|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam BLACK CASHMERE ,Bois de Paradis, CDG...Sierpien
Witam,
Poszukuje: - piątek Diora (ale nie brązy i nie niebieskie) - serum do twarzy z górnej polki - perfum: * Black Cashmiere * Bois de Paradis * Kyoto * Avignon * Armani Privé, Bois d'Encens * L'Artisan Parfumeur, Dzing *Montale Paris, Oud Cuir d'Arabie * Profumum, Arso * Profumum, Patchouly * Tauer Perfumes, L'Air du desert marocain - zapachy gornopolkowe do pomieszczeń, szaf etc. W zamian mam sporo rzeczy. Kosmetyków z górnej polki, perfum a przede wszystkim ubrań(M), torebek. Mam torby Valentino, Versace i tego typu marki. Oczywiscie wszystko 100% oryginalne. Większość kupiona na lotniskach . Piszcie co byście chciały a ja będę szukała w moich zasobach ![]() W zalacznikach jakies tam przykladowe rzeczy a mam tego duuuuuzo wiecej. Oczywiscie wymianki w zblizonej wartosci cenowej. Edytowane przez Ewa_Ch Czas edycji: 2011-08-01 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam BLACK CASHMERE ,Bois de Paradis, CDG...Sierpien
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1312150422 ?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
nic, interesuja mnie tylko rzeczy z mojego wish.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
up- nikt nic nie ma??? nikt nie chce np torby Valentino za zapachy? Albo Versace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.