|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
MAJ U Dorotki ;) Różne rozmiary od 38-42 Markowe i nie tylko. Dokładka 28 maja 2011.
Witam
Od razu piszę, że rzeczy mogą nagle zniknąć. bo to nie jedyne miejsce gdzie wystawiam rzeczy. Zasady: Zgadzam się wysłać rzeczy pierwsza. Wysyłam tylko listem poleconym, priorytetowym, dobrze zapakowane. Wysyłam rzeczy wyprane ale mogę też wyprasować jeśli ktoś sobie tego życzy. Wymiary poszczególnych ubrań podaję w razie zainteresowania, możliwe dodatkowe zdjęcia – być może „na osobie” też, zależy od tego, czy mam taką możliwość (przykładowo: czy się w tą rzecz jeszcze mieszczę ); Wszelkie wady wymiankowych przedmiotów podaję, Ty odpisujesz u mnie a ja u Ciebie. Szukam: ubrań w rozmiarze S (spodnie, spódnice)-M (bluzki, żakiety) w kolorze dla lata szczególnie: -bluzek bluzeczki z krókim, długim rękawem, ale takich uniwersalnych, prostych, -tuniki takiej dopasowanej w dole z szerokim pasem luźnej u górze, -t-shirta dopasowanego, ale takiego nie za długiego, bo do spódnicy w sportowym stylu. -dopasowane żakiety, -sweterki rozpinane, narzutki, -sukienki na wesele, fajnie gdyby to była taka bombka odcięta pod biustem. -spódnica ołówkowa rozmiar 36 byle nie czarna. butów rozmiar 37/38 szczególnie: - czółenka w kolorze niebieskim, czerwonym, - japonki, - sandałki eleganckie. torebek, pasków i innych dodatków; Moja wish lista jest długa, bo wymieniam garderobę swoją. Trochę schudłam i większość rzeczy albo na mnie źle leży albo dobrze leżą ale nie pasują do sylwetki, albo kolor nie ten. Tak więc chętnie rozpatrzę każdą propozycję. Edytowane przez Dotka z OZ Czas edycji: 2011-06-04 o 08:21 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: U Dorotki ;) Różne rozmiary od 38-42
1. sandałki - nie ma
2. Sukienka bombka satynowa czerwona. Gruba satyna. Rozmiar 42. Biust usztywniony fiszbinami. Ubrana tylko raz na weselu. firmy Best. 3. Płaszczyk grzybek Vila. Rozmiar L. Kolor szary. Ciutkę ciemniejszy niż na zdjęciu. Nie wiele noszony. Materiał 50% wełna. Płaszczyk muszę oddać do prania, ale zrobię to dopiero przed wysyłką jeśli ktoś będzie zainteresowany. 4. Komplet Tally weijl rozmiar s/36 materiał 45%poliester, 30% acryl, 20% wełna, Komplet nie wiele noszony, także w stanie bardzo dobrym. Jedyny minus to taki, że przy guzikach marynarki pojedyncze nitki wyszły. Nie widać tego aż tak. 5. spódnica bombka, nowa. rozmiar 38. 6. Tunika czarna, w stanie bardzo dobrym. Rozmiar ciężko powiedzieć. Ale na pewno 38 będzie ok. 7. Bolerko czarne, H&M rozmiar EURO XS, w stanie dobrym. 8. Półgolfik camaieu, rozmiar chyba s, w stanie bardzo dobrym. 9 sukieneczka rozmiar M stan dobrym. Edytowane przez Dotka z OZ Czas edycji: 2011-06-04 o 08:21 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
10. koszula philip russel, rozmiar S, W stanie bardzo dobrym.
11. spódnica reserved w stanie bardzo dobrym. 12. czarne rybaczki camaieu rozmiar 38 w stanie bardzo dobrym. 13. spódnica z grubszej satyny no name rozmiar 38. Stan dobry ze względu na minimalne zaciągnięcia miejscami. 14. żakiecik 100% bawełna rozmiar 40. Dopasowany w talii. 15. czarna bluzeczka z brokatowym motylkiem. Rozmiar M. Brokat praktycznie cały jest na swoim miejscu. Nie wiele noszona. Rekawy są rozcięte i związane na końcu. 16. bluzka orsay rozmiar M w stanie dobrym. 17. sukienka kappahl rozmiar xs w stanie dobrym. 18. prosta czarna sukienka. bardzo dopasowana, bez rozporka z tyłu. Mocno wycięte plecy. rozmiar 10. w stanie dobrym. Edytowane przez Dotka z OZ Czas edycji: 2011-05-28 o 20:30 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mozna bo trzy rzeczy juz sa
![]() znajdziesz cos u mnie za buty? chyba jednak sie wcielam przepraszam
|
|
|
|
#5 |
|
Lux Mundi
|
Coś u mnie za sukienkę ?
![]() Oddam duuużooo ![]() Mogę poszukać dodatkowo poza wątkiem Pozdrawiam serdecznie ![]() *** Poza wątkiem mam takie spodnie : -granatowe spodnie Care, r. z metki 29, pas 38cmx2, biodra 43cmx2, dł całkowita 102cm, dł od kroku 80cm, stan BDB; - szare rurki Puzle r. z metki M, pas 42cmx2 [rozciągnięte], biodra 42cmx2, dł całkowita 100cm, dł od kroku 80cm, stan BDB;
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-05-22 o 18:00 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam wiele za sukienke
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za sukienkę
planuję dziś dokładkę wieczorem więc jak coś to zapraszam później jeszcze
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
za sukienke oddam duzo odpisz u mnie co bys chciala jak nic nie znajdziesz bede szukac poza
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za płaszczyk?
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za płaszczyk?
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
to taki rozciagliwy materiał
dopasowana ![]() japonki 24/24,5 cm zalezy jak mierzyc ... cos pomiedzy
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, muszę jeszcze przemyśleć, czy oddać tę sukienkę za płaszczyk...
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam po dokładce
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ U Dorotki ;) Różne rozmiary od 38-42 Markowe i nie tylko. Dokładka 28 maja
nic
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ U Dorotki ;) Różne rozmiary od 38-42 Markowe i nie tylko. Dokładka 28 maja
nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

przepraszam
04.10.2014 

Dla każdego coś sympatycznego

dopasowana