|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lipiec- pierwsza wymiana
Witam,
To mój pierwszy wątek, także proszę o wyrozumiałość. Starałam się dokładnie czytać o co chodzi, ale jeżeli zrobię coś nie tak lub czegoś nie napiszę proszę zwrócić mi uwagę. Rzeczy, które wystawiam są używane. Staram się jak najdokładniej opisywać rzeczy, jeżeli jednak są jakieś pytanie to proszę pytać ![]() Dużo z tych rzeczy to rzeczy, które dostałam także będę pisać co jest napisane na metce. 1,2- złota torebka, Romano. Po bokach ma dwie kieszonki, wewnątrz jedną niedużą na zamek i dwie małe otwarte 3,4- koszula tally weijl, niestety obcięta jest metka z rozmiarem, ale bardzo dobrze pasuje na mnie, więc zapewne to S (jeżeli ktoś jest zainteresowany to oczywiście mogę podać wymiary). Rękawy 3/4 5,6- sukienka, niestety znów bez metki. Jest dosyć duża. Mogę podać wymiary. 7,8,9- bluzka, x-mail, S 36,38 Edytowane przez Madziaq Czas edycji: 2011-07-01 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec- pierwsza wymiana
I jeszcze:
1. Paski- nie wiem jakiej firmy 2,3- białe spodnie, nie do końca wiem co to za firma. Na guziku napisane jest- gardeur DENIM. Są to spodnie z Niemiec. Rozmiar napisany jest 36K, ale raczej nie jest to nasze 36, bo spodnie są dość duże. 4,5- terranova, rozmiar małe M 5,6- niestety nie wiem jaka firma, rozmiar 36 7,8- sweter ESPRIT, nie ma metki z rozmiarem, ale myślę, że S/M 9- bez metki, rozmiar podobnie jak wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.