![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
CZERWIEC Wymienię Vichy Dermablend,ELF,Urban Baroque Catrice,Galenic,Shiseido, Essence
Zapraszam do wymiany!
ZASADY: -odpisuję w Twoim wątku, proszę, żebyś Ty odpisała w moim ![]() - nie wymieniam się na siłę - mogę negocjować jeden przedmiot z kilkoma osobami jednocześnie - wysyłka poleconym (priorytet do ustalenia) w kopercie bąbelkowej - pierwsza wysyła osoba z mniejszą liczbą przekupek lub z przekupkami negatywnymi NIE SZUKAM UBRAŃ i DODATKÓW! Za Ziaję, Avon i Oriflame (poza perfumami Grace) dziękuję. Wish lista: mp3 pędzel Duo Fibre Róż mineralny Lily Lolo doll face, candy girl Podkłady mineralne jasne (light) i bronzery (jasne) mineralne- wszystkie firmy Antidral lub etiaxil dla skóry wrażliwej nowy Perfumy Grace Oriflame tusz Max Factor Experience tylko nowy nabłyszczacz do włosów bez alkohol denat. ampułki do włosów L'Oreal Proffesionnel i Kerastase Kosmetyki ekologiczne - naturalne, certyfikowane Bioderma Sebium Serum Bioderma Pore Refiner maska do włosów Romantic Forte Sweden nowa baza pod cienie kosmetyki Sanoflore do ciała lub do ust Babydream seria dla mam (różowa) lotion i oliwka Ava Laboratorium tonik i balsam z serii ekologicznej hydrolaty, głównie cytrynowy, róża EKO z BU ale inne też chętnie AA Eco balsam do ciała, płyn micelarny Born to Bio woda micelarna Alterra balsam do ust tylko nowy TreSemme: Heat Defence smooth spray, odżywki Naturals, Anti-Breakage, Rich Moisture lakiery do paznokci nowe/ testowane: nude, szarości, brązy, naturalne róże – Barry M, Essie, Orly, China Glaze NYX: paletka Nude on Nude, kredki do ust Jumbo Lip Pencil książki w języku angielskim (powieści, psychologiczne, popularno-naukowe) i do nauki angielskiego (na poziomie FCE, CAE, Upper-Intermediate), czasopisma w języku angielskim także stare. - przydatne drobiazgi: waciki, nieperfumowane wkładki, stoppery w srebrnych opakowaniach, foliowe czepki na włosy dokładka rezerwacja wymienione
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-07-04 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię Vichy Dermablend,ELF,Urban Baroque Catrice,Galenic,Shiseido,
Minerały:
EDM sample w słoiczkach- są niewiele używane, zdjęcie na życzenie: -Color Corrector Lavender - Matte Base Fair Medium --Pearl Sunlight Lucent Powder -róż Back to school (malutko na spróbowanie koloru) BLUSHE: - French Vanilla Full Coverage with squalane (struna) LUMIERE (w strunach): - Fair Neutral -róż Poppy -róż Ditto O LUCY MINERALS (w strunach): -Fair OCC -Light OCC -róż Petal Rhea: - Neutral Pink róż – 1 g sampel w woreczku, raz przetestowany na dłoni
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-07-04 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię Vichy Dermablend,ELF,Urban Baroque Catrice,Galenic,Shiseido,
Kolorówka – twarz:
- Vichy Dermablend podkład korygujący, mocno kryjący; kolor 15 OPAL (najjaśniejszy z gamy) ; kilka razy użyty -Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty! - paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto -Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 Kolorówka – usta: - błyszczyk w kulce Lip Smackers Fanta - zostało ok. 80% - Essence XXXL Nudes lipgloss – błyszczyk w kolorze 01 pure beauty – jasny beż z maleńkimi drobinkami – użyty dwa razy (otwarty w marcu 2011) Kolorówka – oczy: -Shiseido pojedynczy cień w kolorze A7 Ruby Dazzle kilkakrotnie użyty (mam z wymianki) -Odsypię sypki cień do oczu Vipera Galaxy hit KWC w kolorze 101 - srebrny brokat. Sama go nie chyba nigdy nie zużyję wielkość odsypki do ustalenia - paletka 10 cieni H&M na pewno są po terminie ważności, ale nie widzę zmiany w konsystencji czy działaniu (dodam do większej wymianki) -Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory ) - Essence limitowanka Into The Wild – kredka do oczu (gruba) w kolorze 01 Beat the Heat (błyszczący złoty) – dwa razy użyta, jeszcze nie temperowana -Lovely Terra Cotta Compact Zestaw rozświetlających cieni do powiek kolory: odcienie różu, złoty i srebrny - użyte kilka razy (oddam za bezcen lub dodam do większej wymianki)
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-07-04 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Włosy
- Odlewka Srebrnej płukanki do włosów Srebrzyk - bardzo wydajna, sama chyba jej nigdy nie zużyję. Mogę odlać do 30 ml - Joanna Utleniacz w kremie 6% nowy 60 g saszetka dw. 09/2011 (dodam do większej wymianki) Próbki: - 4 próbki po 3 ml krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej, tłustej i trądzikowej - 1 próbka Dermika True MagiQ Make up anti-age kryjący i pielęgnujący kolor 06 Sunny Beige - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny - 1 próbka 7 ml Ziaja Ziajka Krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-07-01 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]() Wymienione: peeling+kremowy żel+pomadka revlon dla apewu za minerały stanik dla Marylindy
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-06-08 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- Fresh Hydrating Concealer -Pearl Beige Lucent powder
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej kochana podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy ale nie wiem czy je wypisywać bo nie wiem czy coś spodoba Ci się u mnie także prosze zajrzyj i odpisz u mnie
![]() buziaczki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post27248296 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witam, zapraszam do wymiany, interesuje mnie Dermablend .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
u mnie NYX , tresemme, czasopisma po ang. (poza watkiem) + lakier nude rimmel
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej, jestem zainteresowana:
paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto Lirene peeling antycellulitowy znajdziesz cos u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Sprawdziłam listę i to co najbardziej by do niej pasowało to
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...am.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty! - ELF Tinted Moisturizer SPF 15 w kolorze Ivory raz użyty na całą twarz - paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto - Revlon Matte pomadka w kolorze 001 Nude Attitude –nudziak wpadający w koral; zużycie na fotce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Coś za : Vichy Dermablend podkład korygujący, mocno kryjący; kolor 15 OPAL (najjaśniejszy z gamy) ; kilka razy użyty Mam sporo książek po angielsku w stanie bdb, pudergot2be poza wątkiem nowy, nową książkę" Jak nie zabiłam męża", zestaw dla niemowlaka-nowy
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesują mnie u Ciebie następujące kosmetyki:
<znajdziesz coś u mnie?> - Vichy Dermablend podkład korygujący, mocno kryjący; kolor 15 OPAL (najjaśniejszy z gamy) ; kilka razy użyty -Pharmaceris N Kojący żel myjący do twarzy 200 ml
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana poszperam poza wątkiem w razie co bo bardzo bardzo chcę:
- ELF Studio Shimmer Palette, paleta rozświetlaczy kilka razy użyta, zużycie na fotce -Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty! ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Poza wątkiem mam puder Maybelline Afinitone najjaśniejszy odcien nowy i nieuzywany i z Twojej wish mam coś z Urban Decay a mianowicie jadalny puder rozświetlający do ciała o smaku imbirowych ciasteczek,mam też mgiełki do ciała
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos u mnie za
Vichy Dermablend podkład korygujący, mocno kryjący; kolor 15 OPAL Excipial Pigmentcreme kolor jasny Odlewka Srebrnej płukanki do włosów Srebrzyk - bardzo wydajna, sama chyba jej nigdy nie zużyję. Mogę odlać do 30 ml z Twojej wish poza wątkiem mam 18 próbek sanoflore-orzeźwiający krem przeciw niedoskonałością. Każda próbka po 1,5 ml więc wychodzi 27 ml. Jedna próbka starczy na 3 razy. Wczoraj mi przyszło z wymianki, użyłam tylko jedną próbkę ale to chya nie dla mnie bo oprócz maści nie lubię mieć niczego na twarzy. Zajrzyj jeszcze do mojego wątku może coś znajdziesz co Cię zainteresuje bo wolę większe wymianki i odpisz mi u mnie jakbyś mogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ogolnie narazie nic nie widze co by mi sie przydalo. ew. dermablend
![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
hejka, interesuje mnie exipicial, essence nude i moze jeszcze jakis drobiazg, znajdziesz cos z listy ponizej?
Sex in the city perfumy Dermacol nr 210 Sephora nowy pedzel do podkladu Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Essence multi action mascara czarna My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ted wie rzeczy by mnie interesowały, tylko czy one są nowe nieużywane? Jaki jest numer koloru tej pomadki?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
- ELF Studio Shimmer Palette, paleta rozświetlaczy kilka razy użyta, zużycie na fotce -Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty!
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
mogę przepisać tytuły dopiero jak wrócę do domu
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witaj, tak - był używany, ubytek może z 10% (raczej zawyżony ). Ja za krem zapłaciłam na allegro 85zł, wiem, że na stronach amerykańskich kosztuje kilka dolarów, zorientowałam się o tym grubo po zakupie. Podobnie przepłaciłam za balsam do ust tej samej firmy. Jeśli chciałabyś zarówno ten krem jak i olejek jak również coś jeszcze ( choć nie wiem co to mogłoby być ) to ja może najpierw postaram się Dermablend chociaż przetestować, może ktoś podczas wymiany podaruje mi próbkę i wówczas dam znać? Co Ty na to? Uprasza się o wyrozumiałość. Serdeczności
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
-Marion błyskawiczna odżywka do włosów blond i rozjaśnionych
-Lirene peeling antycellulitowy hit KWC! 200 ml nowy nieużywany (tylko za coś z wish) Próbki: - 4 próbki po 3 ml krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej, tłustej i trądzikowej - 1 próbka Dermika True MagiQ Make up anti-age kryjący i pielęgnujący kolor 06 Sunny Beige - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny - 1 próbka 7 ml Ziaja Ziajka Krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt te rzeczy mi sie u ciebie podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co Ty na to? ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-06-04 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.