![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
SIERPIEŃ h&m zara bershka stradivarius reservedNieaktualne
Witam w moim wątku ![]() Tworzę nowy wątek ze względu na chaos, który zapanował w poprzednim ![]() Mam do zaoferowania kilka rzeczy na wymianę. Jeśli jesteś początkująca lub masz negatywa - wysyłasz pierwsza ![]() Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. Jeżeli nic nie chcesz napisz chociaż "nic", szanujmy swój czas. Noszę rozmiar XS/S/małe M, numer buta 38 i takich rzeczy szukam. Czarny - dostępne Czerwony - wymienione Niebieski - dokładka Nie próbuj mnie oszukać, mam na tyle wolnego czasu że bez problemu pójdę to zgłosić na policję ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ h&m zara bershka stradivarius reserved
Sukienka lub dłuższa tunika
z marszczonymi rękawami materiał miły w dotyku rozmiar na moje oko S/M dostałam jako nowa i miałam na sobie raz za coś super Sukienka/ tunika bombka Materiał taki jak sweterki. Rozmiar uni, myślę że będzie pasowała na xs,s i m Stan bdb - miałam ją raz na wigilii Sweterek rękaw 3/4 Uroczy sweterek z rękawami na 3/4 Rozmiar 10/38, ale dobry też na 36 Stan db
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-20 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bokserka reserved
Rozmiar s Stan bdb Krótkie spodenki Marszczone, kieszenie po bokach Będą dobre na xs/s/m, dzięki gumie w pasie są rozciągliwe Sukienka h&m Rozmiar 34, ale na 36 też będzie ok Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-06 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeansy
Rozmiar 25 stan bdb Śliczna spódnica z kokardą Ołówkowa, stan idealny (przepraszam że nie wyprasowana ![]() miałam ją na sobie tylko raz na ok. 2 godz rozmiar z metki m, ale to zdecydowanie XS dla chętnych podam wymiary tylko za taką samą tylko większą lub podobną ołówkową czarną Śliczny sweterek Rozmiar s stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-08-22 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Strój kąpielowy rozmiar xs stan bdb Strój kąpielowy rozmiar 34 Dostałam jako nowy, nie używałam Strój kąpielowy rozmiar 38/40 ale dzięki wiązaniom pasuje praktycznie na każdy rozmiar stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-08-22 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka mini h&m
Jest z "brudnego jeansu" Rozmiar 34, stan idealny Krótkie spodenki Rozmiar z metki 9-10 lat, ale to xs-s Z tyłu napis Babe Stan bdb Tunika Bershka Rozmiar S stan db, bo można by było troszkę ogolić
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-08-22 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cieniutki sweterek River Island
Rozmiar 32, ale to 34-38 posiada małą, prawie niewidoczną plamkę, nie próbowałam sprać, więc nie wiem czy da radę zainteresowanym prześlę fotkę Tunika Stradivarius Guziczki przy rękawach Zdjęcie rozświetlone, kolor idealnie czarny Rozmiar S Stan bdb Sukienka floral takko Rozmiar 34/36 stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-08-22 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sweterek CROPP
Rekaw 3/4, stan bdb (można by ogolić) Rozmiar S Sweterek ZARA Rozmiar z metki l, ale to S/M Stan bdb Koszulka Rozmiar S stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-08-22 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Super gorset NEW YORKER
rozmiar 75B z poduszeczkami PushUp stan idealny Śliczny golfik z bufkami TOPSHOP rozmiar 36 stan idealny
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-14 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Balerinki
rozmiar 38 długość wkładki 24,5cm Stan bdb Koralowe baletki Rozmiar 6 (39,5) Stan bdb Nie są zniszczone, tylko troszkę brudne w środku, ale przed wysyłką wyczyszczę Super buty na platformie Rozmiar 39 Mam z wymiany, niestety za duże (nosze 38 ![]() Czerwona podeszwa Oddam za coś co mnie zauroczy Stan bdb Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-29 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kombinezon Coccodrillo
Rozmiar 68 (3-6 miesięcy) ale chętnym podam wymiary, bo może pasować też na większe dziecko. Bardzo ciepły, porządnie wykonany. Dałam za niego 199zł, synek chodził w nim tylko 2 miesiące, więc nie oddam za drobiazgi. Stan idealny. Dodaję rękawiczki. Śpiwór do wózka Czarny, plamy winą aparatu Środek z owczej wełny Dookoła zapinany na zamek U góry jest ściągacz, można zrobić "kaptur" Stan bdb Buciki GEOX Rozmiar 24 Stan bdb-
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-22 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1
Perfumowana woda toaletowa Giordani Gold 50ml NOWA Krem do rąk i całego ciała Giordani Gold NOWY Błyszczyk Hello Kitty by h&m strawberry NOWY Żel do masażu silk & cashmere NOWY Woda toaletowa City Jungle 30ml NOWA Tender Care miodek waniliowy NOWE Cienie do powiek w ołówku very my kolor lilac metal NOWE Cień -brokat do powiek złoty, raz czy dwa uzyłam. Krem korekcyjno- pielegnacyjny (coś jak korektor) Pure skin hide&treat, uzyłam ze trzy razy Nawilżająco- rozświetlający balsam do Ciała SPF 15 - zostało ok 75% Modelująco - opalający krem do ciała, myslę że zostało ok. 40-35% Ozdoby do paznokci: - srebrne serduszka - małe różowe serduszka - małe żółte serduszka - granatowe gwiazdki - fioletowe kwiatki - srebrne cyrkonie - żółte gwiazdki - pudrowo różowe serduszka - żółte serduszka, puste w srodku - drobniutki srebrny brokat - brokat niebiesko-morski - brokat złoty - paseczki ala brokat zielone - brokat: fioletowy x2, złoty, brązowy, rudy, srebrny, jasnoniebieski, biały, różowy, czerwony, granatowy Błonnik z ananasem zostało 82 tabletki Ważny do końca 2013r. Kolczyki NOWE w ozdobnym woreczku (zdjęcie zapożyczone)
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-06 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1
Nawilżający krem pod oczy Aqua- Rhythm 15ml NOWY Zdjęcie 2 Krem wygładzający włosy bez spłukiwania (zostało ponad połowa) Ogórkowy krem do ciała ok.70% Głęboko nawilżający krem do stóp raz użyty Galaretka z peelingiem Bellissimo secrets raz użyta Woda toaletowa Scentini Citrus Chill ok.80-85% Żółty lakier do paznokci raz użyty Jagodowy lakier do paznokci raz użyty Relaksująca sól do kąpieli Swedish Spa ok.80-85% Zdjęcie 3 Żel rozświetlający Very Me Peach Me Perfect. Nadaje skórze brzoskwiniowy połysk NOWY Tusz do rzęs Maxi Lash, NOWY Korektor odcień light NOWY Pomadka odcień Cranberry Suede NOWA Ochronny podkład pod makijaż SPF 15, odcień sand NOWY Roż do policzków odcień classic rose, kolor ukazany na ostatnim zdjęciu NOWY Zdjęcie 4 Jedwab do włosów, myślę że jest ok 70-80% Serum nadające włosom połyska raz użyty (3 krople)
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-24 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Satynowy usztywniany stanik
h&m 70A - apetyczna czekolada (zdjęcie zapożyczone) Satynowy stanik srebrny h&m 70A nie usztywniany ale ma miejsce na gąbeczki krój identyczny jak poprzedni ![]() Kurteczka Philip Russel Rozmiar xs/s Długość 90cm Do wymiany zamek (brakuje tej części którą się zapina ![]() Stan bdb Ciepły płaszczyk Colours of the World Rozmiar 34/36 Długość 100cm Kolor jasno-pudrowy róż Stan bdb Rękawiczki z jednym palcem CROPP Do ogolenia
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-24 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sukienka New look
Rozmiar 12 (40) ale troszkę zawyżony moim zdaniem to 38 Z boku zamek, z tyłu wiązana góra elastyczna (więc na 40 też w sumie wejdzie) Stan bdb Za coś fajnego ![]() Przepraszam że nie wyprasowana Super bluzeczka power shoulders Denim Co rozmiar 36 stan bdb- Bokserka z koronką New look Rozmiar z metki 40 ale ja nosiłam jako oversize
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-12 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa męska
Excite by Oriflame 30ml NOWA Podkład Skin Perfect odcień SAND NOWY (3szt) Woda toaletowa City Oasis NOWA (zdjęcia zapożyczone)
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-09-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() może coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314035697 (mam poza wątkiem ołówkową spódnicę H&M w kolorze fioletowym) ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za kremowy sweterek z 3/4rekawkiem?
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- zegarek nie nalezal do najtanszych a mialam go na sobie max3razy a sweterek widze ze nie jest z sieciowki czy cus wiec slabo na tym wyjde chyba ze dolozysz tusz albo cos
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze ew sukienke ( bluzka z wysoka spodnica ) zdjecie nie pokazazuje jej uroku bo robilam je zeby pokazac ja Tobie ( na szybko )
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nic wiecej nie widze podoba mi sie paletka ale to znow tobie sie nie oplaci ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za
Żel rozświetlający Very Me Peach Me Perfect. Nadaje skórze brzoskwiniowy połysk NOWY i ochrony podkład pod makijaż SPF 15, odcień sand NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314035697 podasz wymiarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.