![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Perfumy i pielęgnacja - ekspresowy wątek
.............NIEAKTUALNE. ...............
Witam, Szukam konkretnych rzeczy (link w podpisie). Cięższe przedmioty (balsamy etc.) wymienię osobiście w Wawie. Nie szukam kosmetyków leciwych/przeterminowanych. Do wymiany: Zdj. 1 - odlewki: Aquolina Owoce kandyzowane w czekoladzie Voluspa Santiago Huckleberry Musc Nomade Annick Goutal - tylko za poszukiwane odlewki Crystal Noir edp YR Marron de Noel Safran Troublant - tylko za poszukiwane odlewki Idole de Lubin - tylko za poszukiwane odlewki Narciso Rodriguez Musc Intense 2009 - tylko za poszukiwane odlewki Zdj. 2. TBS Aztique - poj. pocz. 30ml CK Secret Obsession - poj. pocz. 15ml EL Sensuous - poj. pocz. 50ml Clarins par Amour edt (brak) Gucci Envy Me - poj. pocz. 30ml Zdj. 3 Dior Pure Poison - poj. pocz. 30ml Carolina Herrera 212 Sexy - poj. pocz. 30ml Zdj. 4 Beckham Intimtely 29/30ml Avon Be Kissable - poj. pocz. 50ml Miss Sixty - poj. pocz. 15ml (brak 3 psików) Zdj. 5 i 6 - testowane odlewki z AusLiebeZumDuft ok. 3ml: (za coś potrzebnego na wczoraj) Heeley Cardinal E.Coudray Musc et Freesia Caron Parfum Sacre edp Frapin 1270 edp Kolejne zdjęcia Mleczko do ciała Garnier z syropem z klonu, 400ml, nowe L’Oreal – podkład mineralny z pędzelkiem (Perfect Match Minerals), odcień N6 (Beige Eclat/Honey Glow), 10g, użyty 2 razy L’Oreal – NutriSoft mleczko do ciała 250ml, nowe Zdj. z następnego postu: Żel do mycia twarzy Czysta Skóra/Pure Garnier (cera tłusta/mieszana), 200ml, nowy Tonik do cery tłustej/mieszanej Garnier 200ml, nowy Brusher - peeling z silikonową szczoteczką Garnier, nowy Antyperspirant mineralny w kulce dla mężczyzn, nowy Żel do mycia twarzy Garnier - cera sucha/wrażliwa, nowy # Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2011-09-04 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy i pielęgnacja - ekspresowy wątek
Bransoletka w kolorze cappuccino z tasiemkami w odcieniu miodu, stan idealny
Nowa torba Cacharel z regulowanym paskiem Kosmetyki - opis w poście #1 Encyklopedia Multimedialna WIEM 2005 (3 CD) - stan idealny Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2011-01-28 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Pozostałe odlewki (bez zdj.) do wymianki za poszukiwane odlewki:
- Kashmina Touch - Euphoria - Lacoste pour Femme - NR edp - Hypnose Senses - Hugo Boss HUGO Woman - DKNY Delicious Night - Poeme - Chocolovers - Moschino Couture! - Davidoff Cool Water i inne Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2011-01-11 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
L’Oreal – NutriSoft mleczko do ciała 400ml, nowe L’Oreal – NutriLift mleczko do ciała 400ml, nowe Żel do mycia twarzy Czysta Skóra/Pure Garnier (cera tłusta/mieszana), 200ml, nowy Tonik do cery tłustej/mieszanej Garnier 200ml, nowy Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-11-16 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Witam interesują mnie :
Elseve Total Repair, volume lift syoss, loreal nutrilift, Antyperspirant mineralny w kulce (Invisible), Wymiana w Warszawie znajdziesz coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Dior Pure Poison - poj. pocz. 30ml lub/i EL Sensuous - poj. pocz. 50ml??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Szampon z odżywką 2w1 Multiwitamina, 400ml, nowy szampon wzmacniający, wypełniający szampon szampon do włosów blond szampon wszystkich rodzajów Znajdziesz coś w zamian? Zapraszam do dwóch wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
212 sexy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1289926527 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1289926955 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1289926955
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?nie wypisuje co bo sporo mi sie podoba
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Nowe szampony - mix (wzmacniający, wypełniający 400ml, do włosów blond oraz do wszystkich rodzajów włosów) + odżywka z avokado i masłem karite (wł. suche i zniszczone) Szampon do włosów z pasemkami, 400ml, nowy Szampon z odżywką 2w1 Multiwitamina, 400ml, nowy Syoss Volume Lift - szampon zwiększajacy objętość, ok. 400/500ml Żel do mycia twarzy Czysta Skóra/Pure Garnier (cera tłusta/mieszana), 200ml, nowy Tonik do cery tłustej/mieszanej Garnier 200ml, nowy Brusher - peeling z silikonową szczoteczką Garnier, nowy Antyperspirant mineralny w kulce (Invisible), nowe cos u mnie? jesli bys cos znalazła za to jestem skłonna opłacic wysyłke z wish mam BIELENDA Ideal Skin - seria profesjonalna. Peeling enzymatyczny. Poj. 175 g / użyta ok 4 razy. wosk w kasetonach do podgrzewaCZY 15.Nowy peelig ziaja wyszczuplajacy KWC 16.Nowy peeling delikatny do ciała z primarka 28. Tampony z aplikatorem telefon lg shine
![]() |
#15 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro dam odp. ![]() Cytat:
Jutro dam odp. ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23282224]znajdziesz cos za wszystkie cztery elseve i odżywkę garniera ze zdjęcia 7? mogę zrobić odlewkę innocenta, jakby coś ![]() Jaką odlewkę mogłabyś zrobić (max.)? Poza wątkiem mam jeszcze np. plyn dwufazowy garnier do demakijazu i inne z wish list Wstępnie podoba mi się Evidence w sprayu, pianka Nivea i możliwe, że mleczko brązujące Nivea (musze o nim poczytać) - czy ono jest w sprayu i dla jakiej karnacji? ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Spróbuję do czw. przetestować EL Peony i dam znać (na wszelki wypadek nie robię rezerwacji, bo nie wiem czy i kiedy uda mi się sprawdzić Peony) Cytat:
Poza wątkiem posiadam kilka kulek deo i inne szampony/odż. (niektóre ze zdj. są nieaktualne, nie zdążyłam zrobić nowych zdjęć) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam 7 tampoaxów z aplikatorem
peeling enzymatyczny peeling ziaja co do wosku napisze ci w piatek dopiero bo niemam ich przy sobie tego peeligu slim juz niemam - zaznaczone w watku-on byl cukrowy ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- najbardziej interesuja mnie deo w kulce i szampony - jesli odzywki to najchetniej jakies wygładzajace a z szamponów to jakies do farbowanych wygładzajace do pasemek do suchych,zniszczonych tłustych szampon z odzywka zwiekszajace objetosc / loreal, syoss, gliss kurl, fruttis
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-16 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za balsamy Garniera i Nutrolift L'Oreal? I ewentualnie szampon Total Repair L'Oreal?
![]() Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* wzmacniający 400ml * multiwitamina 400ml * włosy z pasemkami 400ml * Syoss objętość ok. 400/500ml * Garnier aloesowy do wszystkich rodzajów włosów 250ml * Garnier z avocado i masłem karite - włosy suche i zniszczone 250ml * odżywka Garnier z avocado i maslem karite 200ml * kulki deo Invisible 4 szt. Mnie najbardziej interesują: peeling enzymatyczny, peeling ziaja i ten drobnoziarnisty, tampony i wosk (ile mniej więcej posiadasz wkładów?) - nie wiem czy zdecyduję się na wosk, gdyż zależy mi na czasie (wkrótce wyjezdzam) Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Interesuje mnie EL Sensuous - poj. pocz. 50ml. Daj mi znać, proszę, jeśli wypatrzysz za niego coś u mnie. Pozdrawiam.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Ja tez zgłaszam się po Sensuous
![]()
![]() |
#24 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23287145]max 10ml, bo już mi flakon pustką wieje
![]() Szampony pertraktuje z Mucią i jeśli wymianka dojdzie do skutku, to będę mogla zaproponować nowy płyn dwufazowy Garnier 200ml i/lub coś z moich odlewek, ale nie wiem czy coś znajdziesz... To tym razem bez wosku. Co byś chciała za peeling enzymatyczny, 2 peelingi do ciała i tampony? W wątku zaintrygowaly mnie perfumy Pleasures Exotic (spróbuję dziś/jutro przetestować i dam znać czy to już milość...) Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie podoba mi się Evidence w sprayu, pianka Nivea i możliwe, że mleczko brązujące Nivea (musze o nim poczytać) - czy ono jest w sprayu i dla jakiej karnacji?
nie jest w sprayu,do sredniej karnacji ![]()
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;23293063]miałabym ochotę na NR Musc Intense, zerknij do mnie[/QUOTE] Niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie: Beckham Intimately 29/30ml i L’Oreal – NutriLift mleczko do ciała 400ml, nowe. Czy znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś za: - szampon i odżywka Elseve Total Repair (te biało-czerwone) - L’Oreal – NutriLift mleczko do ciała 400ml, nowe - Wałek przeciw uporczywemu cellulitowi, 150ml, nowy - Antyperspirant mineralny w kulce (Invisible), nowe Mam cienie ArtDeco z kasetką... i jestem z Warszawy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.