|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ubrania dla każdego xs-xl! Zapraszam serdecznie :)
Witam!
Jestem nowa tutaj także dopiero co oswajam się z zasadami na tym forum ![]() Mam masę niepotrzebnych rzeczy do wymiany. Są to ubrania od xs do xl. Wymieniam się tylko za rzeczy z tej listy : * cekinowe ubrania (wszystko!) *futrzane kamizelki i kurtki * parka (PILNIE SZUKAM!) * koszule w stylu vintage * marynarki na jeden guzik * rurki * buty na co najmniej 3 cm platformie * buty typu emu * rzeczy z szyfonu * rzeczy z koronki * rzeczy z eko skóry * srebrne oraz złote ubrania * ciepłe swetry * białe,szare,czarne bluzki bez żadnych nadruków. Jeżeli posiadasz coś z listy z wielką chęcią się wymienię. Jestem w stanie dać więcej niż jedną rzecz jeżeli na prawdę będzie mi na tej rzeczy zależało,ale to nie znaczy,że w ten sposób można mnie wykorzystać ![]() Nosze ubrania w rozmiarze xs/s,chyba,że są to swetry to może być M/L gdyż lubię luźne swetrzyska Jeżeli chodzi o buty to 39.PS. Rzeczy dodam ok.14 także zapraszam wtedy! ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania dla każdego xs-xl! Zapraszam serdecznie :)
Mam poza wątkiem botki na platformie 3,5 cm, nowe tylko raz ubrane, rozmiar 39
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam futrzana kamizelkę Mark&Spences r S/M
sweter gruby w stylu norweskim r. S Reseved po za watkim rurki granatowe Zara r 36 czekam na fotki. |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
[B]Swetry cz.1[/B]
1.W biało czarne wzroki, rozmiar M stan b.dobry - lekko w 2-3 miejscach jest zahaczony,ale tego naprawdę nie widać. 2. Brązowy sweterek rozmiar M stan baardzo dobry, z 3 razy założony 3.Fioletowy sweterek,jest troszkę ciemniejszy niż na zdjęciach,rozmiar L 4.Kremowy sweter vintage,rozmiar L/XL 5.Długi,czarny sweter coś a'la waterfall z dwoma kieszeniami,rozmiar XL Edytowane przez lewiona Czas edycji: 2011-12-01 o 18:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
1.Tunika w mrocznym nadrukiem,stan bardzo dobry,rozmiar xl
2.Sukienka w niebiesko-białe paski rozmiar M/L stan idealny 3.Tunika z primarka w stanie bardzo dobrym rozmiar L/XL 4. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Kolejna cześć ...
1.Sweterek w jaskółki (sama doszyłam) rozmiar xl 2.Dzinsowa kamizelka rozmiar M 3.Różowy top,stan idealny,rozmiar xs 4.Tunika w paski,rozmiar uniwersalny,stan bardzo dobry 5.Koszulka z primarka w brązowo-białe paski,stan idealny,rozmiar m 6.Sukienka vintage,rozmiar s,stan bardzo dobry 7.Spódniczka w groszki,rozmiar s Edytowane przez lewiona Czas edycji: 2011-12-01 o 19:12 |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
I kolejna część..
1.Bluzka vintage w kwiatki,rozmiar xs/s 2.Sukienka w groszki,rozmiar s,nie posiada guzików przy rękawach 3.Kamizelka z eco s kóry c&a,rozmiar xs/s,stan bardzo dobry 4.Zamszowa spódniczka z lindexu rozmiar s 5.Gorset dorothy perkins,rozmiar s 6.Bluzka xs,firmy moodo,nie posiada jednego guzika i ma malutką plamke której nie widac gołym okiem 7.Koszula rozmiar s stan idealny Edytowane przez lewiona Czas edycji: 2011-12-01 o 19:23 |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
oraz ostatnia częśc..
1.Tunika rozmiar x; 2.Spodenki rozmiar x,bereshka,kolor turkusowy 3.Sukienka ani razu nie założona,rozmiar xs/s 4.Tregginsy (bedzie bardzo wybredna) rozmiar xs,bereshka 5.Kurtka rozmiar s 6.Spódnico szorty rozmiar 26 7.Dzinsy rozmiar xs 8.Koszula rozmiar s Edytowane przez lewiona Czas edycji: 2011-12-01 o 19:32 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
na razie nic nie widzę, ale będę zaglądała
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.