|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINUbezowe koturny skórzane, kostium kąpielowy Triumph i inne
Wymienię najchętniej za akcesoria: biżuteria, torebki; kosmetyki. Ale wszystko biorę pod uwagę.
dokładka później 1.) koturna - skóra Nowe, założyłam je tylko raz, ale już mi się odwidziały ![]() Z tego co zdążyłam zauważyć są bardzo wygodne. długość wkładki 24 cm wysokość koturna w najwyższym miejscu 8 cm rozmiar 35 ale mówiąc szczerze bardziej wychodzi na rozmiar 37 ( patrz długość wkładki) 2.) nowy kostium Triumph rozmiar góry: 70D moim zdaniem pasuje również na miseczkę B i C i na dowolny obwód pod biustem wiązany na szyi i na plecach rozmiar dołu: 40 pasuje również na 36 i 38 obwód szortów w spoczynku w biodrach: 2x38 krój góry taki jak na 6 zdjęciu 3.) czarne koturny długość wkładki: 24 cm rozmiar: 37 skórzana wyściółka Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2011-06-29 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bezowe koturny skórzane, kostium kąpielowy Triumph i inne
cos u mnie za strój?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się jasne i czarne koturny, zapraszam do OBu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za strój?
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jestem bardzo zainteresowana kostiumem kąpielowym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINUbezowe koturny skórzane, kostium kąpielowy Triumph
znajdziesz cos u mnie za kostium triumpha?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.