|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
♥ Check it out ! Wymianka od Kiko ♥
NIEAKTUALNY
Po przedświątecznym wietrzeniu szafy znalazłam kilka nowych rzeczy zapraszam do oglądania ![]() Zasady są takie: * nie wysyłam pierwsza - nawet jeśli masz 100 przekupek, przepraszam 40 to dużo; * jestem zajęta, tak jak większość i mogę nie mieć czasu wysłać paczkę od razu, dlatego umawiamy sie na konkretny dzień i wtedy wysyłamy; * jestem pozytywną osobą, ale nie toleruje osób, które są niemiłe, bezczelne, niesłowne, chamskie i olewające - jeśli taka jesteś to od razu dziękuje za współprace; * jestem człowiekiem - rozumiem, że czasem coś się dzieję i wysyłka się może opóźnić, ale też bez jaj, że zdechła ci świnka morska; * wizaż to dodatek do mojego życia,a nie jego sens, więc czasem mogę np. nie odpisywać od razu; * szanujmy się; Enjoy ![]() Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-30 o 20:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ Check it out ! Wymianka od Kiko ♥
Bolerko H&M <-- poleciało na all
brudny róż stan idealny rozm. xs, ale w zasadzie uni T-shirt Terranova intensywny róż stan idealny guziczki przy kieszonce rozm. m bez kwiatuszka szer. między pachami 41 cm długość 62 cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-14 o 18:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Kardigan H&M ----> NIE MA
nowy z metką ecru rozm. m, ale w zasadzie uni Top z żabotem Denim CO. zwężany do s stan bardzo dobry szer. między pachami 38cm dł. 62cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-22 o 08:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwony sweterek Papaya
stan bardzo dobry - lekkie zmiechacenia rozm. s/m Rurki Denim CO. intensywnie czarne stan idealny rozm. małe 38 mają wąskie nogawki wymiary: dł. całkowita 102 cm dł. od kroku 78 cm szer. nogawki na samym dole 15cm szer. w pasie 38cm szer. w biodrach 50/51cm stan 22,5cm szer. nogawki na samej górze 25cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-22 o 08:52 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek Atmosphere
brąz stan bardzo dobry rękawki 3/4 rozm. s/m Sweterek Caliope stan bardzo dobry rozm. m bialutki Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula H&M
grafit stan idealny rozm. 38 bardzo ładnie widać w niej wcięcie w talii wymiary: szer. 42cm dł. od ramienia 53 cm(jest krótsza po bokach a długa na środku) dł. na środku bez kołnierzyka 64 cm materiał 100% bawełna Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-01-08 o 11:18 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula Big Star
fioletowa stan idealny bardzo ładnie wykonana wewnętrzna strona kołnierzyka i miejsca, gdzie są guziczki jest satynowa Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie H&M
kratka w odcieniach brązu z różowymi wstawkami długość 3/4 stan idealny lekko grubszy materiał wysoki stan rozm. 38 Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:25 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Polówka H&M
zieloniutka rozm. s stan bardzo dobry urocze guziczki i marszczenia Pistacjowy sweterek Vila szer. między pachami 40cm dł. całkowita 60cm stan bardzo dobry rozm. m Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-28 o 13:06 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczka Amisu
stan bardzo dobry rozm. xl, ale to m baaardzo duży dekolt ![]() T-shirt z mangą New Yorker stan idealny rozm. m intensywna czerń Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:31 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Kardigan Top Shop
beż stan dobry- zmechacił się, a ja nie mam golarki ![]() sięga za pupę rozm. 10 Biała marynarka sztruks stan idealny rozm. s/xs Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:36 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Top Big Star NIE MA
stan idealny śnieżno biała z turkusową aplikacją i diamencikami rozm. s/m chyba już odpięłam metkę nigdy nienoszony Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-09 o 22:53 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wiązany sweterek George
stan dobry - jest zaciągnięty w kilku miejscach ![]() śliczny kolor rozm. s/m Biały kardigan stan dobry + rozm. m szerokość między pachami 42 długość od ramienia 56 cm Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-06-14 o 19:05 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Bluza House
rozm. 38 stan idealny jest naprawde fajna- śmieszna ![]() Brązowa bluza polarek stan dobry - jest już lekko zniszczona, ale i tak jest super cieplutka rozm. m Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:47 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika Bershka
rozm. m stan bardzo dobry kolor brudny róż dł. 73cm Golfik H&M intensywnie czarny bardzo przyjemny materiał rozm. m z tyłu guziczki, z przodu marszczenia Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-02-13 o 18:14 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek pasiak
kupiony w hurtowni awanti nie pamiętam jaka firma rozm. m stan idealny nie jestem pewna czy chce go oddać Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:52 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy dokładki
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:54 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy dokładki
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-12-26 o 21:55 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1293397998
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1293397099 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1293397564
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pierwsze pudrowe bolerko h&m ?
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
cos za top z żabotem?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sweter h&m z metką?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za spodnie Denim, koszulę H&M, białą marynarkę?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

zapraszam do oglądania