![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Wymianka majowa - zapraszam :)
nieaktualne, zapraszam do nowego wątku
Witam w moim kolejnym wątku ![]() 1. Jeśli masz 0-10 przekupek - wysłasz pierwsza ,ja czekam na Twoją przesyłkę i po jej otzrymaniu wysyłam paczkę Tobie 2. Jeśli masz 11 - 25 przekupek - wysyłasz pierwsza , pokazujesz skan nadania, ja najpóźniej następnego dnia wysyłam paczkę Tobie 3. Jeśli masz 26- 35 przekupek - wysyłamy razem w umówionym terminie 4. Jeśli masz więcej przekupek - dostosuję się do Twoich wymagań ![]() 5. Proszę o wystawianie przekupek po zakończeniu transakcji ![]() 6.Nie robię zdjęć na sobie 7. Toleruję linki ![]() 8. Czasami wysyłka może się opóźnić ze względu na to że studiuję w innym mieście i nie zawsze mam dostęp do wszystkich rzeczy Nie mam sprecyzowanej wish listy , można kusić wszystkim
![]() - druty i włóczki - kolorowe rajstopy rozmiar miniumum 4 , min 60 den - płyty CD oryginalne lub z gazet - filmy DVD/VCD oryginalne lub z gazet - wszystko w stylu hippie, etno, folk, wszytsko co ma haft ludowy ![]() - płyty winylowe - seriale oryginalne lub z gazet - książki Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-06-30 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lux Mundi
|
Dot.: Wymianka majowa - zapraszam :)
Coś u mnie za :
Bordowa tuba Bershka od s-xl ? Ile cm w biuście ? ![]() U mnie polecam m.in : -tunika w łączkę F&F, stan BDB- pod pachami 45cmx2, dł mierzona od pachy wzdłuż szwu -62cm; -NOWA, czarna bluzka w typie FOLK [jeszcze z metką]- pod pachami 48cmx2, rozciąga się do 55cmx2, dł mierzona od pachy wzdłuż szwu-40cm, śliczna-polecam ![]() http://img829.imageshack.us/img829/9...czarnafolk.jpg -bluzka w typie FOLK KappAhl, z metki 36/38,stan BDB; pod pachami43cmx2,rozciaga się do 48cmx2, dł mierzona od pachy wzdłuż szwu-44cm; http://img827.imageshack.us/img827/2...aifioletow.jpg
![]() |
![]() |
#15 |
Lux Mundi
|
Niestety nie moje gabaryty
![]() Za mało cm ![]() Ta fioletowa bluzeczka nie prześwituje. A nietoperz w łączkę ile ma w biuście? ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wiem ze za same serwetki sie nie opłaca wymieniać alemoze jakos bysmy sie umówiły na wymiankę mam poza watkiem kilka serwetek i mogę zrobić dla Ciebie wyciknki dziurkaczy też mam ich kilka i jeszcze pieczątki też sporo ich jest gdybys była zainteresowana mogłybyśmy wymienić sie poza watkeim i wysłać zwykłym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hehe, fajnie że się przypomniałaś ale gazet narazie nie potrzebuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ok. z wymiarkami mogę poczekać do piątku ale ta druga bluzeczka jest już w trakcie wymiany...i o tą tunikę też mam sporo ofert więc powiedz co byś chciała w zamian za kutkę czy ta tunika odpowiada i czy ewentualnie jeszcze coś do niej znajdziesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
tak alladynki to żywa czerń, jaśniejsze sa tylko ściągacze ale to dlatego że z innego materiału zostały wykonane,Martwi mnie coś innego ta tunika która ci sie podoba została wymieniona już 2 dni temu właśnie czekam na adres od dziewczyny. Po prostu się z nią nie zrozumiałam bo nie wysłala linka tylko nazwała ją i dlatego zamieszanie jest małe. Więc alladynki są dostępne ale brakuje tuniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
wróciłam po małej nieobecności
![]() koty wolałabym nie wymieniać, bo to początek serii, mam 4 płyty z tego. albo wszystkie albo żadną. jeśli pasowałaby ci wersja z monkiem, możemy wymienić się adresami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Cześć. Podoba mi się bordowa tuba. Mogę wiedzieć, ile ma cm w biuście i bezpośrednio pod biustem?
Wymiary tej ode mnie: długość 72cm, pod biustem 44,5. W biuście rozciągliwy, luźny materiał. Na każdy rozmiar biustu będzie dobra, a im większy rozmiar, tym lepiej wygląda moim zdaniem ![]() Hej. Przepraszam, ale ta tunika nie jest już aktualna. Inna wizażanka zaproponowała mi sukienkę idealnie z mojej wishlisty ![]() Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2011-06-10 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27500427 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.