![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień u Joleczki Wymienię Nowe i Używane M/L 39/40 i nie tylko !!! :)Witam
![]() ![]() ![]() kolor czarny - jest kolor siwy - nie ma kolor czerwony - rezerwacja MOJA PILNA WISH: * swterkowe bolerka r. M - L (panterka, czarne, białe inne może i też...) * koronkowe bluzki, topy r. M/L * legginsy r. L/XL * legginsy z wstawkami r. L * tuniki * balsamy ujędrniające * kremy na dzień i pod oczy skóra tłusta, mieszana * toniki oczyszczające różne * czółenka r. 39 * sweterki zapinane na guziczki r. M/L * tunika w panterkę Moja Wish * sweterkowe czarne bolerko zwykłe i z bufkami * sukienki różne głównie imprezowe i letnie r.38/M - 40/L * spodnie jeansowe, głównie rurki r.42/XL * getry, legginsy tu rozmiarówka M/L * spódniczki mini r.L * staniki r.80B * bluzki, bluzeczki itp. M/L * tuniki różne ![]() * sweterki różne M/L * buty sportowe r.40 (najchętniej czarne, ale nie koniecznie) * balerinki, czółenka platformy r.39 * sandałki, japonki r.40 * piżamki, koszule do spania M/L * chusty, apaszki, * biżuteria różna * krótkie spodenki L/XL * wszystko do włosów zniszczonych, suchych, cienkich itp. * kremy na dzień, pod oczy, toniki - skóra sucha, mieszana, tłusta * lakiery do paznokci * perfumy, wody toaletowe (Hugo Boss Boss Femme, Lady Milion, Calvin Klein Euphoria i Calvin Klein Euphoria Blossom, CK ONE, CK IN2U...) POZA TYM WSZYSTKO CO WPADNIE MI W OKO ![]() I PROSZĘ NIE PROPONOWAĆ MI ROZMIARÓW TYPU XS, S ! Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień u Joleczki Wymienię Nowe i Używane M/L 39/40 i nie tylko !!! :)
1. Nowa Różowa Bluzeczka, bez metek - rozmiar 40 - L
2. HAKRO nowa szara męska polówka, bez metek - rozmiar 42 - XL 3,4. AMISU nowa spódniczka w kwiatki, bez metek - rozmiar 38 - M 5,6. BLANCO nowa czarna bluzeczka z kaczorem - kokardka, bez metek - rozmiar 38 - M 7,8. PIMKIE nowa tunika z małą wadą - z tyłu na ramieniu posiada malutką dziurkę, pod kurtką nie widoczna ![]() 9. REPORTER bluzeczka w paski stan: bdb - rozmiar 38 - M 10. Brązowa bluzeczka na ramiączkach z koronką, ramiączka regulowane, stan:bdb - rozmiar 38 - M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1,2,3. CLOCKHOUSE C&A nowe białe bolerko z metkami oraz zapasowym guziczkiem - rozmiar 40 - L
4,5,6,7,8,9. Spodenki jeansowe zrobione ze zwykłych spodni, ucięte. Z tyłu u góry nad kieszenią lewą dziurki - przetarcia bardziej fajnie to wygląda i nie widać tego przy noszeniu - rozmiar 40 - L 10. OWN WAY śliczna biała bluzeczka z nadrukiem w gwiazdki Wymiary: dł. całkowita: 56cm szer.od pachy do pachy: 40cm Rozmiar: 38 - M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1,2. NOWA biała bluzeczka z cyrkoniami, rozmiar uniwersalny
3. Nowe różowe japonki 40/41 4. Nowa Broszka 5,6. Biała bluzeczka z nadrukiem z przodu i z tyłu, stan: db Wymiary: dł. całkowita: 57cm szer.od pachy do pachy: 42cm Rozmiar: 38 - M 7. REDIAL brązowy sweterek golf z cekinami używany, rozmiar 38 - M Wymiary: dł. całkowita: 55cm szer.od pachy do pachy: 42cm 8,9. Jeansowe rybaczki, stan:bdb, rozmiar 40 - L Wymiary: dł. całkowita z podwiniętymi nogawkami tak jak widać na zdj.:74cm dł. całkowita po rozwinięciu nogawek: 82cm szerokość w pasie: 42cm szerokość w biodrach: 52cm 10. CAMAIEU sweterek, tam gdzie jest zaznaczone jest malutka dziurka, rozmiar 38 - M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1,2. Zielona bluzeczka z nadrukiem z przodu i z tyłu, stan:bdb, rozmiar 38
Wymiary: dł.całkowita:59cm szer.od pachy do pachy: 44cm 3,4,5. Spodnie jeansowe z dziurką widoczną na zdjęciu, rozmiar: 42 - XL Wymiary: dł. całkowita: 103cm szerokość w pasie: 43-44cm szerokość w biodrach: 51cm szerokość nogawki na dole: 19cm 6,7,8. PUMA śliczna bluzeczka założona tylko jeden raz, z boku ściągacz Wymiary: dł.całkowita: 60cm szer.od pachy do pachy: 40cm Rozmiar: 38 - M 9,10. BUTIK THE MUPPETS czarna bluzeczka z żabą, cekiny Wymiary: dł. całkowita: 55cm szer.od pachy do pachy: 39-40cm Rozmiar z metki: 40 - L lecz na moje oko to 38 - M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Stanik używany 80C z przodu zapięcie - śliczny
2. Nowe stringi bez metki, Rozmiar L lecz moim zdaniem to S/M 3. Biały stanik praktycznie jak nowy r. 80C 4. Nowy stanik z metkami r. 75C 5,6,7. Komplet, piżamka Triumph r. 38 - M z dziurką widoczną na zdjęciu 8. Kolczyki NOWE 9,10. Używana piżamka r. M dobra również na S,L Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Lakier AVON Blue Shock - raz użyty na dwóch paznokciach
2. L.O.G.G. różowa bluzeczka nowa bez metek II gatunek, z przodu mała dziurka - rozmiar 38 - M 3. Nowa żółta sukienka, tunika bez metek - rozmiar 38 - M Wymiary: dł.całkowita: 81cm szer.od pachy do pachy: 39cm 4. COLOURS nowa sukienka, tunika z metkami - rozmiar 38 - M Kolor: bardziej ecru Wymiary: dł. całkowita: 87cm szer.od pachy do pachy: 40cm 5. Czerwona bluzeczka z cyrkoniami z małą dziurką zaznaczona na zdjęciu - rozmiar 38 - M 6,7. MONDAY jasne jeansowe rybaczki z tyłu lekko zafarbowane od tej naszywki - rozmiar 42 - XL Wymiary: dł. całkowita z podwinięciem nogawek tak jak widać na zdj.: 66cm szerokość w pasie: 40-42cm szerokość w biodrach: 50cm Stan: bdb 8,9. MONDAY spodnie jeansowe ze złotymi ozdobami - rozmiar 40 Wymiary: dł. całkowita: 103cm szerokość w pasie: 40-42cm szerokość w biodrach: 48-50cm szerokość nogawki u dołu: 22cm Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Biała sukienka w czarne groszki, koronka przy dekolcie i rękawkach, dół zakończony falbanką nowa bez metek (Outlet)
Rozmiar: 40 - L choć wydaje mi się większa 2,3. Spodnie jeansowe, kupiłam, skróciłam i nigdy nie nałożyłam. Rozmiar: 40 albo 42 musiałabym sprawdzić jak by ktoś był chętny ![]() 4,5 Biała bluzeczka używana - z tyłu dziurka widoczna na zdjęciu 6. Różowa bluzeczka mojej Mamy, brak rozmiaru na metce ale to takie L/XL - mogę sprawdzić wymiary jak by ktoś chciał - bez paska 7. Spodenki z paskiem Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1,2 ADIDAS dla chłopaka dokładne wymiary mogę podać jak ktoś jest zainteresowany, mój brat nosił to przy wzroście ok. 140cm o ile się nie mylę
![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1,2. Dwa kremy AVON Solutions 50ml na zimę na noc i na dzień użyte kilka razy, praktycznie są całe
3. Krem Avon Solutions 50ml na dzień - zostało więcej niż pół 4. . Suplement diety ekstrakt z liści drzewa oliwnego - wspiera system immunologiczny op. 60 kapsułek - brak 3 sztuk Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-07-28 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jolkaaa11
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za bluzkę z Daisy, pidżamę w serduszka i bluzkę z kermitem?
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za piżamkę w sreduszka i :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311875117 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311875117 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311878650 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1311878720
#24 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
9,10. Używana piżamka r. M dobra również na S,L ?
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
5,6. BLANCO nowa czarna bluzeczka z kaczorem - kokardka, bez metek - rozmiar 38 - M
coś u mnie? ![]()
#27 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za ta tunike?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1311878720
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=677592 Razem ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6e0b3ef658.png Edytowane przez marta1203 Czas edycji: 2011-07-28 o 20:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
A.
|
cos za
Używana piżamka r. M dobra również na S,L i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1311875402 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za różową bluzkę z pierwszego postu oraz bluzkę z kaczorem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() może coś u mnie za: ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.