|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
LIPIEC, Estee Lauder , Avene , L'Oreal - specjalnie dla Ciebie zaglądnij !!
Zaczynam
![]() szukam podkładu z wysokiej półki jasny/ naturalny bez wpadania w żółty lub rózowy czarnej mascary (najchętniej diorshow) korektora do buzi Moje kosmetyki -Avene Cleanace emulsja regulująca wydzielania się sebum do cery tłustej/mieszanej 50ml zostało na wypróbowanie -Flos Lek żel szałwiowy bezzapachowy do cery tlustej cały -Dermacos anti-acne krem matujacy z filtrami UVA/UVB raz uzyty -Himalaya Herbals maseczka do skory tłustej 75ml (uzyte ok 10ml) -Loreal triple activ krem nawizający na dzień ceramidy + filtr UV + witamina E 50ml (zostało ok 10ml) -Cosmence krem extremalnie nawizający 24h na wyprobowanie kilka ml -Noredol krem na zaczerwienienia -V Valentino perfumowany blasam do ciała z drobinkami 25ml - THe body SHOP białe pizmo balsam do ciała 50ml - Lirene Body Arabika krem pielegnująco- brazujący do wypróbowania -Avon naturals 2 x balsam do ciała gałka muszkatułowa + czerśna , jerzynowy do wypróbowania kilka ml. - INGLOT cien do powiek/róż -INGLOT cien do powiek - Lancome baza do maskary Edytowane przez Luxusowo Czas edycji: 2011-07-02 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPIEC, Estee Lauder , Avene , L'Oreal - specjalnie dla Ciebie zaglądnij !!
cos u mnie zA:
-Flos Lek żel szałwiowy bezzapachowy do cery tlustej cały -Himalaya Herbals maseczka do skory tłustej 75ml (uzyte ok 10ml) -Noredol krem na zaczerwienienia Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC, Estee Lauder , Avene , L'Oreal - specjalnie dla Ciebie zaglądnij !!
coś za
-Dermacos anti-acne krem matujacy z filtrami UVA/UVB raz uzyty -Loreal triple activ krem nawizający na dzień ceramidy + filtr UV + witamina E -Noredol krem na zaczerwienienia - THe body SHOP białe pizmo balsam do ciała 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.