|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Nowa wymianka u Annabel89 XS/SNIEAKTUALNY ![]() Serdecznie zapraszam na wymiankę
![]() Bluzki, marynarki, topy 1.Biała bluzka rozmiar S, skład 67% bawełna, 33% poliester, stan dobry 2. nowa bez metek tylko przymierzoną koszulka/nie koszulka (nie wiem jak okreslić) Party, z dużym dekoltem (do pępka) wygląda podobnie http://www.averly.eu/data/gfx/pictur.../1/9/191_1.jpg , ale ma "ściągnięcie" pod biustem i z tyłu są tylko 4 czarne paski, rozmiar xs-s, materiał rozciągliwy, kolor ecru(na zdjęciu wyszła niezgrabnie natomiast w życiu wygląda b ładnie) 3.marynarka czarna xs/s/małe m 4.Sweterek orsay w kolorze ciemnego turkusu, NOWY, z metkami 5.tuniczka z nowej kolekcji emtivi, jak na zdjęciu, tylko biała, NOWA z metkami, rozmiar z metki s/m na XS również jak najbardziej pasuje
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-08-12 o 15:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa wymianka u Annabel89 XS/S
Buty
1. rzymianki/gladiatorki, skórzane Lasocki, założone 2-3 razy, rozmiar 37, za coś fajnego 2.botki Lasocki ze skóry naturalnej, rzeczywisty stan na zdjęciach (specjalnie nie kremowałam butów) rozmiar 37
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-07-09 o 21:04 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dodatki
1.Torebka Luca Ferri, stan prawie idealny tylko posiada parę pęknięć na rączce czego zupełnie nie widać, od nowości przeleżała w szafie, jednak nie pasuję do mojej garderoby ![]() 2.Legginsy czarne, s/m rozpakowane, ale ani razu nie noszone, przeleżały kilka miesięcy w szafie, lekko prześwitują 3.Nowe podkolanówki mięciusieńkie, miłe w dotyku, bardzo ciepłe, polecam ![]() 4.komplet biżuterii nowy 5.kolczyki wkrętki (1 para srebrne) 6.bransoletka srebrna 7.Telefon SE W300i całkiem sprawny, obudowa troszkę porysowana(normalne ślady użytkowania), posiada locka na orange ładowarka po przejściach (królik raz ją przegryzł ) ale też działa bez zarzutu (dokładam także nową bluestar)z przejściem do słuchawek też nie wszystko oki (do się to naprawić, ale nie wiem czy jest sens używać ten tel jako mp3kę ) 8.Bransoletka z perłami NOWA 9.naszyjnik szkło weneckie NOWY
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-08-10 o 16:11 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ekoskórka czarna, rozmiar XS,brakuje jednego ćwieka na kieszonce, ale nie widać tego zupełnie, jeszcze nie wiem czy chcę oddać, kusić
kostium kąpielowy Mewa góra 75/70B, dół XS/S, raz założony i wyprany (plamy to wina aparatu) pasek z piórkami NOWY śliczna sukienka Orsay z koronkowym wykończeniem, rozm. XS, stan bdb, z Wymianki z MiliVanili, ja nie założyłam ani razu
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-08-07 o 22:26 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka Miss Selfridge nowa z metką rozm 34, za coś fajnego (raczej na inną sukienkę), nie muszę jej wymieniać
prześliczna suknia szyta na zamówienie, założona tylko raz na 4h, rozmiar 34 suknia Qipao rozmiar z metki S ale jest to XXS/XS NOWA w opakowaniu Nie była tania. wymiary: 80x62x84
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-07-11 o 17:32 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za swterek orsay?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za sweter Orsay?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za marynarkę?
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
cos za lasockiego
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za ekoskórkę?
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- niestety sukienka z zary jest na licytacji, będę ją musiała usunąć z wymianki nie dobrałabyś może czegoś do drugiej za kurtkę lub kurtkę i tusz glam eyes ?
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
cos za ekoskorke
?odp nawet jak nic, poszukam poza ![]() moj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512843 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ekoskórke ?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda bardziej inetersuję mnie cała paczka,ale dobre i to
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ekoskorke?
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
właśnie zrobiłam sporą dokładke w watku, moze teraz cos znajdziesz
?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512843 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szuaksz za nia?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za rzymianki?
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Rozumiem. Niestety z ubrań nie mam w tej chwili nic więcej na wymianę. Ewentualnie tylko coś z kosmetyków.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

) ale też działa bez zarzutu (dokładam także nową bluestar)