![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
ostatnia moja wymiana , koniec niepotrzebnych ubran :)
UWAGA !!
CHWILOWO ZAWIESZAM SWÓJ WATEK -Tak jak mowilam to byla moja ostatnia wymianka , SKONCZYŁY SIE MOJE FERIE , ZaCZYNAM NOWY SEMESTR + MNÓSTWO DODATKOWYCH OBOWIĄZKÓW ![]() ![]() OSTATNIE PACZKI WYSYLAM W WTOREK / LUB JESLI SIE UMOWILYSMY INACZEJ DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA . OSOBY KTORYM WYSYŁAM OSTATNIE PACZKI W TYM TYG : ishtar ki_sia _malinowy_kisiel_ zuken simcha AmazeMe W RAZIE PYTAN , PISAC NA PRIV ![]() dziekuje za wszytkie dotychczasowe paczki i za te w drodze i za te ktore przyleca niedlugo ![]() pozdrawiam ![]() i do zobaczenia na wymiankowym wizaz za jakis czas ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-21 o 01:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ostatnia moja wymiana , koniec niepotrzebnych ubran :)
1 . SUKIENKA RESERVED
stan : idealny , mialam ja tylko raz na sylwestra rozmiar : na metce 36 , jednak pasuje na 38 jak i male 40 , dzieki temu ze ma regulowany biust . opis : sukienka nie jest blyszczaca , ma czarne przezrooczysty material a pod nim srebrny sliski material stad na zdjeciach ten blyszczacy dol, sukienka na zywo jest sliczna , bardzo lekka i zwiewna . ma pod biustem zamszowy cieniutki pas z kamyczkami , z tylu wiazany dzieki czemu regulujemy szerokosc w tym miejscu . wymiary : od pachy do pachy 41 . dlugosc ,84 pod biustem , regulowny : standard 31 nie oddam jej latwo , oddam tylko i wylacznie za cos MEGA !
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
blzuk z cekinami RESERVED
stan : idealny , zalozona 2 razy . rozmiar :36 , jednak pasuje ona na 38 opis : szara zwiewna tuniko-bluzka . przod caly ozdobny , cekiny nie blyszcza ! sa matowe !!dzieki czemu nie ma kiczowatego efektu ![]() wymiary : dlugosc :63 pachy .43 szerokosc 42 TUNIKA H&M , NOWA Z METKA , rozmiar uniwersalny , miesci 36-38-male 40 na metce 38 . SUKIENKA / TUNIKA H&M . PUDROWY RÓŻ KORONKA na metce ma romiar S ale jak widaz zmiesci wszystko ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
TOREBKA W PANTERKE
stan :idealny ! jest ogromna , mozna nosic na ramie bo ma odpiany dodatkowy pas ,ktory mozna zdjac . oddam tylko za inna torebke, innych propozycji nie przymuje !! szara narzutka , ramiona na na wzor pagonow . na zywo o wiele ladniejsza ale nie potrailam zrobic jej dokladniejszych zdjec , uniwersalny rozmiar
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-03-09 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
TOREBKA CZARNA WOREK EVIE .
piekna torebka czarna , ma fajny material pod swiatlo polyskujacy , ekologiczna skora . zlote akcenty ,ma wade ktora dolaczam na zdjeciu , przez dzwiuganie w niej ciezkich kodeksow rozerwalo sie jedno ucho ![]() miesci a4 a nawet i wiecej , ma 37 cm glebokosci . oddam tylko za inna torebke . wymieniona
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-09 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
brazowa torba , ogrooomna
z przodu nie ma tylu kieszeni na tylko jedna kieszen + podstawowa w srodku ktora jest bardzo dobrze zorganizowana , z boku ma dwie kieszonki z takim samym motywem jak z przodku czyli male zamki. mozna nosic na ramie badz odpiac ten dluzsy pas. stan bdb . tylko za torebke . NARZUTKA , BLAZER , CZEKOLADOWY KOLOR , M-L bardzo gruba narzutka , wiosna mozna nosic jako okrycie wierzchnie , zima mozna nosic pod ciensza kurtka , jego przod mozna ulozyc wtedy jak komin lub nawet zalozyc na glowe . wymienie tylko na fajna parke , plaszcz wiosenny , lub cos w jego stylu lub w innym kolorze gdyz ten jakos nie pasuje do mnie kolorystycznie . zdjecie nie oddaje uroku tej narzutki , jest slabe swiatlo :/ . a fleshem jest ona o innym kolorze . najbardziej prawdziwy kolor ma zdjecie pierwsze .
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-09 o 00:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
śliczna czarna koronkowa spodnica ,
ma w pasie gumke ktora mozna zwezac bezproblemowo gdyby sie okazala za duza . szerokosc w pasie : 36 dlugosc 38-9 KORONKOWA BLUZECZKA H&M prawie nowa , przepiekna bluzeczka , wszedzie ma koronki , groszki , z przodu wiazana na romantyczna kokardke . na śliczne rekawy . pierwsze i drugie zdjecie to jej realny kolor , pozostale sa flash/ swiatlo rozmiar 36 . miesci tez 38 ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-11 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ZWIEWNA BLUZECZKA , ATMOSPHERE BEACH
stan : nowa rozmiar : na metce 42 , ale kupilam celowo taki rozmir poniewaz zaklada sie ja na kostium kapielowy na plazy i musi byc luzna ![]() ; wymiary dlugosc ;78 ramiona 38 pachy 45 pod bisutem 36 . opis : wymieniam ja tylko dlatego ze mam dwie identyczne o innym kolorze . , ma sznurek dzieki czemu mozna regulowac jej szerokosc , piekniei wyglada zalozona na bikini . ma bardzo gleboki dekolt , jak widac siega az do brzucha ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
przepiekna zwiewna sukienka ATMOSPHERE czarna w gwiazdki .
stan : nieuzywana rozmiar ; na metce 36 jednak w rzeczywistosci 38 sie zmiesci . wymiary : dlugosc 85 pachy 39-40 talia /pod biustem 31 opis , sukienka wizana z tylu lub z przodku jak kto woli , dzieki czemu regulujemy jej szerokosc , jest przeswitujaca . moge dolaczyc do niej haleczke na ramiaczkach ktora pasuje idealnie . z przodku wiazana na kokarde pod szyja, ramiaczka ma falbaniaste . z przodu guziczki .
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
JEANSy rurki STRADIVARIUS .
STAN ;uzywane krotko , idealny rozmiar : 36 ! wymiary pas .38 dlugosc 98 opis ; wiem ze komus wysylalam ich zdjecie , myslalam ze maja 38 a jednak maja 36 ![]() jeansy , rurki , M stan idealny ! - leginsy takie grube jak spodnie, EVIE. nosilam je nawet same bez potrzeby 'Zakrywania tylu " ![]() ![]() maja brazowe naszycia , kolor jak na zdjeciach STAN ;idealny ; rozmiar M ,
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
bluzeczka z haftowanym przodem
stan ; idealny rozmiar 38-40 wymiary uzupelnie pozniej ![]() material bardzo gruby ,podobny do jeansu .
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
bluzka , bardzo ozdobny przod , oasis
rozmiar ;36-38 stan . idealny , na zywo jej ozdoby lepiej sie prezentuja , niestety wina swiatla . zalacze jej zdjecia jutro w innym swietle , o wiele lepiej bedzie sie prezentowac ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
SUKIENKA H&M , ZÓLTA
stan ;nieuzywana roozmiar , na metce L , zwezalam na M , mozna rozpruc naszycia i zmienic dowolnie rozmiar na wiekszy lub mniejszy ,.bo zszycia sa bardzo malo inwazyjne . pasek nie jest na wymiane !
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-12 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
bluzeczka na ramiaczkach ,
koronki na gorze przy biuscie , dol zakoczony falbana z koronka . pas regulujacy szerokosc pod biustem. stan ; idealny , nei pamietam czyy ja zakladalam , gora raz zakladana rozmiar , uniwersalny , zarowno S , M . L dzieki temu ze jest regulowana
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
-sweter zara , bezowy , stan bdb .
- bluzeczka kolorowa , uniwersalny -sukienka pistacjowa , ma na zywo fajny pastelowy kolor , uklada sie fajnie ,
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-24 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
buty i dodatki
-baletki h&m 38 . zloty , bez & pudrowy róż -espadryle , maja "ciekawa" historie ![]() kupilam dwa inne rozmiary ![]() ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 01:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
koturny , h&m , nowe z metka
rozmiar 39 , jednak w rzeczywistosci jest to 38 rozmiar 38 byl na mnie za maly wymienione pomadka , nowa , inglot kolor 820 - delikanty pomarancz paletka 16 bardzoo mocno napigmentowanych cieni , EVER PROFESIONAL . ma wielkie lustro jest bardzo leciutkie i plaskie , zmiesci sie wszedzie . paletke dostalam ale ja nie uzywam cieni kolorowych wiec nie uzywalam jej , jedynie na paru widac testowanie , sprawdzalam kolory na reku ![]() wymienione -róż NITRO CANADA , fashion blusher , profesionalny rowniez nietrafiony prezent gdyz jestem od dawna fanka bourjois i nie uzywam zadnych innych róży , opakowanie ma jeszce folie , ale nie uzywalam jej , testowalam na reku kolor w jednym z kolorow , ma dolaczony pedzelek . jest ogromne ma 30 g !!
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-03-17 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
kamizelka , skora naturalna , rozmiar M , nowa z metka , terranova
tylko za cos o rownej wartosci ! dlugosc z tylu 38 dlugosc z przodu 51 nie jest zapinana dzieki czemu pasuje na kazdy rozmiar , dlugosc od pachy do pachy okolo 41-43. wymieniona
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-09 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
[COLOR=SlateGray]2.spódniczka ,tulipan F&F nowa z metka , miala byc na sylwestra ale ostatecznie kupilam sukienke wiec to zostalo nieuzywane . jest w ksztalcie tulipana , czarna z srebrnymi naszyciami, ktore na zywo nie sa polyskuace ani nachalne ja na zdjeciu ( światlo )
pasuje na S jak i M
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-04-23 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1297108329 jakiej poszukujesz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
-sukienka . 36
przepiekna kremowo -bladorozowo -c zerwona sukienka , usztywniana gora , ma silikonowe wykonczenia od srodka dzieki czemu nie zeslizguje sie tylko jest na swoim miejscu . ma rozmiar 36 ale pasuje na 38 . stan - jest idealna , zakladana na jedna okazje . dol ma fajnie rozkloszowany ma w srodku tiul dzieku czemu fajnie odstaje . wymiary : od pachy do pachy 38 pod biustem 30-31 dlugosc 82
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-09 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
rurki stradivarius i czerwoną bluzeczkę z ozdobnym przodem? ![]() zerknij również na dokładki, proszę - strona 2 3 i 7. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no to mnie interesuje kamilzke z fredzlami na 100%, bluzka pudrowa, i torebka TOREBKA CZARNA WOREK EVIE .
mialam dokladke ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.