|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy: Mochino, I.Miyake(Le Feu),T.Mugler, naturalne kosmetyki do włosów:Khadi,Hesh
WATEK NIEAKTUALNY
Witam w moim wątku ![]() Pozbędę się: perfumy: 1. Moschino Glamour EDP - została połowa: 25/50ml )mam jeszcze pudełko) 2. Issey Miyake - Le Feu Light - zostało ciu mniej niż połowa 20-23/50 ml - NIE MA 3. Thierry Mugler EDT - Innocent Rock - została połowa z 50 ml Zużycie perfum zaznaczyłam na zdjęciu. Pochodzą one z perfumerii wolnocłowych , nie z Allegro itp. Perfumy wymienię na perfumy , nawet małe ilości czegoś co mnie zainteresuje. kosmetyki ajurwedyjskie do włosów: 1. Farba Khadi - czarna, nowa , nie otwarte opakowanie 2. Amla - Khadi - użyta raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 150g 3. Neem - Hesh - użyte raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 100g 4. Kalpi Tone- Hesh - użyte raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 100g Zioła kupione ok 2 mies temu na helfy.pl Szukam: Voluplus z mazideł -każdą ilość zapachów: - Poison, Hypnotic Poison Dior - nawet małą ilość - Angel ,Alien T.Mugler - nawet mała ilość - Ange ou Demon Givenchy - Halloween J.del Pozo - Habanita - Black XS kolorówka: bardzo jasne podkłady i pudry ( chętnie Shiseido, Kanebo) Oczywiście można mnie kusić wszystkim ![]() ![]() Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2011-11-12 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy: Mochino, I.Miyake(Le Feu),T.Mugler, naturalne kosmetyki do włosów:Khad
Coś u mnie za Moschino????
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy: Mochino, I.Miyake(Le Feu),T.Mugler, naturalne kosmetyki do włosów:Khad
coś u mnie? za 1. Moschino Glamour - została połowa: 25/50ml
i ewentualnie Kalpi Tone- Hesh z Twojej wish mam poza wątkiem Halloween, ale tylko odlewkę ok 14ml chyba, musiałabym sprawdzić Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-10-27 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Moschino Glamour ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za moshino?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Miyake?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler - Innocent Rock
cos u mnie?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Rypka85, Wypad, Szopenhaga, Dusia65, Jessica855, Spalinka, Gorzkawa, Ladygodiva, Villete, Gosia197 - dziewczyny na razie nic, ale bedę do Was zaglądać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej, może coś u mnie? Ze szczególnym poleceniem Nu EDT
![]() tfu, zapomniałam napisać co chcę. Le Feu Light by mnie interesowało ![]()
Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2011-10-28 o 10:41 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajrzyj do mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Może znajdziesz coś u mnie za: 2. Amla - Khadi - użyta raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 150g 3. Neem - Hesh - użyte raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 100g 4. Kalpi Tone- Hesh - użyte raz ilość zaznaczyłam na zdj. - pierwotnie 100g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Regina- posłałam PW
Mon9 - odp u Ciebie magdalenka2 , kissek, Solciuchna, wankaw,Yasinisi - niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moj dior za ktores z perfum?
tylko musze sobie przypomniec zapachy, z checia pozbede sie wreszcie MP a poiedz ktory z zapachow jest najbardziej swiezy i lekki? w srode bede w perfumerii to dalabym znac.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej halloween jest narazie zarezerwowany, musze sie zapytac wizaznki czy dalej go chce bo miala sie odezwac po dlugim weekendzie i nic
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.