|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
- sierpień - Bioderma, Vichy, L'Oreal i inneWitam DOKŁADKA 26 VIII ![]() jeśli masz mniej niż 15 przekupek lub przekupki negatywne, proszę żebyś wysłała pierwsza ![]() chętnie przygarnę: - Eisenberg Jose ![]() - Eisenberg Diabolique - limitowane wersje Green Tea Elizabeth Arden - limitowane Naturelle YR - różności LPR - Cicalfate Avene - kremy do stóp apteczne/Neutrogena/Scholl - jasne podkłady (m.in.: Neutrogena Healthy Skin, najjaśniejsze Bourjois, Lancome Miracle 010) - z kolorówki: lakiery OPI, CA; różności z MACa; produkty niedostępne w PL - CHI keratin mist (ale inny podobny produkt ułatwiający rozczesywanie) WYMIENIĘ: pielęgnacja: 1. Bioderma - Sebium Hydra - krem nawilżający, na pewno ponad połowa z 40ml, może mam gdzieś jeszcze kartonik 2. Vichy - NormaDerm Nuit - wygładzający krem na noc do cery problemowej - ok. 10ml/50ml 3. Yves Rocher - maseczka nawilżająca z sokiem winogronowym - 50ml - użyta 1 raz włosy: 4. L'Oreal Professionel - Volume lift 3 - pianka w sprayu nadająca objętość (do aplikacji przy nasadzie włosów) - 250ml - zużyte max.50ml 5. Nivea - re fresh ! - mgiełka stylizująca odświeżająca włosy - ok.90ml/150ml 6.L'Oreal - Casting creme gloss - 415 Mroźny Kasztan 7. Schwarzkopf - Perfect Mousse - 600 Jasny Brąz zapachy: 8. Elizabeth Arden - Provocative Woman EDP - 30ml - psiknięte 3 razy - kartonik 9. Elizabeth Arden - Spiced Green Tea - 95/100ml - kartonik 10. YSL - Jardins Romantique (limitowany) EDT - ok. 100/125ml (lub mniej - rozważam pozostawienie sobie odlewki) - kartonik 11. Lanvin - Rumeur EDP - 30ml - psiknięte 3 razy - kartonik 12. La Senza - Undiscovered EDP - ok. 85/100ml - wydaje mi się, że się trochę utleniły, ale zmiany w zapachu nie wyczuwam (dawno nie używałam) - kartonik kolorówka: 13. Clinique - colour surge eye shadow trio - 101 doe-eyed (limitowane) - użyty 2 razy - kartonik - TB6 14. Gosh - Extreme Art Eye Liner - 03 (pomarańczowo-złoty) - użyty raz 15. Stila - illuminating concealer - fair (dla bladolicych) - pozostały 2/3 16. Yves Rocher - Fawless Finish Fluid Foundation - Beige 100 (najjaśniejszy, ciepły) - użyty kilka razy pazurki: 17. CHI - ceramic ridge filer - użyty kilka razy 18. CHI - ceramic nail lacquer - CL059 (półprzezroczysty melon ze złotym shimmerem) - zostały 2/3 19. Essence - colour&go - 51 mellow yellow - użyty 1 raz 20. OPI - clubbing til sunrise NL B82 - użyty raz (najchętniej na inny OPI) 21. Sally Hanssen - Hard as Nails Xtreme Wear - 38 Flirt - użyty 1 raz 22. Sally Hanssen - Hard as Nails Xtreme Wear - 14 Grape Idea - użyty 3 razy 23. Sally Hanssen - odżywka nawilżająca 24. YR - luminelle - 05 mauve captivant - uzyty kilka razy 25. essence - 50's Fever (edycja limitowana) - 01 love me tender - użyty 3 razy 26. essence - summer love (edycja limitowana) - 02 woodstock - uzyty 1 raz 27. YR - pastel rose - została połowa 28. YR - pastel mauve - zużyte 20-30% + milion innych mazideł -> będą dokładki, jeśli coś mnie bardzo zainteresuję będę szukać biżu: - ASOS - 'Arrow Detail' Nail Ring - copper - S (nowy, w org. opakowaniu)
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-08-26 o 13:48 Powód: + |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: - sierpień - Bioderma, Vichy, L'Oreal i inne
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
EDM Sunkissed Fair - Big ok.80% -> poproszę foto, kiedy został otwarty?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za podklad YR?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554851 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- maseczka miętowa Queen Helene (ciężko powiedzieć ile zostało, ale myślę że jest to 70% może nawet więcej, jest bardzo wydajna) -Yves Rocher, VANILLE NOIRE, perfumowany żel pod prysznic 200 ml, NOWY -La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml proszę od daty ważności/kody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
13. Clinique - colour surge eye shadow trio - 101 doe-eyed (limitowane) - użyty 2 razy - kartonik - TB6 11. Lanvin - Rumeur EDP - 30ml - psiknięte 3 razy - kartonik ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się u Ciebie cienie Clinique
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
tego OPIka chętnie bym przygarnęła, ale poza nim kusi mnie tylko Parisienne
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Z Parisienne mogę się właściwie rozstać
![]() Dobrałabym sobie w takim razie do cieni korektor Stila, czy pasowałaby Ci taka wymiana? Spróbuję dołączyć zdjęcie Parisienne w swoim wątku, jest 25/30ml, perfumy pochodzą z wizażowej wymiany.
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
poproszę dokładne foto i info, od kogo pochodzą
chciałabym Parissene i OPIka (też foto poproszę), możesz dobierać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zdjęcie Parisienne już w moim wątku, wymieniałam się na nie z wizażanką o nicku tysiulka18. Załączam zdjęcie Opika (był używany, ale ubytek jest niewielki, kupiony w lutym w strefie wolnocłowej). Ja się w międzyczasie rozejrzę jeszcze po Twoim wątku
![]() Już się rozejrzałam i wymiana cienie + korektor za perfumy + Opik by mi pasowała, już więcej nic nie znajdę.
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2011-08-26 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za cienie clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czy mogę jeszcze prosić kod z perfum? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- niestety nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ok, na razie Parisienne zarezerwowane. Kod z kartonika 37111, pod korkiem B8, z pod spodu lekko widać 20 i dalej nie mogę doczytać. Perfumy są z wymiany z tysiulka18, która dostała je od innej wizażanki zapewniającej, że są oryginalne.
Przepraszam Cię bardzo, ale niestety w międzyczasie znalazłam wizażankę, która chciała wymienić się na dokładnie to, czego szukam, czyli piątki Diora Stylish Move...Parisienne wobec tego już nieaktualna, ale zapraszam do uzupełnionego wątku ![]()
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2011-08-29 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.