|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY, kosmetyki itp itd.
Witam drogie Wizażanki
![]() W tym wątku będę umieszczać kosmetyki, które mam na zbyciu. Jako iż nie używam zbyt dużej ilości - rzeczy nie będzie zbyt dużo. Mimo wszystko zapraszam. Moja wish: -Podkład rozświetlająco-antystresowy AVON, kolor nude; -Puder w kamieniu - obojętnie jakiej firmy, odcień w stylu nude, natural beige; -bronzer - obojętnie jakiej firmy; -róże do policzków - obojętnie jakie kolory; -lakiery do paznokci - najlepiej safari, byleby nie były typu french, że trzeba miliard razy malować płytkę ![]() -szminki różnych kolorów; -eyelinery - czarne, różnych firm; -kremy do twarzy - Lirene - najlepiej do cery tłustej lub naczynkowej; -brązujący balsam do ciała; -avon - mus do ciała ![]() ![]() Na wymianę posiadam:
ZDJĘCIE I: AVON - sypki cień do powiek - kolor czarny. Nie wiem ile go tam jest, ale maznęłam się kilka razy - 4 maksymalnie, niestety nie lubię cieni. brak Korektor do twarzy - żółty - przez tubkę nie widzę ile go jest, ale wydaje mi się, że dużo. Jest fajny, płynny, dobrze kryje. Korektor do twarzy - zielony -15% zużycia maksymalnie - jest fajny na przebarwienia, ładnie maskuje. Eveline - baza pod makijaż.(mam zakrętkę:P) - użyłam jej ze cztery razy, niestety na moją cerę nie jest najlepsza... ZDJĘCIE II: Avon naturals - balsam do ciała - truskawka i guawa. Zużycie do tego napisu Avon naturals, od truskawek jest pełen. brak Advance techniques - pianka podkreślająca skręt włosów, użyta dwa razy. ZDJĘCIE III: AVON clearskin professional - gruboziarnisty peeling głęboko oczyszczający do twarzy - zużyta 1/3 tubki. Pomadka wibo(?) lub miss sporty. Kolor to brąz. Użyta kilka razy. Pomadka Astor - kolor - 498 soft sensation. Zużyta może z 1/4 pomadki. ZDJĘCIE IV: Niebieski cień do powiek, zrobiony tylko swatch; brak Poczwórny cień do powiek Zużyte tylko dwa górne cienie - po lewej w 1/2 po prawej w 1/10.brak ZDJĘCIA V i VI: Lakiery: - do frencha - nowe, nieużywane, mogę dorzucić paski białe ![]() - wszystkie lakiery z Safari są nowe lub służyły do pomalowania z dwa razy paznokci, są za jasne jak dla mnie ![]() - wibo - zużycie jak na foto; - avon - zielony z drobinkami - nowy, bez pudełka. brak ZDJĘCIA VII i VIII - podwójna kredka do oczu - avon - czarna/silver. Nawet ich nie temperowałam, srebrną użyłam z dwa razy. Edytowane przez Mya1989 Czas edycji: 2012-02-26 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LUTY, kosmetyki itp itd.
cos za korektory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() może coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 pozdrawiam odpisz u mnie proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lakiery safari poza tym białym ??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za korektory?
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- nie szukam ubrań niestety ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam z twojej wish:
-Puder w kamieniu - obojętnie jakiej firmy, odcień w stylu nude, natural beige; -bronzer - obojętnie jakiej firmy; -róże do policzków - obojętnie jakie kolory; -lakiery do paznokci - najlepiej safari, byleby nie były typu french, że trzeba miliard razy malować płytkę -szminki różnych kolorów; -eyelinery - czarne, różnych firm; U ciebie podoba mi się: Korektor do twarzy - żółty - przez tubkę nie widzę ile go jest, ale wydaje mi się, że dużo. Jest fajny, płynny, dobrze kryje. Korektor do twarzy - zielony -15% zużycia maksymalnie - jest fajny na przebarwienia, ładnie maskuje. Eveline - baza pod makijaż.(mam zakrętkę:P) - użyłam jej ze cztery razy, niestety na moją cerę nie jest najlepsza... lakier brzoskwiniowy safari lakier biały safari |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam antystresowca Avon nude, oddam za czarny sypki cień i ze 2 lakiery do frencha
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- tylko balsam Avon i te cienie poczwórne. podkładu jest ponad połowa, do napisu"calming effects" ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- dorzucę, ale dołożysz jeszcze 2 lakiery safari i ten niebieski -i dobijamy targu ![]() Edytowane przez Eithne Czas edycji: 2012-02-24 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.