![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zapraszam!WĄTEK NIEAKTUALNY Witam i zapraszam do wymiany ![]() Zakładam nowy wątek, ponieważ we wcześniejszym nie zrobiłam miejsca na dokładkę, a trochę tego mam ![]() Na wstępie zaznaczam,że z powodu braku czasu - odpisuję tylko u siebie w wątku. Proszę o wyrozumiałość. Kosmetyki wysyłam listem poleconym (ekonomiczny czy priorytet - to do ustalenia), w kopercie bąbelkowej, w ciągu 2 dni roboczych od daty wymiany adresów. Srebrnym kolorem oznaczam kosmetyki, które już zostały wymienione. Gwarantuję uczciwą i rzetelną wymianę, przebiegającą w miłej atmosferze. Oto lista kosmetyków, które mam do zaoferowania:
DOKŁADKA- podkład Mattitude HD Astor - odcień Ivory. Została ponad połowa opakowania. na niektórych zdjęciach są kosmetyki, które już zostały wymienione. Aktualne są tylko te opisane powyżej ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-13 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
NIEAKTUALNE [*]Maska do włosów Kallos Latte - proponuję odlewki (pojemność butli to 1litr)[*]Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo. rezerwacja [*]Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. [*]Serum ziołowo-witaminowe Radical - próbka 30ml[*]Peeling do ciała Joanna - nowy. Zapach kiwi. [*]Nawilżający balsam do ciała Dove - do skóry normalnej. Butla 400ml. Użyty raz na całe ciało.[*]Puder brązujący Max Factor - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html Kilka razy użyty jako cień do powiek.[/LIST] Przepraszam za słabą jakość zdjęć ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-13 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Escada, Joanna, Kallos, Dove, Yves Rocher i inne :) Serdecznie zaprasz
NIEAKTUALNE [*]Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne.[*]"Sweet Rose" EDT - wydaje mi się, że jest to odpowiednik Amor Amor Cacharel - chyba na tym zapachu wzorował się producent. Całkiem ładnie pachnie. Pozostało ok 75ml z 90ml[*]"Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach.[*]"Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie.[/LIST] Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-13 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-13 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Maska do włosów Kallos Latte - proponuję odlewki - do 700ml (pojemność butli to 1litr)
Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś u mnie o kilka rzeczy, mnie interesowałyby Krem do ciała Dove body silk oraz Nawilżający balsam do ciała Dove - do skóry normalnej. Tylko zauważyłam że szukasz biżu srebrnej - wydaje mi się że kolczyki z turkusem nie są srebrne, srebrne są na pewno obie pary wkrętek, zawieszki i łańcuszek
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za glorie i tusz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za:
Woda toaletowa o zapachu bzu ![]() ![]() Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. Puder brązujący Max Factor - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1257,max-factor-bronzing-powder.html Kilka razy użyty jako cień do powiek. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Niestety nic, pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie, jest jej tyle ile na zdjęciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wybacz, nie zauważyłam zdj.
Hm,a poza wątkiem nie masz czegoś do włosów? albo czegoś jeszcze z mojej wish? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podkład Pharmaceris 01, myślę, że koło połowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Moze znajdziesz cos za olejek termoochronny Loreala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Krem do ciała Dove body silk - użyty raz na całe ciało Balsam brązujący Dove Summer Glow - wersja do jasnej karnacji. Nie używany Serum ziołowo-witaminowe Radical - próbka 30ml Peeling do ciała Joanna - nowy. Zapach kiwi. Z Twojej wish mam 4 próbki podkładu Clinique w odcieniu vanilla - przed nałożeniem na twarz jest dość ciemny, a na twarzy jaśnieje, jednak nie jest ona bardzo jasny, raczej do buźki lekko opalonej. Mam jeszcze poza wątkiem (zaraz dorzucę) raz użytą pomadkę ChapStick o smaku jabłka i odżywkę Pantene do włosów cienkich, słabych, pozbawionych gęstości - duża butla 400ml, pozostało ponad 3/4 opakowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Ming Shu, balsamy brązujące i peeling kiwi. Zapraszam do 3 wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Rozumiem
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Maska do włosów Kallos Latte - proponuję odlewki - do 700ml (pojemność butli to 1litr)
Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo. Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. i bez YR znalazłabyś coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej!
podobała Ci się u mnie pomadka Loreal dla blondynek i błyszczyk glam shine. Mi u Ciebie podoba się puder brązujący Max Factor co byś za niego chciała ? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
"Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach. "Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
# Maska do włosów Kallos Latte - proponuję odlewki - do 700ml (pojemność butli to 1litr)
# Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo. # Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml. # Serum ziołowo-witaminowe Radical - próbka 30ml Maska do włosów zniszczonych - L'oreal Elseve. Zostało ok 1/4 - w sam raz na wypróbowanie. Wystarczy niewielka ilość, także myślę, że spokojnie będzie można jeszcze kilka razy użyć cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
cos za:
Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Twoje balsamiki brazujace?
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2011-03-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
przygarnęłabym magnetism
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za escade i ming shu? prosze, odpisz u mnie
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za: Maska do włosów "Gloria" - osławiona na wizażu, ma świetne opinie. Użyta dwa razy. Pojemność pierwotna to 240ml.?
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() niestety w watku nic nie znalazlam a Escady nie znam, i mam juz za duzo wg mnie flaszek ![]() szukam glownie tego co napisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.