![]() |
#1 |
BAN stały
|
Meteoryty, MAC, Kenzo, Pędzle, Paleta 96 cieni, Gyvenchy, TBS, Clinique
Nieaktualne!!!!!! Nowy watek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post28267408
Na początek kilka zasad: wysyłamy listem poleconym ekonomicznym, mogę zgodzić się na priorytet dokładnie zabezpieczamy wysyłkę wysyłam raz w tygodniu - w poniedziałek lub środę, czasem w piątek zdjęcia na życzenie mogę robic juz codziennie bo mam aparat ![]() Wymienię: Na szybko: MAC, Baza pod cienie do powiek, odcień Slick, z kartonikiem, zdj. na blogu MAC, Wedge - wkład do paletki, zdj na blogu Biała Perła, dwie tubki, kilka razy użyte, wystarczą na cały tok wybielania Pachnąco: Kenzo, Amour w limitowanej buteleczce Ryoko, 15-17/20 ml, rarytas, będę bardzo marudzila bo nie muszę wymieniać Avon, Rare Gold, 50 ml, w kartoniku, ubytek - jeden psik testowy, zamawiane z katalogu, dostałam je przedwczoraj i niestety.. nie mój zapach, Zapach o typowo wieczorowej nucie, słodkawy, ciepły, otulający niczym elegancki szal. Długo utrzymuje się na skórze, elegancki i wyrafinowany. Kategoria: kwiatowo - orientalna. Chanel, No5, Perfumy do włosów, ok. 31/35 ml kod: 2101 Euphoria, CK Żel do mycia 90/100 ml Organiczna Vanilia YR, odlewka do 20 ml Kolorówka: Sleek, Original - ubytek testowy + kartonik Revlon, Colorstay 320 True Beige - dwie sztuki po 3/4 opakowania Meteoryty, Guerlain, Pink Fresh, w pięknym opakowaniu po Imperiales, jest ponad 40 kulek, gąbeczka, mogę zrobić zdj na życzenie - tylko za och'a i ach'a - zdj na blogu - w podpisie ![]() GloMinerals, Paletka do smokey eyes, z instrukcją i kartonikiem, malutenki ubytek, zdj u mnie na blogu - mogę pomysleć nad oddaniem Paleta 96 cieni, jedna z osławionych paletek ebay'owych czarne, eleganckie opakowanie z lusterkiem, cienie z dobrym pigmentem, jeden ma widoczny ubytek, reszta jedynie wypróbowana Clinique, Osławiony maczek, 03 Almond Blossom, 9g, KOD: D47 zużycie 25% Avon, Czwóreczka cieni, Pink Sands - mogę wybrzydzać, zużycie znikome MAC, połowa mojego osobistego pigmentu Violet, kod: 9B201 lub 1/4, w zastepczym opakowaniu Gyvenchy, Cienie pryzmatyczne, nr 98 - brak cienia nr. 3, cień bezowy - zostało około połowa, reszta zużycie znikome The Body Shop, Mineralny bronzer z nowej serii, połowa opakowania w zastępczym pudełeczku MAC, Bronzing Powder - w pomarańczowym opakowaniu, odcień Refined Golden, KOD : D18, puder niestety pokruszyl sie w transporcie i polowa jest pokruszona, a druga polowa mam nadzieję zostanie normalna, ubytek znikomy H&M, Paletka 7 cieni : Waniliowy, cielisty, jasny ciepły brąz, ciemny brąz, róż złamany złotem, lila oraz fiolet L'Oreal True Match Minerals, sypki puder mineralny W3 - duży tester, z sitkiem więc nie ma problemów w używaniu, zostało ciut ponad 3/4 pierwotnej pojemności Cienie APC: * grafitowy z drobinkami * oliwkowy z drobinkami Pędzle: Dwa pędzle do malowania oczu sygnowane Bobbi Brown, syntetyczne włosie, drewniana rączka, nie jestem w 100% pewna co do oryginalności Coastal Scents, Mini Kabuki, stan bardzo dobry, dokładnie wyprany i odkażony Sephora, osławiony pędzel nr 22, raz użyty, wyprany - będę marudzić Buty: Tenisówki, szare, rozm. 36/37, raz ubrane, w stanie idealnym Platformy botki, oxfordy Wild Diva 35/36, czarne, lakierowane, stan bdb, nowo wymienione fleki zapłaciłam za nie 180 zł + przesyłka z ameryki obcas 12 cm + platforma Książeczki dla dzieci: "Panienka z okienka" Deotyma "O dziewczętach dla dziewcząt" W. Kobyłecka "Co dwie głowy to nie jedna" A. Mazer "Tajemniczy ogród" F. H. Burnett "Wesołe przygody Robin Hooda" "Pióro mocniejsze niż miecz" A. Mazer "Uczymy się angielskiego" - piękna, wielka księga, bogato ilustrowana, z twardą oprawą, z myślą o najmłodszych "Żółw i zając" - twarda oprawa, dość duża książka, ilustracje "Mity dla dzieci" "Różowe baletki - co za charakter" Wszystkie książki są w stanie idealnym lub bardzo dobrym, nowiutkie wydania, część z pięknymi ilustracjami Mam też podania, baśnie i legendy polskie - piękny ogrmny album, piękne ilustracje oraz bogato ilustrowane baśnie Andersena, ale to za coś na prawdę niesamowitego mogę oddać Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-07-21 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Meteoryty, MAC, Kenzo, Pędzle, Paleta 96 cieni, Gyvenchy, TBS, Clinique
Poszukuję :
dobrego nawilżającego podkładu do średniej / ciemnej karnacji pielęgnacji do cery suchej maseł i balsamow do ciala PILNIE mocnych peelingów lakierów - nie muszą być opi, essie czy orly pryzm cieni do powiek kolorowki do brwi dobrego tuszu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meteoryty? odp iu mnie
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lux Mundi
|
Coś u mnie za Rare Gold ?
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za kenzo i/lub bronzer TBS?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
kurcze body mi się dzisiaj sprzedały na innym portalu
![]() podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, min zapachy, metoryty, maczek, ale nie wiem czy znajdziesz coś za te rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Avon, Rare Gold, 50 ml, w kartoniku, ubytek - jeden psik testowy, zamawiane z katalogu, dostałam je przedwczoraj i niestety.. nie mój zapach, Zapach o typowo wieczorowej nucie, słodkawy, ciepły, otulający niczym elegancki szal. Długo utrzymuje się na skórze, elegancki i wyrafinowany MAC, Bronzing Powder - w pomarańczowym opakowaniu, odcień Refined Golden, KOD : D18, puder niestety pokruszyl sie w transporcie i polowa jest pokruszona, a druga polowa mam nadzieję zostanie normalna, ubytek znikomy L'Oreal True Match Minerals, sypki puder mineralny W3 - duży tester, z sitkiem więc nie ma problemów w używaniu, zostało ciut ponad 3/4 pierwotnej pojemności ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podobaja mi sie pedzle bobbi,maczek i pol pigmentu mac
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Cos za meteoryty? Zestaw clinique: tonik 2 (100/200ml), youth surge dry/combi 15ml, superdefense dry/combi 2x7ml. Mam tez duza (100ml) probke zelu do mycia twarzy skinpure molton brown: http://www.moltonbrown.co.uk/store/b...0006%3Acat0037
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o jak najbardziej a mogę prosić fotkę? i czy znajdziesz też coś za pozostałe?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a to dziekuje
pedzle nie wiadomo czy orginalne a sam pigment to malo
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za meteoryty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
coś za paletkę 96 cieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O którą paletkę NYX konkretnie pytasz??
Mi się może by przydały Gyvenchy, Cienie pryzmatyczne, nr 98 (przydałaby sie fotka co i jak z cieniami)... no i może te z Glominerals ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tak, jestem nadal zainteresowana
![]() Oprócz tego podobają mi się jeszcze u Ciebie w wątku : - GloMinerals, Paletka do smokey eyes, z instrukcją i kartonikiem - Dwa pędzle do malowania oczu sygnowane Bobbi Brown, syntetyczne włosie, drewniana rączka, nie jestem w 100% pewna co do oryginalności - Sephora, osławiony pędzel nr 22 Może coś jeszcze u mnie znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tą wielką palete ceni NYX to wymienie tylko za jakieś Perfumy, alb inne moje chciejstwo, bo tak w wątku nic nie widzę dla siebie... może bym sie skusiła na meteoryty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za meteoryty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;(
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Za pędzel Douglas chętnie pędzel Sephora
![]() Za meteorki baśnie - albo polskie albo Andersena.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Sleek, Original - ubytek testowy + kartonik ? Oddam sporo ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Proszę o odpowiedź ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.