|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC Nowa uporządkowana wymianka u Zochy :)
OSTRZERZENIE DOSTAŁAM ZA ZŁY TYTUŁ WĄTKU NIE ZA WYMIANKE !!!
Hej! Zakładam nowy uporządkowany wątek. Zasady takie ja u wszystkich. Wymieniam się najchętniej na kosmetyki, ale nie wykluczam wymianki na ubrania. Noszę ubrania w rozmiarze 40/42, buty 37. To chyba tyle. W moich ofercie znajdują się ubrania moje jak i mojej mamy i siostry także rozmiary bywają różne. Dokładki na pewno się pojawią. Zdjęcia wymienionych ciuszków kasuje po wymiance. ZAPRASZAM Wystawiłam rzeczy także na innych portalach więc mogą powoli znikać. DOKŁADKA post 6,20 1. PASIAK X-MAIL roz. S 36/38 2. KOSZULA H&M roz. 46 3. PASIAK DIVIDED roz. 42 4. PASIAK KAPPAHL 38/40 5. AŻUREK LINDEX roz. S 6. KOSZULKA z bufkami, odcinana pod biustem, ozdobne guziczki. ( roz. 16) ja nosze koszule 42 i jest dobra 7. KOSZULA streetOne - roz. 40 nie ma 8. Sweterek kopertowy - roz. 40/42 9. Sweter kopertowy PAPAYA roz. 40 Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-27 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka Zochy :)
1. Kurteczka Khaki roz L - fajna na chłodnie letnie wieczory
2. Pasiaczek z bialym kołnierzykiem roz. M/L 3. Kamizelka H&M ( nie ma 3 guzików) roz. 42 ale ma z tyłu regulacje wiec na 40 tez bedzie dobra 4. mgiełka LOOk roz. 36 ( jest z wymianki ma dwa małe przetarcia widoczne na zdjęciu. 5. Długi swetr w paski roz. XL 6. Kamizelka roz. 42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Tunika BUTIK roz. XL ( tylko za coś fajnego) Nie ma wędruje do CzerwonaKokarda
2. Spodnie H&M w kanty, maja mankiety NOWE roz. 40 3. Spodnie szare roz. 40 4. Ażurowy sweterek roz. 38/40 ma 3 duże guziki 5. Mini w krate roz. 42 ostatnie zdjęcie spodnie H&M Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-13 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1310488931
cos za niego ? mozna prosic wymiarki ?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Bolerko brązowe roz. 38/40 Nie ma wymianka z reg17
2. Stanik New Look roz. 85 C 3. koszulki Miriale roz. 42-44 4. koszulka TCM roz. 44/46 5. buty na klinie fleki do wymiany roz, 38 ( TYLKO NA INNE BUTY) 6. Polo w paski x-mail roz. M 38/40 7. Torebka mała nie mieści A4 nowa Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-13 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
1. Bluzeczka GEORGE roz. 44. typ 2w1 z małym żabotem. bluzka nie rozpina się 2. Bokserka dłuższa w paski fiolet roz L 40/42 3. sweterek z jednym guziczkiem roz. 38 4. spódnica jeansowa zakładana Gap Jeans z roz. metki 10 ( chyba nasza 40) - pas 41 x 2 5. Sweterek Lindex roz. 36/38 6. Fajna biała roz. XL 7. Sztruksy Next roz. 40 8. Spodnie S.Oliver roz. 38 ( pas 40) 9. Fioletowa roz. 38 Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-13 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś ode mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1310489696 ale za to mogę oddać tylko Gabrielę Sabatini i ewentualnie coś jeszcze, ponieważ druga perfuma kosztowała ponad 1oo zł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a powiedz dokładnie jaki ro kolor i rozmiar.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic nie widzę
![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
1. Czerwona kamizelka roz. 42/44 2. Pasiak roz. 40 3. Dłuższa bluza z kapturem z dekoltem roz. L 4. zielona XL 5. blezerek Only roz. L 6. Jasno różowy KAPP AHL roz. 36/38 7. Rózowa roz. L/XL 8. Sweterek Vero Moda roz. M Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-17 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
1. brazowa roz. 40
2. w paski Esprit roz. 40 3. biały H&M roz. M 4. koszula TOP SHOP roz. 14 wady na zdjeciach Edytowane przez Zosiasamosia83 Czas edycji: 2011-07-17 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oj to nie dziękuję
![]() podoba mi się sówkę sweterek pasiasty. Jak będziesz chciała się wymienić to pisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za tunike butik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ale nie podałaś mi jeszcze wymiarków tuniki.
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- No to jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam na priv. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
u Ciebie podoba mnie się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1310490770
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1310489696 za tę kurteczkę i bluzkę ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU Wymianka Zochy :)
Hej, niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.