![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Japan Style zdjęcia z aukcji, a nasze ;) Zanim zamieścisz posta przeczytaj regulaminWitamy ![]() Wątek ten służy tylko i wyłącznie jako baza danych. Zanim zamieścisz jakiegoś posta uważnie przeczytać zasady tu panujące ![]() 1. W każdym poście, który zamieszczamy wklejamy zdjęcie z aukcji, a obok zdjęcie prezentowane w rzeczywistości przez nas (najlepiej na sobie żeby można było zobaczyć jak się układa dany ciuszek ) ![]() 2. Dodajemy krótki komentarz co do jakosci, czy jestesmy zadowolenia i jakie są nasze odczucia na temat zakupionej rzeczy ![]() 3. Nie zamieszczamy postów z pytaniem czy ktos ma taki ciuszek, czy widział i nie prowadzimy luźnych rozmów oraz nie komentujemy postów innych. W tym celu mozna udać się tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293735&page=115 4. Przed zamieszczeniem naszych zdjęć sprawdzamy czy taki ciuszek nie został już zamieszczony wcześniej. 5. Wszelkie pytanie co do ubrania, które nas zainteresowały piszemy tylko w wiadomościach prywatnych do posiadaczki owego ciuszka. 6. Nie zaśmiecamy wątku i stosujemy się do reszty zasad ![]() Zapraszamy do zamieszczania zdjęć i tym samym pomagania innym wizażankom w podjęciu decyzji czy zdecydować się na taki zakup ![]() Warto wspomnieć o możliwości subskrypcji tego wątku ![]()
Odcieli aniołom skrzydła... bo dawały im wolność. Aparatka sobie jestem Góra->28.05.10 Dół->14.08.10 Koszta - 3860 Edytowane przez Lilllith Czas edycji: 2010-10-15 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Japan Style zdjęcia z aukcji, a nasze ;)
aukcja :
![]() i real: |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ZAmowilam bluze z japan styl
![]() ![]() ![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Dzieki dla zalozycielki topiku. Kasuj (zglaszaj do kasowania) wszystko co nie jest zdjeciami real i z neta to bedzie porzadek
![]() Jeszcze raz plaszczyk bo pare dziewczyn pytało: |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sukienka, wyglada jak na zdjeciu niby, a jednak ja jej nie zalozylam bo czuje sie za stara na nia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No! Wreszcie będzie porządek
![]() ![]() Sukienka z szyfonu z cekinami Nie mam real zdjęcia z aukcji, bo niestety nie ma ich już w sprzedaży (przynajmniej na Allegro). Mój kolor był sprzedawany na aukcji jako róż. I w rzeczywistości to także jest róż, ale taki bardzo żywy. Myślałam, że będzie bledszy, ale ten malinowy - bardzo rzucający się w oczy kolor też jest ok. Co do minusów, to sukienka spłaszcza biust, ponieważ ta guma, którą obszyte są cekiny jest mało rozciągliwa. Moje "B" marnie tu wygląda ![]() Generalnie jestem zadowolona, dałam za nią ok. 100zł i myślę, że jest warta tej ceny.
Edytowane przez natuska17 Czas edycji: 2011-07-10 o 15:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
sukieneczka w kwiatki jest super - naprawdę polecam.
sweterek też jest uroczy, ale ma krótkie rękawy i jest ogólnie krótki także dziewczynom z dużym biustem nie polecam bo pępek będzie odkrywać ![]()
#9 |
Raczkowanie
|
Witam, z nadmiaru czasu jaki mam ostatnio moge wklejac za przyzwoleniem zalożycielki- troche zdjec real z watkow 1 i 2 na temat japonskich ciuszków. Wykorzystuje zdjecia Wasze, które dalyscie na tamtych topikach, mam nadzieje, że dzieki temu łatwiej bedzie odnaleźć to co nas interesuje bez powtarzajacych sie pytan.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Niestety niekiedy wklejam zdjecia samych real foto poniewaz dziewczyny nie daly orginalnych zdjec z allegro, ale mam nadzieje ze i tak latwo bedzie mozna cos odnaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Idealna na wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Zauwazylam ze ubrania japan style sa czesto po prostu za male. Tak tez bylo z tą bluzą. Wzielam rozmiar wiekszy niz mam, a i tak jest za mala. Rękawy musze nosic tak podwiniete..
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W rzeczywistości kolor jest mniej nasycony niż na zdjęciu z modelką (ale to kwestia balansu bieli ,na moim jest sporo przesunięty w stronę żółtego ) ale oprócz tego bluzka jest identyczna, tak samo się układa. Materiał to porządna, gruba bawełna ;nie prześwituje i jest ciepła, świetnie się trzyma a mam tą bluzkę już ze dwa lata, także polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
to tunika ktora kupilam. ogolnie jakosciowo nie ma tragedii, tylko.. jest malutka. modelka ma zszycie w biodrach a ja w talii i wyglada to fatalnie. moze to dlatego ze mam 170cm wzrostu.. nastepnym razem bede sie bardziej przygladac wymiarom.
ale trzeba przyznac ze wyglada jak na zdjeciu, tylko ja w niej nie wygladam jak ta modelka:P Edytowane przez gogo4444 Czas edycji: 2010-11-04 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Kupiłam ten sweter na aukcji japan style (allegro). Jest bardzo ciepły, Ciemne rzeczy obłażą strasznie od niego, ale zobaczymy jak będzie po jego wypraniu - mam nadzieję, że będzie już ok
![]() Ogólnie jestem zadowolona z zakupu, chociaż mógłby być mniejszy, i ten przód strasznie się "ciągnie" - jakby ten brzeg z guzikami był dłuższy niż reszta swetra. Zdjęcie na sobie - z paskiem zawiązanym z tyłu. Edytowane przez aam Czas edycji: 2010-12-05 o 22:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Sukienka z falbankami
Wygląda identycznie jak na zdjęciu. Bawełniana pod spodem z wierzchu sztuczne koronki. Marynarska, szmatka trochę ale bardzo pięknie leży. Tunika z kokardą, nie mam foto z aukcji bo już dawno ją kupowałam. Raczej na sukienkę się nie nadaje ale robi mega efekt wielką kokardką i dużo babek zaczepiło mnie pytając o nią ![]()
#29 |
Raczkowanie
|
Słynne alladynki
![]() ![]() (pierwsze zdjecie z allegro, dwa nastepne moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Moje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.