|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC - DVD Samsung Slim
nieaktualne
NAGRYWARKA DVD Samsung Slim ![]() Zewnętrzna nagrywarka DVDRW typu slim SAMSUNG o prędkości zapisu 8x ze złączem USB 2.0 to przydatne urządzenie dla posiadaczy laptopów oraz komputerów stacjonarnych. Małe komputery przenośne typu netbook zazwyczaj nie posiadają żadnego napędu - dzięki nagrywarce Samsung SE-S084 można korzystać z popularnych nośników CD oraz DVD. Producent Samsung Rodzaj urządzenia Zewnętrzna nagrywarka DVDRW Oznaczenie modelu SE-S084 Prędkość zapisu DVD-R/+R 8x Prędkość zapisu CD-R/RW 24x Pamięć bufora 2 MB Obsługiwane technologie E-Co Product : RoHS Magic Speed Automatic Ball Balancing System (A.B.S) Firmware Live Update Buffer Underrun Free Technology Speed Adjustment Technology (S.A.T.) Double O.P.C Technology Tilt Actuator Compensation Technology (T.A.C) Obsługiwane formaty DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, Light Scribe DVD±R, Light Scribe CD-R,DVD-ROM, DVD-Video, CD-R, CD-RW, CD-ROMCD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV) Interfejs USB 2.0 Wymiary (wys. x szer. x gł.) 1,9 x 14,1 x 15,7 cm Waga 0,42 kg Podłączana jest do komputera przez port USB. 100 % SPRAWNA Kolor: czerwony Dołączam: - karton - gdzieś chyba mam płytę z oprogramowaniem NERO (ale nie dam sobie ręki uciąć) - papiery (chyba też mam, ale musiałabym sprawdzić) - proszę pytać, to poszukam i dam odpowiedź na 100% ![]() Wymienię najchętniej za telefon komórkowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2011-06-12 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nagrywarkę DVD Samsung Slim
cos u mnie ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nagrywarkę DVD Samsung Slim
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.