![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clarins, Lancome, Aquolina, Lempicka, Cacharel, Ellis FaasDziewczyny, chętnie oddam swoje skarby - większość jest nowa- zakupiona pod wpływem chwili lub są to nietrafione prezenty. ![]() Wysyłka listem poleconym lub poleconym prio, we Wrocławiu myślę,że będę mogła umówić się osobiście na odbiór / mam malutką córeczkę więc czasowo jestem troszkę ograniczona, ale zawsze coś się uda wykombinować ![]() Dokładki na czerwono. Nie wymieniam się na PW. Nie szukam ubrań, książek, biżuterii. Chętnie przygarnę nową pielęgnację, kolorówkę itp. Zapachy: Masaki Matsushima, Masaki/Masaki , 80 ml edp - ubytek dwa psiki, jest kartonik Dolce Gabbana L'Imperatrice 18/ 20 ml Aquolina - Pink Sugar Sensual edt 50 ml, ubytek jeden psik Bvlgari, BLV II EDP - 70/75 ml , bez kartonika KLIK Paco Rabbane - One Million męskie - 48/50 ml - w kartoniku Lolita Lepmicka - Fleur Defendue EDP , 25/30 ml Pielęgnacja: Clarins Daily Energizer Wake Up Booster - Tonik, połowa opakowania Yes To Carrots - krem na noc, 3/4 z 50 ml, świezy. Clarins, Gel Contour des Youx - żel pod oczy -świeży, otwarty 2 miesiące temu, zużycie niestety nie wiem jakie- ciężko stwierdzić, ale jestem pewna,że conajmniej połowa została. Nie używałam go codziennie. 10/20 ml Clarins, Eclat du Jour, Lotion nawilżający do twarzy- nowy, 30 ml, w kartoniku Clarins - Peeling w kremie do twarzy, 50 ml w kartoniku, nowy klik Clarins - Daily Energizer Cleansing Gel, nowy, w kartoniku: KLIK Lancome, Bienfait Multi Vital - 50 ml, w kartoniku, nowy KLIK Makijaż: Ellis Faas - Ellis Eyes Light, nowy , kartonik 2.5 ml, kolor E301 Ellis Faas, ekologiczne kosmetyki dostępne u nas w perfumeriach Gallilu ; KLIK Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia Benefit- Throob, piękny róż - neużywany, raz naznaczony paluchem przez moją siostrę ![]() Benefit - Liner w żelu, czarny, stan na zdjęciu Włosy: L'oreal Professional - Absolute Repair - maska do włosów zniszczonych - 3/4 z 200 ml Sample /w kartonikach/: Shiseido - Hydro Nourishing Softener 7ml, w kartoniku , nowy Dior- Capture Totale, Creme Multi Perfection, 2 ml w kartoniku, nowy Guerlain Idylle edp, 1 ml Chloe edp intense, 1.2 ml YSLBelle d;opium edp, 1.5 ml Wymienione: Ellis Faas - Creamy Eyes /cień w kremie/2.5ml, nowy, kartonik, kolor E109 Ellis Faas- Creamy Eyes /cień w kremie/ nowy, kartonik, 2.5 ml, kolor E105 - kolciag Cacharel - Amor Amor Absolu - 30 ml w kartoniku, raz psiknięte - brak - telepath Edytowane przez irsin Czas edycji: 2011-04-14 o 18:47 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Clarins, Lancome, Aquolina, Lempicka, Cacharel, Ellis Faas
Witaj,
zainteresowały mnie: Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia Aquolina - Pink Sugar Sensual edt 50 ml, ubytek jeden psik Clarins - Peeling w kremie do twarzy, 50 ml w kartoniku, nowy Wypatrzysz coś w zamian? Zapraszam do obu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj Irsin
![]() bardzo spodobały mi się cienie: Ellis Faas - Creamy Eyes /cień w kremie/2.5ml, nowy, kartonik, kolor E109 Ellis Faas- Creamy Eyes /cień w kremie/ nowy, kartonik, 2.5 ml, kolor E105 Oraz kremik Lancome, ale to nieco mniej ![]() ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Dermika true magiq nowość tej firmy link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Posiadam nr 04 natural begie z 15ml posiadam ok. 5ml Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner lucy minerals. lucy light cream light- spora probka COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia
Benefit- Throob, piękny róż - neużywany, coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
hej irsin, interesuje mnie amor amor. Poza wątkiem mogę oddać jeszcze Smashbox Green Room bronzer i sporo cieni do powiek. Jeśli coś Cię interesuje to mów proszę - może będę miała coś z Twojej wish.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Clarins - Peeling w kremie do twarzy, 50 ml w kartoniku, nowy Clarins - Daily Energizer Cleansing Gel, nowy, w kartoniku: Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
może coś z moje wątku za któryś z zapachów: Aquolina - Pink Sugar Sensual Bvlgari, BLV II EDP lub Cacharel - Amor Amor Absolu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za jeden (jasny) lub obydwa cienie :
Ellis Faas - Creamy Eyes /cień w kremie/2.5ml, nowy, kartonik, kolor E109 Ellis Faas- Creamy Eyes /cień w kremie/ nowy, kartonik, 2.5 ml, kolor E105 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za benefit - hb, clarins - peeling?
odpisz prosze u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
patrysina
|
witam
![]() Cacharel - Amor Amor Absolu - 30 ml w kartoniku, raz psiknięte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za lolite?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze znajdziesz cos za kremik lancome i ewentualnie high beem?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Blvgari?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Aquolinę lub Amorka Absolu?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za Lancome, Bienfait Multi Vital - 50 ml,?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś z
Paco Rabbane - One Million męskie - 48/50 ml - w kartoniku Cacharel - Amor Amor Absolu - 30 ml w kartoniku, raz psiknięte Pielęgnacja: Lancome, Bienfait Multi Vital - 50 ml, w kartoniku, nowy KLIK Clarins - Daily Energizer Cleansing Gel, nowy, w kartoniku: KLIK Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia Sample /w kartonikach/: Shiseido - Hydro Nourishing Softener 7ml, w kartoniku , nowy
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Ja po :
Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia Amorka Lancome, Bienfait Multi Vital - 50 ml, w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
a może coś u mnie za lolitkę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Clarins - Peeling w kremie do twarzy, 50 ml w kartoniku, nowy
Clarins - Daily Energizer Cleansing Gel, nowy, w kartoniku: KLIK Coś u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25679843 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Coś za krem Lancome?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512046 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Może byłabyś zainteresowana Escadą - Desire me za zieloną Lolitę? Zdjęcia w moim wątku
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Witaj,
coś za: Bvlgari, BLV II EDP - 70/75 ml , bez kartonika znajdziesz u mnie? ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzisiaj nie dam rady juz odpisac - zrobie to jutro.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
kolciu, krem EL to 30 ml czy 50? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Lolko, kiedy otworzylas Strivectin? Podoba mi sie Angel rowniez, moge prosic o foto? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;25755279]hej irsin, interesuje mnie amor amor. Poza wątkiem mogę oddać jeszcze Smashbox Green Room bronzer i sporo cieni do powiek. Jeśli coś Cię interesuje to mów proszę - może będę miała coś z Twojej wish.[/QUOTE] hej, cienie w ogole mnie nie interesuja poniewaz nie umiem ich uzywac ![]() podoba mi sie u Ciebie Code, peeling malinowy BS(jaka pojemnosc?to 50 ml czy 200?) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej mam jeszcze
MAKE UP FOR EVER smoky lash- nowy czarny tusz MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 dior 5-tki spring boquet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.