|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC Pędzle, cienie, pomadka i liner
NIEAKTUALNE!
NIEAKTUALNE! NIEAKTUALNE! NIEAKTUALNE! Witam! 1.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6 2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 3.Pędzel do ust z Natury firma Donegal 4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush 5. Maybelline Line Definer liquid eyeliner czarny (uzyty raz bo nie umiem się nim posługiwać ![]() 6.Pomadka Rimmel jasny beżo pomarancz numer 700 nude delight, uzywana kilka razy 7.Cień KOBO 104 pale peach (brzoskwiniowo pomaranczowy odcien, matowy, zuzycie leciutkie) 8.Cien mineralny STILA odcien champara (to ten w plastiku), zuzycie minimalne, matowy jasny braz 9.Paleta cieni AVON, zuzycie widoczne na fotce, AQUADELIC 10.Cienie Bourjois Smoky Eyes, zuzycie dwóch jaśniejszych średnie, UWAGA przykrywka sie oderwala ale do transportu zabezpieczę 11.Podwójny cień Essence, zuzycie minimalne, liliowe fiolety UWAGA<DOKLADKA<BRAK FOTKI 12.Rozswietlacz SLEEK NOWY! Edytowane przez Amount Czas edycji: 2011-08-29 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pędzle, cienie, pomadka i liner
Znajdziesz coś u mnie za
1.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6 2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush Maybelline Line Definer liquid eyeliner czarny (uzyty raz bo nie umiem się nim posługiwać) 6.Pomadka Rimmel jasny beżo pomarancz numer 700 nude delight, uzywana kilka razy Cień KOBO 104 pale peach (brzoskwiniowo pomaranczowy odcien, matowy, zuzycie leciutkie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6
2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 7.Cień KOBO 104 pale peach (brzoskwiniowo pomaranczowy odcien, matowy, zuzycie leciutkie) 10.Cienie Bourjois Smoky Eyes, zuzycie dwóch jaśniejszych średnie, UWAGA przykrywka sie oderwala ale do transportu zabezpieczę 11.Podwójny cień Essence, zuzycie minimalne, liliowe fiolety
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6 2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 3.Pędzel do ust z Natury firma Donegal 4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush 5. Maybelline Line Definer liquid eyeliner czarny (uzyty raz bo nie umiem się nim posługiwać) 6.Pomadka Rimmel jasny beżo pomarancz numer 700 nude delight, uzywana kilka razy ?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej moze cos u mnie za
1.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6 2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 3.Pędzel do ust z Natury firma Donegal 4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush przejrzyj proszę też stary watek
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
1.Pędzle Maestro tzw kulka, 420 rozmiar 6 4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush proszę odpisz u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542361 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Pędzle, cienie, pomadka i liner
coś za
2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp 6.Pomadka Rimmel jasny beżo pomarancz numer 700 nude delight, uzywana kilka razy 7.Cień KOBO 104 pale peach (brzoskwiniowo pomaranczowy odcien, matowy, zuzycie leciutkie) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za maestro i kobo?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
2.Pędzel z różową panterką, kupiony w Naturze - do pudru, różu itp
4.Kolejny pędzel z Natury, do cieni, Elite Professional Contour Brush Znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.