![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DAISY marc jacobs ::: zestaw ! GUCCI - ENVY + INGLOT 10 cieni
DAISY marc jacobs:
zestaw: 1- EDT woda toaletowa 50ml 2- balsam do ciała 75ml 3- żel pod prysznic 75ml Całość nie używana = NOWA, kupiona na lotnisku jako prezent. Perfumy GUCCI ENVY: EDT 100ml Używane kilka razy-zużycie widoczne na zdjęciu. Też prezent z lotniska ![]() Spódnica ONLY rozmiar 38 używana, stan dobry, mogę oddać za cokolwiek ![]() DODAJĘ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: Podkład PAESE: kolor Naturalny- użyty ok 4-5 razy Cienie INGLOT "dziesiątka" kolorki jak na zdjęciu, używane przez około 2-3 miesiące, lecz niezbyt chętnie. Ubytek widoczny na zdjęciu. DKNY "Be delicious" Końcówka EDP 100ml- nie mam pojęcia ile zostało, z tego co widać to nie za dużo;p więc traktuję to jako "dodatek" do jakiejś wymianki. Wymienię najchętniej na: *podkłady, pudry, kolorówka mile widziana * może, może perfumy ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Pepik Czas edycji: 2011-05-26 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DAISY marc jacobs ::: zestaw !
Zapraszam, może coś u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ojej ojej coś u mnie może;>
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam też rzeczy poza wątkiem
![]() ![]() odpisz prosze u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post26880135 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos za zestaw Jacobsa?
odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Daisy?
swój wątek zamknęłam 2 dni temu, poniżej same nowe kosmetyki, żadne z nich nie używane ani nie otwierane nawet: (zdjęcie w razie zainteresowania wkleję...) z perfum: nowa, zafoliowana Escada Incredible me, 50ml 30ml Ralph Lauren WILD z ubytkiem 1 psiku 30ml Princess Vera Wang 30ml z ubytkiem 1 psikuKOLORÓWKA PODKŁADY/PUDRY: * La Roche Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ Lekki fluid, nowy w kartoniku, nawet nie otwieranym * Manhattan, Podkład w musie, odcień: 70 Natural Rose, nowy BŁYSZCZYKI: * Manhattan, Pomadka w kremieSOFT MAT LIPCREAM, NOWA, kolor jak na zdjęciu niżej (56K - delikatny, pudrowy róż) * Astor Shine Deluxe (Szminka nabłyszczająco - nawilżająca) - odcień Carribean 033 - taki jak na katalogowym zdjęciu niżej, nowa * błyszczyk Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss (2 lub 3 od góry), nowe * błyszczyk Hean - Pearl Lip Gloss & Minerals - odcień 154 , 10ml * błyszczyk Hean - Pearl Lip Gloss & Minerals - odcień 150 , 10ml - przezroczysty, o smaku miętowym TUSZ DO RZĘS: MANHATTAN ULTIMATE DEFINITION - wydłużający, nowy, nie używany, kolor: czarny, nowość 2011 !! CIENIE: * Manhattan, Matowy cień do powiek MAT EFFECT [78X] -NOWOŚĆ 2011 r. * Cienie Max Factor Masterpiece Colour Precision odcień Coffee, nowe * cienie Astor - poczwórne, odcień nr 830, Hippie Chic, nowe * Cienie Miss Sporty - podwójne - beż i brąz, nowe * Gosh złote cienie potrójne, nowe LAKIERY DO PAZNOKCI: * Gosh srebrny lakier do paznokci, nowy * Gosh złoty lakier do paznokci, nowy * Manhattan, Lakier do paznokci Lotus Effect, nowy, czerwony (45P), 11ml, nowość 2011 INNE: * Gosh srebrny e-liner do oczu i paznokci, nowy, zafoliowany * Gosh złoty e-liner do oczu i paznokci, nowy, zafoliowany PIELĘGNACJA: CIAŁO: * Dove - Firming body lotion - Balsam ujędrniający , nowe (mam 3 szt) * Farmona, Sweet Secret, Migdałowy balsam do ciała "Słodkie trufle i migdały" (mam 2 szt.) * Avon, Skin So Soft, Shaving Gel (Żel do golenia) 150ml, nowy * Avon Senses - Gruboziarnisty peeling 200ml, nowy, ważny do lipca 2011 * Balsam rozświetlający Avon Spotlight, nowy TWARZ: * Oceanic AA Naturalne rozświetlanie - Nawilżająco-witalizujący żel do demakijażu oczu i twarzy, 200ml, nowy, ważność 03.2013 r. *Oceanic AA Naturalne rozświetlanie Krem rozświetlająco-energizujący na dzień, nowy, w kartoniku, ważność 01.2013 r. * Oceanic AA - Naturalne rozświetlenie - Żel energizujący do twarzy 200ml. nowy, z pompką * Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, mam 2 szt. WŁOSY: * GOSH Twardy wosk do włosów 100g, mam 2 szt. (ważność czerwiec 2011 i lipiec 2011) * GOSH Modelujący krem do włosów, 150ml, ważność lipiec 2011 * Farby Wellaton, wszystkie w kolorze blond: - Średni blond - Róża pustyni 2szt. - Złoty blond - Jasny blond (wszystkie farby w/w mają ważność do końca 2011 roku) Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-05-25 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a moze cienie diora byś chciała?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Gucci?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oddam wiele za Daisy...poza watkiem mam 5 diora,Cienie Ysl...mam tez puder sypki Diora malo uzywany i maca blot losse powder..
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-05-25 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
witaj, moze znajdziesz cos u mnie za daissy? poza watkiem mam jeszcze kolorówke jakbys byla zainteresowana prosze o info
Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2011-05-25 o 11:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DAISY marc jacobs ::: zestaw ! GUCCI - ENVY
ja chętna na daisy zerknij do mnie
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś za daisy i/lub gucci?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Daisy? Oddam sporo.
![]() Poza wątkiem mam jeszcze: Lancome - Aroma Fit (oryginalna butelka) Lancome - Aroma Tonic (spora odlewka: ok. 30 ml) Diesel - Green (oryginalna butelka) Gieffeffe - spora odlewka ok. 25-30 ml oraz czarne tusze do rzęs Badgal i Bare Escentuals i pojedynczy cień Diora w kolorze khaki. Mam też sporo pudrów mineralnych w pełnowymiarowych opakowaniach. I dwa nowe kremy Dermiki Aqua - na dzień i na noc (mój zapas). Mogę jeszcze szukać poza wątkiem, ale nie wiem co by Cię interesowało.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-05-25 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
ja dzis dostalam Parisienne YSL 90ML, zupelnie nie w moim stylu moze ty go przygarniesz w zamian za zestaw Daisy i moze cos dolozysz np spodnice (pokazesz na zdjeciu?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
DAISY marc jacobs: zestaw: 1- EDT woda toaletowa 50ml 2- balsam do ciała 75ml 3- żel pod prysznic 75ml Całość nie używana = NOWA, kupiona na lotnisku jako prezent.
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za zestaw lub samą wodę Daisy?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za gucci _ ?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Propozycja mi się podoba
![]() ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-05-26 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.