|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! Depilator Braun; Cropp, House i inne w rozmiarze S-M. Zapraszam.
WĄTEK NIEAKTUALNY, Z POWODU BAŁAGANU I BRAKU MIEJSCA NA DOKŁADKI, ZAPRASZAM TUTAJ:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28142202 Witam. ![]() Po wiosennym przeglądzie szafy muszę pożegnać się z kilkoma fajnymi ciuszkami, niektóre z nich założone raz lub dwa, inne to np.nietrafione prezenty. Sama poszukuję teraz balerinek i spotrowych butów w rozmiarze 40, ubrań ciążowych w rozmiarze 40-42, głównie spodni; a także ubranek dla niemowlaczka. ![]() Zapraszam. ![]() kolor zielony-ubrania dostępne kolor czerwony-ubrania niedostępne 1. depilator Braun Silk Epil Xelle 5170, użyty dwa razy, kupiony za 219 zł, z pełnym wyposażeniem, tylko za coś o podobnej wartości 2. bokserka Cropp rozmiar S, stan bardzo dobry, rozciągliwy materiał 3. koszulka z napisem Extreme rozmiar S, stan bardzo dobry 4. top Cropp rozmiar M, stan dobry, rozciągliwy materiał 5. spódnica Cropp, na guziczki zapinane z boku, stan bardzo dobry, rozmiar S 6. koszula House, rozmiar M, fioletowo-różowa kratka, stan bardzo dobry 7. koszula Cropp, czarna, rozmiar małe M, stan bardzo dobry 8. swetr Reserved, rozmiar S (dosyć duże S), fioletowy z kołnierzem typu komin, stan bardzo dobry 9. sukienka Elite, cienka, materiałowa, z perłowymi guziczkami, rozmiar 2, opływowa, rozciągliwa, stan bardzo dobry, wygnieciona 10. żółty golf, rozmiar około M-L, rozciągliwy, nowy 11. czarne jeansy Reporter, rozmiar M, stan dobry 12. jeansy Rapper, rozmiar 32/34, gruby jeans, stan bardzo dobry, z tyłu naszywka w kształcie skrzydeł 13. szare jeansy rurki, rozmiar 32, stan bardzo dobry Dla zainteresowanych dodatkowe wymiary.
Edytowane przez No air Czas edycji: 2011-07-14 o 21:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilator Braun; Cropp, House i inne w rozmiarze S-M. Zapraszam.
spodnie
DOKŁADAM! buty: 1. botki, półbuty z "ćwiekami", nie wiem jak się to nazywa, rozmiar 40, ubrane chyba raz i chodzone po domu. 3. bardzo ładne butki na obcasie, romiar 38, troszkę zdarte fleki, ale to jedyne zużycie perfumy: 1. Gabriela Sabatini, Latin Dance, oceniam że zostało ok 1/3 2. GF Ferre, bardzo ładny i oryginalny zapach, ubytek ok. 1/10 odżywki: 1. Balea Profesional, użyta raz, później obcięłam włosy.. ![]() 2. Dove, jest więcej niż połowa 3. Gliss Kur, nowa, nieużywana DOKŁADKA 08.07: 1. Śliczny, nowy, niużywany, z metkami, kaftanik dla malutkiego dżentelmena.
Edytowane przez No air Czas edycji: 2011-07-08 o 16:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Pod pachami: 42 cm
dł.: 58,5 cm 90%bawełny, 10% elastanu, także rozciąga się. ![]() Jeżeli uważasz, ze to za mało to może coś dobierzesz? ![]() Możesz podać mi wymiary spódnicy? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302364911
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
coś za depilator ?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam jeszcze real foto depilatora, jak widać jest on nowy (nie licząc moich dwóch podejść do niego...).
![]() DOKŁADKA 19.06: 1. mała torebka na ramię, ciemnoszara, nowa, na zatrzask 2. mała torebka na ramię, czarna ze "skórki", nowa, na bigiel 3. dla mnie pomarańczowy, dla innych łososiowy płaszczyk typu grzybek firmy Next, brak jednego guzika (wszystkich jest 3), ale to nie problem, rozmiar 14
Edytowane przez No air Czas edycji: 2011-06-19 o 18:16 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1.
wym.takie jak podane Spodnie jeansowe pas 43 cm (guma) regulowana jest biodra 53,5 długość 103 cm + podwiniete 4 cm szerokość nogawki na dole 26cm materiał 100% bawełna nie sa rzadne firmowe,dalam za nie nie całe 100zł bodajze 95 2. rozmiar m,l pomierzyc? 3. Czarne spodnie pas (guma) 30cm. dużo się rozciąga wysokość gumy 20,5 cm. długość 102 cm. + podwinięte 7-8 cm. biodra 47 cm. materiał: 97% len 3% elastan 4. rozmiar 68 ![]() 5. z aukcji ROŻEK JEST WYKONANY Z WYSOKOGATUNKOWEGO grubego POLARU O GRAMATURZE 460g/m2 i wypełnienia kołdrowego o gramaturze 200g/m2 Podszyty bawełną w kolorze białym Z kapturkiem który dodatkowo ociepla główkę dziecka Z kołderką , którą mozna okryć dziecko zapinając tradycyjnie pod rzepem, lub na wierzch-dekoracyjnie do wózka, gondolki , kołyski Kołderka i rozek stanowią 2 odrebne częsci które można dowolnie użytkować , jako zestaw lub osobno. Zapięcie na rzep Piekny ozdobny haft na kołderce wykonany jest błyszcząca nitką - który dodaje dużo uroku. -Rozek w rozmiarze 75 cm /75 cm mierzone od boku do boku i 93cm/93cm mierzone od rogu rożka do rogu. -kołderka 55cm / tolerancja podanych wymiarów +/- 2 cm Wypełnienie rożka ocieplaczem kołdrowym o gramarurze 200 g/m2daje gwarancję utrzymania optymalnej temperatury,która daje dziecku komfort. Rozek można prać w pralce w temp 40 *C Jest miękki i miły w dotyku Materiał nie mechaci się, nie pilinguje, nie zmienia koloru i struktury podczas użytkowania . 6/7/8 muszę sprawdzić wymairki bo nie pamiętam
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
mam to co w watku ;/
poza ewentualnie tuniko sukienke moze byc na ciaze m/l |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak coś za tą fioletową spódniczkę?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać sukieneczkę za spódniczkę i top croppa
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302364571 a kuleczki dorzucę.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, sukieneczka nie jest przybrudzona -wina zdjęcia. Na burzszku jest luźniutka. Ona jest praktycznie nowa - nie ma metek, ale ja ja miałam może raz na sobie, o ile w ogóle.
![]() Możesz podać wymiarki spódniczki? Ach! No i oczywiście gratuluję!
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to ja jednak zrezygnuję, bo spódniczka w pasie będzie za duża, a gdybym ją nosiła na biodrach - troszkę za długa.
Dziękuję i przepraszam za fatygę! |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Oj Słońce, niestety nic nie wypatrzyłam
szukam głównie ciuchów w stylu vintage i Iron Fist.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
coś za
4. top Cropp rozmiar M, stan dobry, rozciągliwy materiał i/lub 5. spódnica Cropp, na guziczki zapinane z boku, stan bardzo dobry, rozmiar S ? |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
pierścionek nie jest srebrny, ale jest nowy
szerokosc swetra na dole 34 x 2 ( sporo się rozciąga),szerokośc od pachy do pachy 63cm, dlugość calkowita 60cm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

szukam głównie ciuchów w stylu vintage i Iron Fist.