|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC Wymienię-Lucy Minerals, kremy (ziaja, humektan) a także inne kosmetyki.
Wymienię: chwilowo nic nie mam do oddania, wymiany w toku
![]() -krem ziaja med fizjoderm na dzień/na noc -nowy -podkład Lucy Minerals 6g (odsypka w strunie) formuła OCS odcień Light -podkłady mineralne Lucy Minerals (bigi, niektóre zafoliowane, niektóre raz testowane) -wszystkie formuła original: *Fair *Bisque50%/Light25%/Snow white25% *Bisque 50%/Snow White50% niektóre odcienie są mieszankami, mogę opisać każdą z nich porównując do gotowych odcieni (musiałam zamawiać mieszanki, bo gotowego odcienia dla mnie nie ma, Lucy ma mały wybór). Wysyłka polecony priorytet. Najchętniej oddam wszystko jednym rzutem ![]() Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2011-07-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię-Lucy Minerals, kremy (ziaja, humektan) a także inne kosmetyki
coś u mnie za:
-podkłady mineralne Lucy Minerals (bigi, niektóre zafoliowane, niektóre raz testowane) -wszystkie formuła original: *Fair |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię-Lucy Minerals, kremy (ziaja, humektan) a także inne kosmetyki
coś u mnie za:
*Light75%/Snow White25% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
oki, zaraz tylko sobie zmieszam te proporcje z 2 próbek, przetestuję i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
*Fair *Light50%/Pale Olive50%
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Za biga/ jednego lub dwa- Lucy coś wypatrzysz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz na wymianę?? Sprawdzę poza wątkiem
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za:
-podkłady mineralne Lucy Minerals (bigi, niektóre zafoliowane, niektóre raz testowane) -wszystkie formuła original: *Bisque50%/Light25%/Snow white25% Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja chyba na razie zrezygnuje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
a te mixy z Bisque50% mogłabyś 0pisac
![]() porownujac do np AWG albo lily lolo, najaltwiej pewnie byłoby do EDM albo pixie ale oba po testach juz jakis czas temu zostaly przeze mnie odrzucone i zapomniane i nie kojarze juz kolorystyki, ewentualnie uniwersalnie do maca albo po prostu slownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
-
Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2011-07-03 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
dziekuje za odpowiedz
![]() pierwszy mix brzmi ok, generalnie do mojej skóry pasuje wiele odcieni wiec czesto rozchodzi sie tylko o poziom jasnosci... ale doczytalam ze mixy sa w formule orginal i to jedyny problem, dla mnie lucy light jest juz za ciezka i za bardzo kryjaca nawet zauwazylam tez po pierwszym zachwycie zarowno AWG jak i lucy, ze jednak cos mnie zapycha albo uczula raczej, bo po odtsawieniu mija...i podobnie bylo z bare minerals i edm....duzo malych wypryskow i plam ![]() dalej jestem sklonna oddac lucy ale za cos bardziej sypkiego, ewentualnie formule light |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
chętnie spróbowałabym coś z
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to ja zdecydowałabym się na któryś z nich tylko teraz nie wiem na który...
czy możesz jakoś opisać te 3 odcienie albo masz może swatche? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- używałam tylko minerałów lily lolo więc niestety porównania nic mi nie mówią ![]() ale intuicja mi podpowiada, że bardziej pasowałby mi *Bisque 50%/Snow White50% To jest jaśniejsza niż pierwsza mieszanka. Jest to zdecydowanie neutralny odcień, ale nie różowy. Jest to po prostu jasny beż, nie przypasuje komuś kto ma mocno ciepłe/żółte tony, dla całej reszty powinien być ok. Porównałabym do Fair Beige czy Fair Neutral z Lumiere, Linen z EDM... Gdzieś koło Peace 2.5-3.0 z AWGM. Coś jak Fair z Lucy Minerals, tylko nie różowy a neutralny. ilu gramowe jest to opakowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.