![]() |
#1 |
BAN stały
|
Same hity<cwieki,koronki,jeans ,chanelka>xs,s,mZasady: 1. Wymieniam sie tylko za wish!!! (jest szczegolowa) 2. Jesli nic nie znajde nie odpisze(przepraszam,ale nie mam czasu) 3. Wysylam zazwyczaj raz w tyg(oczywiscie polecony i koperta zabezpieczona,ciuszki czyste i pachnace-tego samego oczekuje) 4. Czasem musicie dluzej poczekac na paczke(wiekszosc ciuszkow mam w domu w innym miescie i bede musiala po nie jechac) 5. Jesli masz mniej przekupek lub negatyw wysylasz pierwsza 6. Prosze o wszystko pytac i czytac opisy,bo nie robie odmianek. PROSZE, CZYTAJCIE OPISY!!!! Wish!!!! Kolorowych rurek, xs(czerwone,chabrowe,brzo skwiniowe) - bokserki(biala,czarna,pud rowa) -Chanelka(bez,czarna) - kombinezon jeansowy(xs),dlugie spodnie - kurteczki jeansowej z bufkami - kamizelka szara - fajna kurteczka(ramoneska,krotk a skorka) - sukienek imprezowych - tunik - legginsow jeansowych(z jeansu,nie ala jeans) - bluzek body - fajnej bizu(grubych lancuszkow,branzoletek) - fajnych bokserek z ustami,serduchami -sukienki mini skorzanej -sukienki koronkowej Uwielbiam cwieki,koronke,pagony,buf ki!!!!!;D Zapraszam do wymiany Nosze rozm.xs/s/male m i buty 36/37 Przykladowe fotki z mojej wish w zal ![]() Mam do oddania takze dwa bony do IKEI (2 x20zl). Piszcie jesli ktoras chetna ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-17 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Same hity<cwieki,koronki,jeans ,chanelka>xs,s,m
Rewelacyjne rury Calliope Jeans Cwieki,lancuchy!! Cudo!!! Nowe z metkami.(cena 170zl)Kupilam przez net niestety okazaly sie za duze;/ xs/s wymiary: pas:36cm biodra:42/43 szer nogawki udo:26 szer nogawki dol:14 dl:100cm Wymienie najchetniej na inne nowe spodnie xs lub cos o podobnej wartosci ![]() NIE MA!!! Legginsy latex+skora weza ![]() xs/s lekko zwezone.Mam z wymiany.Ja mialam je na sobie raz. stan oceniam na bdb- nie bede wybredna ![]() Koszula w krateczke Georgie Bufki pieknie lezy long! tylko za cos extra!!Najchetniej wkoszule w innym kolorze ![]() s-ka(mozliwosc regulacji poprzez wiazanie z tylu ![]() mini bombka rozm.s/m cienkie paseczki nowe pleciony-czarny cienki-brazowy mega koszulki ![]() shopping...nowa,bez metki love..zalozona 2 razy s-ki Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-30 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Z wysokim stanem MOHITO xs/s zwezane Ciemny jeans gorsetowe zipy na nogawkach Niotoperz,raz zalozony uni Cudenko!!!! Piekna marynarska zip sukienka!!! Kotwica przy suwaku ![]() rozm.s Zalozona raz na chwile ![]() TYLKO za cos megaaa!!!!! Cudowna sukienak z falbankami ![]() Unikat,poniewaz szyta ![]() Nikt nie ma takiej!! xs/s nowa Pas kokarda nude s-ka NIE MA!! Boski stroj Marynarski styl Sabbia rozm.s/m Mam z wymiany,ale niestety za duzy;( Tylko za cos z wish NIE MA!!! Granatowe body(wyciete plecy ![]() xs/s Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-09 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
spodenki z wysokim stanem i odpinanymi szelkami xs/s zwezane jak nowki stroj panterkowy mozna nosic jako body ![]() ma pieknie wyciete plecki ![]() z metki 42,ale to s/m Nowy,ale polezal w szafie Piekny swterek z bufkami Nude!! xs/s idealny!! tylko za jakis mega ciuch ![]() Ciemne szorty DIY Przetarcia,dziury ![]() rozm.xs/s Nowe NIE MA!!! Szorty z cwiekami ,marmurki Goodies ![]() xs/s Jak noweczki ![]() Fioletowo-granatowe body Redial s-ka jak nowka tylko za inne body ![]() NIE MA!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-12 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Legginsy koronkowe
pod spodem pudrowy roz xs/s jak spodnie,nie przeswituja ![]() NIE MA!!! Boskie gladiatorki,platformy!!! rozm.37(wkl.24cm) Praktycznie nowki! Najchetniej na inne buty!!!36/37 Nowa sukienkusia New Look rozm.s czarne DIY szorty z cwiekami Stan:idealny! xs za cos fajnego ![]() Mini falbankowa na gumie s-ka chyba clockhouse Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-12 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
HIT!
Szara ramoneska H&M bufki piekny kroj ![]() rozm.s(zwezana z m-ki) przeszycia wiecej info dla chetnych zalozona dwa razy ![]() oddam tylko za inna modna kurteczke xs!!nie masz,nie proponuj wymiany! NIE MA!!! Nowa kurteczka jeansowa Lee Riders Jacket! Sheryl Cole ma identyczna;D rozm.xs/s oddam tylko za cos naprawde mega lub kilka rzeczy(wartosc sklepowa 370zl) NIE MA!!! Unikat!!!! Boska ramoneska z cwiekami! rozm.xs,ale to raczej s Wymiana tylko na podobna xs,na nic innego! ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Koszula jeansowa MOODO
rozm.xs bdb Fuksjowa sukienka/tunika bombeczka Nowka,bez metek rozm.s NIE MA!!! Polo sukienka Ralpha Laurena Wartosciowa wiec za cos extra!!! Rozm z metki jakis duzy,ale to m-ka ![]() Bufki i logowane guziczki ![]() Nowa czarna mini z przeszyciami ![]() rozm.xs/s bardzo elastyczna Swietny gatunkowo material ![]() Szorty Diy rozm.s Piekne biale szorty z koronka ![]() rozm.s DIY cudenka!!! za cos extra! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-29 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Kombinezon
zwezany raz zalozony s/m Nowy golf bufki xs Nowy pasiak s/m Sukienka/tunika bufki ![]() Rozm.s przerobione rekawki cudo!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-04-06 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Tuniczka z kobieta
raz zalozona rozm.s/m cudenko!! Boyfriend Blazer czarny rozm,s nowy szer w ramionach:38 szer pod pachami:42 dl rekawa:60 dl:77 piekny kroj Lezy jak te z ostatniego foto Jest swietny,niestety na mnie za duzy;/ Chetnie na podobny xs ![]() szorty DIY destroyed przetarcia,dziury,cwieki! !! m-ka szare szorty z cwiekami i kokardkami s/m DIY legginsy na gumie ala jeans Tally weijl m(dobre na s-ke) Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-09 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Bluzeczka nude
ozdobne guziczki xs Bokserka long Denim rozm.m mala wada:brak jednego brylancika przy guziczku ![]() bdb Tuniko/sukienka House l-ka(z paskiem uni) Koszula z cwiekami wada na foto:kupilam z mala dziurka long s-ka NIE MA!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-21 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
kardigan
long rozm.s/m Kuferek z cwiekami i fredzlami ![]() za cos mega ![]() chanelka pikowana stan idealny ![]() za cos fajnego ![]() Kuferek panterkowy sprowadzan7y z Wloch ![]() byl drogi ![]() mam do niego dlugi pasek chanelka srebrno-szara kopertowka w cetki ![]() w srodku plamy,z zewnatrz stan idealny! Nowy kuferek z cwiekami Atmosphere(bez metki) wymiana najchetniej na chanelke lub cos fajnego ![]() Nowa duza torba Chyba skorzana ![]() Miesci A4 cwieki ![]() za cos fajnego ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-21 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dokladka:
praktycznie nowe okulary muchy Kupilam,zalozylam raz i niestety okazaly sie na mnie za duze;/ jeansowa mini Denim CO rozm.s przetarcia,cwieki Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-11 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Kombinezon Oasis
rozm.s Tylko za cos mega!!! NIE MA!!! Tunika z bufkami,cwiekami i zipem Tally Weijl rozm.xs bdb NIE MA!!! piekna koronkowa sukienka z bufkami!!!!! rozm.s bdb Wymienie tylko za inna ciekawa sukienke!!!!! Nowa bokserka z haftem s-ka long ![]() za cos extra!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Szarosrebrne platformy z cwiekami
rozm.36 stan:bdb,mialam je na sobie kilka razy najchetniej za inne buty NIE MA!!! Balerinki fioletowe rozm.36 bdb,mialam je na sobie kilka razy,za male;/ Piekne sandalki ze zdobieniem rozm.36 bdb Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-06 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Czaderskie rurki marmurki!
Sa boskie,niestety na mnie za duze;/ rozm.xs/s wymienie tylko za inne ciekawe spodnie xs lub cos naprawde mega ![]() Wymiary:36cm biodra ![]() szer w udzie:22 szer na dole:14 stan przod:16 stan tyl:30 dl:100cm sporo sie rozciagna ![]() nowy,tylko wyprobowany lakier Essence Kolor:pudrowy nude nr 2,na foto zaznaczony krzyzykiem ![]() Nowa sukeinusia z pudrowymi falbankami i koronka rozm.xs/s Unikat,bo szyta ![]() za cos mega! Skorzane spodnio-legginsy:przod skora(eko),tyl czarne spodnio=legginsy! xs/s lekko zwezone idealne! tylko na cos co mnie powali!!! NIE MA!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-08-01 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Nowe(bez metki) marmurkowe legginsy jeansy Reserved
Rozm.m (z metki s-ka) Piekne!!!!! uwaga:wymiana tylko na podobne xs lub cos z mojej wish!!! NIE MA!!! MUST HAVE!!!!! jeansowe spodenki. Mega krotkie:cieniowane,poszar pane ![]() jansy jeans(na foto wyszly za szare;/) xs szer na gorze:35 szer w biodrach:43cm dl:22cm stan:jak nowki(brakuje kilku cyrkonii,ale tegow ogole nie widac,chyba juz takie kupilam;/ zaloozne tylkko raz!!! Niestety fotki bardzo kiepskiej jakosc(tel.) Szorty Troll+DIY panterkowe wstawki ![]() HIT!!!! rozm.z metki 32(xxs),ale to xs/s NOWE!tylko za cos extra! mini sukineka/tunika zebra xxs/xs zwezana [przeszycia szeroki sciagacz ![]() latexowa bokserka panterka (czarnej nie ma!!) xs MOHITO ![]() Legginsy/spodnie z wysokim stanem-zeberka ![]() xs/s lekko zwezane-za cos mega!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-07-09 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Piekna sukienusia ala Top Shop
niestety metkiw wyciete wiec nie wiem jaka to firma;/ rozm.s za cos extra,najchetniej inna sukienke xs biala mini m Nowy sweterek z bufkami ZARA s-ka HIT!!!! Unikat!!! Szorty z kokardkami i cwiekami!!! Cron-x+DIY rozm.s wymiary: szer na gorze:34-35cm szer w biodrach:44cm szer nogawki:25cm dl:nogawka podwinieta:21cm (+jakies 7cm) CUDENKA!!! UNIKATOWE!!! Old Navy+DIY rozm.1 wymiary: szer pas:38 szer biodra:42cm szer nogawki:27cm dl ![]() niestety zdjecia bardzo kiepskie,bo robione tel;/ W realu duzo cudniejsze!! ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jesteś zainteresowana czy nie?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1302102604
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1302102360 - mam kurteczke i płaszcze wiosenne ![]() moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Może coś za bluzeczkę nude? I szarą ekoskórkę z H&M? Później wstawię zdjęcia mojej kurtki, jest kamelowa, z małą stójką.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej cos za rurki z ćwiekami i/lub koszule https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302102604
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za blazer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za :
Legginsy koronkowe Koszula jeansowa MOODO Fuksjowa sukienka/tunika bombeczka Sukienka/tunika bufki Tuniczka z kobieta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos za jeansy, ktoras z kurtek , bluzke nude?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
kochana rureczki są z metki xxs ale jak to bywa w terranovie nie są aż takie małe więc raczej Xs wymiarki moge podac dopiero jutro
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.