![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WYMIANKA perfumeryjna:) hypnotic poison sensuelle Armani la perla Tesori di..
do oddania:
perfumy ![]() Bruno banani ok 7 ml z flakonem(różowe) Gloria vanderbild ok 15 z flakonem Armani Mania miniatura 5ml. zostało 4,5ml. Armani code jakieś 8 ml. w małym flakoniku-limitowana edycja-zarezerwowane przez jessica ![]() Lalique le perfume miniatura 5 ml.-wymienione ![]() molecule 01 prawie 4 ml.-zarezerwowane przez beyza-poszło probki: Diesel unlimited 1,0 firmowa Balenciaga paris 1,2 firmowa-zarezerwowano przez beyza -poszło Teo Cabaneli Julia 1,5 firmowa Próbki robione: aqua allegoria herba fresca ok 2 ml. w atomku i la perla połowa samplerka-idzie do beyza-poszło Tesori di oriente Legano di Gujaco prawie cały samplerek-idzie do beyza-posz.ło Van cleef Gem cału samplerek-idzie do beyza-poszło Krizia K de krizia ponad połowa samplerka -idzie do beyza-poszło Próbki robione oddam wszystkie za niewielką ilość jakieś odlewki w jednym atomku Na: odlewkę lub flakon z ubytkiem HP dior lub odlewke słonia ,tygrysa Kenzo jeszcze dolce vita Dior albo Armani sensi oraz odlewki: Etro Etra Etro messe de minut lutens Clair de Musc Daim blond Gris Clair Mile widziany JPG Classique Z miłą chęcią oddam tylko przymierzane buciki F+F z wybitymi numerami(cod) rozmiar 39 ale jak dla mnie 38 na jakąś odlewke perfum lub z ubytkiem-ponizej foto DOKŁADKA; Dior hypnotic poison sensuelle jakieś 27 ml. -zarezerwowane dla Jaspersen-poszło Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka perfumeryjna:)
coś ode mnie za
Bruno banani ok 7 ml z flakonem(różowe) lub armani code ![]() odpisz u mnie kochana ![]() przede wszystkim te bruno banani by mnie interesowały https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25882385 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka perfumeryjna:)
niektórych perfum nie znam u ciebie ale jesli znajdziesz cos piernikowego albo cynamonowo drzewnego to i owszem
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Armani code jakieś 8 ml. we flakonie Lalique le perfume miniatura 5 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JESTEM ONA
|
Dot.: Wymianka perfumeryjna:)
Aniu,
ale odp. można napisac- wystarczy ' nie , dziękuję '
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cz to ten skład mandarynka, jasmin, biały bursztyn, kaszmeran ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- nie zdążyłam zobaczyć co u ciebie jest zaraz zobaczę Przepraszam jesli cię uraziłam play for her jest raczej nie dla mnie ![]() ![]() Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-03-23 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
Aniu, nie uraziłaś mnie, czekałam spokojnie na odp. ale jej nie uzyskałam.
Zależy mi bardzo na Lalique , poszukuję jej już od dawna. Mogę ew. jeszcze zaproponowac - odlewkę Prady Irysowej i zrobic próbki Mauboussin Historii Wody ( uwielbiam ![]() A, jeśli , to też nie jest Twoja bajka , to trudno ![]() Z pozdrowieniem
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie:
Armani Mania miniatura 5ml. zostało 4,5ml. Armani code jakieś 8 ml. we flakonie lalique Diesel unlimited 1,0 firmowa co byś chciała w zamian? Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2011-03-23 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
u ciebie interesuje mnie jedynie etro
czy ta l de lolita nie jest cynamonowa ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
więc stanowczo lalique le perfum jest twoje ile ml. prady irysowej albo Mauboussin jaka opcje proponujesz zresztą to juz proszę na WP przeczytałm dzisiaj regulamin wizaz i widzę że kazda wymianka nie moze odbyc sie pw jedynie podanie adresu po wymiance .Więc jeśli jestes dalej zainteresowana lalique zapraszam i czekam na odpowiedz tutaj ![]() Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-03-24 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ceith u ciebie wszystko w porzadku to ja dopiero załapuje jak to wszystko działa i na czym polega Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIANKA perfumeryjna:) Armani code Molecule 01
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANKA perfumeryjna:) Armani la perla Tesori di..
Cos za armani mania i ew . Banani? Odpisz u mnie
![]() |
#22 | |
JESTEM ONA
|
Aniu, jestem zainteresowana, tak jak napisałam w PW oddam L`or ok. 4-5 ml, Pradę Irysową ok. 2ml( może i ponad 2) oraz zrobie próbkę Historii Mauboussin za Twoją Lalique mini.
Adresy wymienione ![]() Zatem czekamy na Przesyłki. Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
slon już polecial, nie zdązylam zaktualizować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a ile masz l'or
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- interesi mnie l'orek i molecule |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dzięki za propozycję, ale z poisonów lubię tylko klasyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi, ale moje JPG sa nieaktualne. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odp u mni:e)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.