|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię Bershka,Zara,Atmosphere nowe i używane xs-l :)
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Chciałabym jak najszybciej pozbyć się tych rzeczy. Zależy mi na dużych wymianach. Moje ubrania są w stanie bdb lub idealnym i takich też oczekuję. Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze i z jakimkolwiek negatywem. Informuj o wszystkich wadach ,rób zdjęcia i odpowiadaj na pytania ja zrobię to samo. Ciuchów nie prasuję bo to się mija z celem ale piorę i tego samego oczekuję. Wymieniam się tylko na rzeczy z listy. Noszę rozmiar xs ,s buty 37. Moja wish: -Sukienka w panterkę, z zipem ,bufkami,na jedno ramię PILNIE -sztuczne rzęsy doklejane -zegarek z dużą tarczą -wkładki żelowe do butów : na stopę, palce, odciski itp -marynarka z długim rękawem lub 3/4 -rurki marmurki,ciemny jeans lub czarne z zamkami itp -długie ciepłe tuniki -długie bluzy z kapturem mogą być na jakimś misiu -szpilki zakryte lub gladiatorki -ciekawe bluzki 'imprezowe' -szorty grubsze -kolorowe rajstopy -biustonosze z lekkim push-upem rozmiar 75 b Kosmetyki: -lakiery Sally Hansen najbardziej interesuje mnie beż,kawa z mlekiem,róż ale przyjmę wszystkie -podkład dobrze kryjący ze średniej półki revlon,astor,dermacol -cienie wszystkie kolory tylko nie bazarkowe także sypkie lub w musie-bibułki matujące -maski do włosów zniszczonych i suchych -kremy do stóp -puder matujący -tusz do rzęs brązowy lub czarny, oriflame giordani,astor itp. -błyszczyki do ust -baza silikonowa pod makijaż -perfumy rożnego rodzaju-peelingi -maseczki do twarzy nawilżające itp. Poniżej przykłady rzeczy ,których szukam. Zapraszam do wymiany ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-09-12 o 16:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Bershka,Zara,Atmosphere nowe i używane xs-l :)
NOWE
1. kurtka zimowa znanej japońskiej firmy UNIQLO. Nowa wraz z metkami cena na metce to 70 funtów. Posiada odsuwane rękawy dzięki czemu można zrobić z niej kamizelkę, a także odpinane futerko.Modny materiał i krój.Ściągacze na rękawach.Wykonana z pierza, jest bardzo ciepła. Rozmiar z metki to L proszę jednak sprawdzić wymiary. Wymiary: biust: 59 cm dł.całkowita od ramienia:70 cm dł rękawa od ramienia:74cm -wycofana 2.Kurtka zimowa Zara beżowa nowa z metkami rozmiar m 3.Nowa czapka zimowa Crush wełniana w środku z polaru
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-01-17 o 13:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1.Nietoperz Orsay rozmiar S.Nie wiem czy chcę oddać więc za coś co mnie powali
Ja nosiłam ją jako sukienkę bo jest dosyć długa stan bdb z tyłu na dole ma tylko dwie maleńkie dziurki ale trzeba się przyjrzeć z boku po jednej stronie marszczona na wysokości biustu ma kamyczki ,które się błyszczą wymiary:długość:71 cm szerokość między pachami:38 cm 2.Nowy nietoperz Zara z metkami. Bez paska. szerokość w biuście:45 cm-46 cm ( nietoperz) dł. od ramienia: 63 cm 3.Grzybek Camaeiu. Ślicznie wygląda brakuje jednego guzika w środku wystarczy przyszyć. Bardzo ciepły. rozmiar bd pasował na s i m. stan bdb 4.Pudrowo różowa bluzka z dużym dekoltem.Rękawki motylki cienka,przewiewna . Rozmiar xs/s/m- będzie bardziej opięta. Stan bdb biust: 37 cm- rozciąga się dł. od ramienia: 60 cm 5.Lekka zwiewna bluzka w gwiazdki rozmiar S/m stan bdb. biust : 40cm dł. od ramienia 65cm
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-07 o 16:37 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1.Spodnie Tally weijl lekko rozszerzane nogawki ale to nie są żadne dzwony:P z metki xs ale ja noszę s i też są dobre. Stan bdb
pas: 38cm biodra: 42 cm dł od pasa: 102cm 2.Rurki Tally Weijl r z metki xs ale ja noszę s i też są na mnie dobre. stan bdb - brakuje kilka kryształków na tyłku ale to nie jest widoczne. pas: 36-37 cm biodra: 40cm dł. od asa:102cm 3.Tunika Marynarska Miss Selfridge. R xs-s ta gumka się rozciąga na biuście na zdjęciu wyszła maleńka . Sięga do połowy tyłka. Pasek nie jest na wymianę. 4.Śliczny siwy kardigan na guziki R. S i M . Stan idealny sięga za tyłek - za coś fajnego ![]() Szerokość w biuście:42cm dł od ramienia:60cm dł. rękawa od ramienia:63 cm 5.Bluzeczka na ramiączka z takiej jakby dzianinki .Firma Old Navy dobra S i M .Stan bdb ten srebrny trochę się błyszczy ![]() 6.Świetna tuniczka z rękawem 3/4 w kratę r. s i m . Stan bdb pasek nie jest na wymianę. 7.Śliczna sukieneczka na ramiączka. R. xs-s , w sumie m też wejdzie tylko będzie bardziej obcisła niż na mnie:P stan idealny. Z tyłu rozcięcie na plecach. Za coś super 8.Rajstopy w sprayu Sally Hansen Light Glow. Zostało 3/4 użyłam może dwa razy jednak to nie dla mnie. Korek jest pęknięty.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-07 o 16:34 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1.Nowa Torba Zara z metkami.Mieści A4 jest bardzo duża.
2.Pół golfik Atmosphere z bufkami. Rozmiar S. Z tyłu wycięcie zapinany na szyi na guziki. Pasek nie jest na wymianę. Stan bdb dl.od ramienia: 67 cm plus golfik ze 3cm biust: 37cm 3.Bokserka Bershka rozmiar S. Stan bdb szerokość w biuście: 38 cm dł z ramiączkami: 60cm 4.Pasiak kopertowy można zawiązać go z boku.Nie wiem jaka firma bo wycięłam metkę rozmiar S/M miałam go na sobie raz Wymiary na płasko bez rozciągania: dł całkowita od ramienia-65 cm sięga mi za pupę od pachy do pachy: 48 cm dł rękawa-69 cm 5.Sweterek z kapturem Deep. Rozmiar S na M też będzie ok . Bardzo ciepły ,leżał w szafie nie nosiłam go. w biuście: 43 cm dł. od ramienia: 60 cm 6.Krótszy Sweterek Bebe z cekinami.Zapinany na zatrzaski zapasowe też ma.Nowy Rozmiar S -trochę za niego dałam. Paski to wina mojego aparatu biust: 39 cm dł od ramienia: 47cm dł rękawa 60 cm
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-07 o 16:36 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.Śliczna bluzeczka w groszki Dorothy Perkins. Rozmiar xs małe s .Z przodu i z tyłu falbanki . Stan idealny
szerokość w biuście :37 cm dł z ramiączkami:60cm -NIE MA 2.Karmelowa torba Feniks myślę ,że A4 zmieści ale muszę sprawdzić. Dużo kieszeni zasuwana w środku na suwak. Stan bdb-NIE MA 3.Springfield Koszula w delikatne paseczki z kołnierzykiem zapinana na guziki. Rozmiar S i M . Nie miałam jej nigdy na sobie bo jest na mnie za duża.Mogę dać więcej zdjęć szerokość w biuście: 43 cm dl. od ramienia: 61 cm 4.Sukienka nowa Zip Zara. Rozmiar S W biuście : 39- 40cm dł z ramiączkami: 81 cm -można regulować NIE MA 5.T&Cake Sukienka na mnie z poprzedniego postu rozmiar S z tyłu rozcięcie na plecach . stan idealny szerokość w biuście :37 cm Dł. z ramiączkami: 85cm 6.Tunika z lejący dekoltem AmaraFashion. Wiązana na szyję. rozmiar xs/s/m - jest rozciągliwa . Stan bdb + wymiary na płasko długość: 60cm w biuście : 39 cm 7.Bokserka Warehouse ze srebrną nitką i cekinami. Rozmiar S stan bdb w biuście :37 cm - rozciąga się dł. 55 cm- NIE MA
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-02-06 o 17:01 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1.Rurki Speedway z suwakami. Rozmiar S. Jak nowe
Z tyłu modne suwaki. Były skracane przez krawcową zachowany jest oryginalny szew. Stan idealny. Pas: 39-42 cm biodra: 40 cm szer. nogawki na dole: 16 cm dł nogawki od kroku: 98 cm Za coś z listy nie ma 2.Rurki Troll kawa z mlekiem rozmiar.S nie mają suwaka tylko guziki. Dobre na osobę o wzroście 165-168 wyżej będą za krótkie. Stan bdb pas: 36 cm Biodra: 40 cm nie ma 3.Dresy nowe z metkami rozmiar s/m/l La Gear rozciągliwe na gumce. mogę dać dodatkowe fotki. Cena 15 funtów. Szerokość w pasie (gumka): 40cm szerokość w biodrach: 51-52 cm dł od pasa:102-103 cm 4.Dresy nowe z metkami Slazenger. Z boku niebieski pasek. Rozmiar S/m/l- także rozciągliwe.mogę dać dodatkowe fotki.Cena 13 funtów Szerokość w pasie (gumka): 45 cm szerokość w biodrach: 53 cm dł od pasa: 103-104 cm 5.Nowe z metkami rurki Zara w pepitkę rozmiar M/l -mam więcej zdjęć szerokość w pasie:43 cm biodra:45,5 cm długość nogawki od pasa:100 cm szerokość nogawki na dole:14 cm Za coś extra bądz kilka rzeczy
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-02-25 o 16:45 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1.Nowa torebka Disney z metkami. Zasuwana i zapinana na rzepy. Ma długi pasek można go regulować.Jest na prawdę słodka
![]() 2.Nowa bluza H&M ze srebrnym surferem. Dosyć gruba i ciepła rozmiar xs,s 3.Mgiełka z kapturem rozmiar xs/s. stan bdb 4.Szpilki Jennyfer rozmiar 38. Fleki do wymiany. Zapinane na kostkę oprócz fleków stan bdb dł wkładki 25 cm szpilka 8 cm. Zapinane na kostkę,bardzo wygodne. 5.Paski na talię oba nowe
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2010-12-06 o 21:19 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
1.mp4 trochę ciężko czasem przyciski chodzą tak to wszystko ok.stan bdb dałam za niego 70 zł. ma chyba 2 GB 2.Lg kg 290 Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak Aparat cyfrowy pixele: 1,3 [Megapixeli] Aparat cyfrowy zoom: 4x Bateria pojemność: 820 [mAh] Bateria rodzaj: Li-Ion Czas czuwania (MAX): 200 [godz.] (8d, 8h) Czas rozm. (MAX): 120 [min.] Pamięć wewnętrzna: 5 [MB] Pamięć zewnętrzna: micro SD Sieci: GSM 900/1800/1900 Waga: 90 [gram] Wymiary - długość: 92 [mm] Wymiary - grubość: 18 [mm] Wymiary - szerokość: 46 [mm] Bluetooth: tak GPRS: tak Java: tak MP3: tak Obsługa USB: tak Przeglądarka xHTML: tak Radio FTransmisja danych i faksów: tak WAP: tak EMS: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Zegar: tak wyświetlacz jest rozlany tak to wszystko działa mam do niego ładowarkę. Stan bdb kilka jakiś rysek ale to wiadome po użytkowaniu miałam go z rok ale mało go używałam. 3.Samsung sgh -l760 DANE IrDA Nie Bluetooth Tak CSD Tak HSCSD Nie GPRS Class 12 EDGE Class 11 WiFI Nie WAP 2.0 i-mode Nie Aparat fotograficzny Tak Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, wideo, PDA Nie PDA (param.) WIADOMOŚCI Słownik SMS T9 Długie wiadomości Tak SmartMessaging Nie EMS Tak MMS Tak Klient e-mail Tak OPROGRAMOWANIE Java 2.0 Kontakty w telefonie Profile brak danych Kalendarz Tak Lista zadań Tak Notatnik Tak Zegarek Tak Budzik Tak Stoper Tak Minutnik Tak Polifonia Tak Polifonia (param.) 64 głosy, mp3 FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Nie Dyktafon brak danych System głośnomówiący Tak Radio Tak Odtwarzacz mp3 Tak Wideokonferencja Tak działa,dwa przyciski po lewo słuchawka do odbierania i wyżej nie działają koszto to myślę będzie do 50 zł nie więcej. Bateria trzyma długo.Mam do niego kabel do komputera, ładowarkę i słuchawki. dałam za niego 300zł ale klawiatura jest trochę pozdzierana nie będe wymagająca bo u mnie tylko leży
Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-01-10 o 14:04 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
1.Lg ks360 OGÓLNE System GSM 900, GSM1800, GSM1900 Wysokość (mm) 101.5 Szerokość (mm) 51 Grubość (mm) 16.8 Waga (g) 112 Akumulator litowo-jonowy (LiIon) Akumulator (mAh) 800 Czas czuwania wg producenta (h) 440 Czas rozmów wg producenta (min) 300 Wyświetlacz 256 tys. kolorów Wyświetlacz (param.) 240 x 320, 2,4 cala, dotykowy Wyświetlacz dodatkowy Nie Wyświetlacz dodatkowy (param.) Alarm wibracyjny Tak Dostępna pamięć (MB) 15 Złącze kart pamięci microSD Karta pamięci w zestawie (MB) Wymienne obudowy Nie DANE IrDA Nie Bluetooth Tak CSD Tak HSCSD Nie GPRS Class 12 EDGE Class 12 WiFI Nie WAP 2.0 i-mode Nie Aparat fotograficzny Tak Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix PDA Nie PDA (param.) WIADOMOŚCI Słownik SMS Tak Długie wiadomości Tak SmartMessaging Tak EMS Nie MMS Tak Klient e-mail Tak OPROGRAMOWANIE Java 2.0 Kontakty w telefonie 1000 Profile Tak Kalendarz Tak Lista zadań Tak Notatnik Tak Zegarek Tak Budzik Tak Stoper Tak Minutnik brak danych Polifonia Tak Polifonia (param.) 64 głosy, MP3, AAC FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Tak Dyktafon brak danych System głośnomówiący Tak Radio Tak Odtwarzacz mp3 Tak Wideokonferencja Nie DODATKOWE INFORMACJE Opis USB microSD do 4GB klawiatura QWERTY wyświetlacz jest też dotykowy mam do niego kartę gwarancyjną kabel usb słuchawki i ładowarkę. Mogę dorzucić także kartę pamięci 512 mb nową. Telefon jest świetny .Zakupiłam bodajże w sierpniu 2009 roku.Nie działa gniazdo ładowania koszt naprawy to 100 zł w salonie orange więc poza będzie taniej. Oprócz tego telefon świetnie śmiga.Ma folię na ekranie więc kreski są na niej nie na wyświetlaczu. Warty jest 400zł. Trudno jest zrobić zdjęcie bo ekran jest jak lusterko. 2.Bolerko rozmiar S/m nowe 3.Sukienka tunika w kratkę rozmiar L. nowa 4.Szminka avon nowa arabian glow tusz czarny świeży editt cosmetics pogrubiający. ważny do czerwca tego roku 5.Rajstopy dziecięcie gładkie 40 den na 134-140 granatowe. nowe
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:15 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() przepraszam za niebieski biustonosz ![]() 1.Zielony t shirt z housa rozmiar s. stan bdb 2.Rożowy sweterek w serek rozmiar xs/s 3.Bluzka na ramiączka w panterkę- rozciąga się xs-m stan bdb 4.Sweterek atmosphere w paski z małymi bufkami rozmiar xs-s miałam go na sobie dwa razy -oddam za coś fajnego
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-02-17 o 17:06 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
H&M divided rurki panterka
PAS: ok 36-37cmx2 BIODRA: ok 42-44cm x2 SZEROKOŚĆ W UDZIE POD KROKIEM: ok 24-25cmx2 SZEROKOŚĆ NOGAWKI NA DOLE: 16 cmx2 DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 99cm na razie nie mam lepszych zdjęc dodam poźniej .. ![]() Koturny Jennifer&Jennifer rozmiar 39 nowe zapinane na kostkę. Koturna ma 6 cm , dł. wkładki 25 cm. tylko za coś super wystawione na allegro mogą zniknąć.
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień Edytowane przez angela447 Czas edycji: 2011-03-12 o 20:02 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
l;
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
kjh
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1291491984
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
nowy watek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23573576
a moglabym zobaczyc real foto kurtki ?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ten sweterek:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1291493316 |
|
|
|
|
#26 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Dresy nowe z metkami rozmiar s/m/l La Gear rozciągliwe na gumce?:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291550603
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic ;(
|
|
#28 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Właśnie czekałam na Twoją odpowiedź co do wymiany
![]() co byś powiedziała na wymianę: moje rurki przecierane za Twoje z Trolla i np. miętowa tuniczka za białą czapkę ?albo po propstu rurki za rurki
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

także sypkie lub w musie
rożnego rodzaju

Ja nosiłam ją jako sukienkę bo jest dosyć długa stan bdb z tyłu na dole ma tylko dwie maleńkie dziurki ale trzeba się przyjrzeć
z boku po jednej stronie marszczona na wysokości biustu ma kamyczki ,które się błyszczą wymiary: