|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Czerwcowo wymiankowo u Inusi ;) ZapraszamWitam ![]() bez problemu wymienie ciuski na kosmetyki i odwrotnie Pilnie szukam : ![]() :roza:mam do wymiany : POSIADAM TEZ PROSTOWNICE i DEPILATOR prosze pytac ;P essence magic design mascara waterproof-ciezko powiedziec ile zostało ok 30% cień maybelline 124A pearl diamonds nowy kredka manhattan nie czarna a taka hm... grafitowa ciemna prawie cała Maybelline pure.blush MINERAL tester kolor 70 METEOR BROWN ubytek nieznaczny róż w musie zostało ok. 40% Astor Natural Finish odcien 300 zostało ok. 30% Avon ideal shade kolor taki naturalny uzyty 2 razy Avon Techniques volume zel w sprayu dodajacy objetosci wlosom cienkim i delikatnym prawie cały psikniety kilka razy Avon naturals balsam do wlosów suchych i zniszczonych olejek migdałowy i awokado raz uzyty Avon sss tonik ujedrniajacy do ciala 80% zel do mycia twarzy all about face oczyszczanie i nawilzanie 95% mleczko kosmetyczne all about face oczyszczanie 95% tonik do twarzyall about face odsswierzanie i nawilzanie 95% ISANA beauty age balsam z dodatkiem olejku aranowego i masła shea przeznaczony do pielegnacji wymagajacej i dojrzalej skory 90% Kolastyna balsam nawilzajacy z algami morskimi 85% Avon sss ujedrniajacy balam do ciala nowy Avon sss balsam osłabiajacy włoski po depilacji 70% Avon liquid eye make up remover plyn do demakijazu oczu 65%ZAPRASZAM
Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-07-05 o 19:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowo wymiankowo u Inusi ;) Zapraszam
jesli cos bardzo mi sie spodoba moge tez oddac:
1 Paris piekna panterkowa marynarka z bufkami 2 bluzeczka H&M 3. dopsowana sukieneczka na s 4.bluzeczka house 5. spudniczka bombka ![]() Wszystkie ubrania pasują na s i sa w stanie bdb
Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-06-18 o 00:38 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
coś za
Avon Techniques volume zel w sprayu dodajacy objetosci wlosom cienkim i delikatnym prawie cały psikniety kilka razy Avon naturals balsam do wlosów suchych i zniszczonych olejek migdałowy i awokado raz uzyty tonik do twarzyall about face odsswierzanie i nawilzanie 95% Avon liquid eye make up remover plyn do demakijazu oczu 65%
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Za te 4 rzeczy mogę oddać:
oba nowe balsamy do ciała Avon jagodowy balsam do ust Avon raz użyty gruszkowy balsam do ust Avon nowy Smackers Bebe na słońce - gratis co Ty na to? ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- No jak Ci się opłaca wymieniać na pomadkę Nivea? Bo pozostałych już nie ma. Ewentualnie podoba mi się też mleczko. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Pw?
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-06-18 o 09:48 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, mam kilka kosmetyków na wymianę i sporo książek. Znajdziesz coś za którąś z tych:
2 bluzeczka H&M 3. dopsowana sukieneczka na s 4.bluzeczka house
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie?
essence magic design mascara waterproof-ciezko powiedziec ile zostało ok 30% cień maybelline 124A pearl diamonds nowy kredka manhattan nie czarna a taka hm... grafitowa ciemna prawie cała Maybelline pure.blush MINERAL tester kolor 70 METEOR BROWN ubytek nieznaczny Astor Natural Finish odcien 300 zostało ok. 30% |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłabym zainteresowana Maybelline pure.blush MINERAL tester kolor 70 METEOR BROWN ubytek nieznaczny za Hortense Ullrich ''1000 powodów żeby nie cierpieć z miłości'' Oriflame olejek na gorąco z kokosem i mleczkiem ryżowym do suchych włosów ? Pozdrawiam.
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki kolorek ma
cień maybelline 124A pearl diamonds nowy ? Oj tylko,że widzę,że wysyłki dopiero w przyszłym tygodniu czwartek/piątek,a ja wtedy nie mogę,wiec jak ubijemy utargu to może rezerwujemy sobie i wysyłamy dopiero w sierpniu?Chyba że Ci spieszno to wyślę teraz,ale Ty mi dopiero w sierpniu? Przepraszam za kłopot dopiero doczytałam. Ooo to taki cień by mi też pasował za książkę ''Seks w wielkim mieście''?Tylko ta książka jest wersją kieszonkową - kupowana w biedronce kiedyś była tam,żeby nie oszukać chyba w kwietniu/w maju (?)oczywiście tego roku. A tak to juz nic nie widzę ![]() Nie,już dziękuję i tak z tym zaszalałam ![]()
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-07-04 o 22:15 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oprocz tego podoba mi sie jeszcze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1308350129 z tym, ze u mnie ten spray jest w negocjacji i pewnie zostanie juz wymieniony |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1308349017
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

POSIADAM TEZ PROSTOWNICE i DEPILATOR prosze pytac ;P