|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyków pilęgnacyjnych, dodatków do domu i wielu innych rzeczy, na pewno masz!
Witajcie!
Mam tu sporą listę rzeczy, które z wielką chęcią przygarnęłabym pod swoje skrzydła, na pewno znajdziecie coś niepotrzebnego w swoich szafach ![]() W zamian oddam to co mam w wątku ciuszkowym, to co zostało z wątku kosmetycznego, mogę też poszukać poza wątkiem jeśli coś mi się u Was bardzo spodoba. POSZUKUJĘ: BIŻUTERIA(tylko ze złota): - pierścionek złoty rozm 15,16,17 - zawieszka do łańcuszka - bransoletka DOM: - białych prostych firanek lub zasłonek-gładkie bez wzorów, jak najdłuższe - zasłonek w kolorze ciemnego brązu lub szarości(srebro), - firanek tak zwanych "makaronów" w kolorze brązu lub szarości, ewentualnie czarne lub białe - dodatków w kolorze ciemnego brązu lub szarości- doniczki, miski, talerzyki, wazony, ramki na zdjęcia, podkładki na stół, świeczki, podgrzewacze, obrusy, dywanik, zegar, poszewka na poduszkę, pled, kubki, serwetnik - dodatków w kolorze śnieżnobiałym i kruczoczarnym np. budzik, zegar, ramka na zdjęcie, lampka biurkowa, pościele, narzuty, poszewki na poduszki, koc, pled, - przyborów kuchennych- najlepiej w kolorze białym, szarym lub czarnym: solniczka i pieprzniczka, pojemniki na mąkę i przyprawy, blender, miski itp - przybory łazienkowe: pojemników na płynne mydło i szczoteczki: białych lub czerwonych, ewentualnie przezroczystych, pojemnika na waciki, patyczki do uszu itp, plastikowego pojemnika na proszek do prania, - wszystkiego do salonu w kolorze różu jak ze zdjęcia poniżej AKCESORIA DLA psa: - miski białe, srebrne lub czarne - szczotka - zabawki(nowe!), GRY: -na XB 360 (piłka nożna, jakieś strzelanki, gry przygodowe) - planszowe: scrable, POKER!!!, twister i inne które umilą czas młodzieży i dorosłym ![]() - Akcesoria do XB 360!!! - konsola NINTENDO WI ODZIEŻ: - ciepła odzież zimowa 36-38, tylko w stanie idealnym -kiecka na sylwestra - buty zimowe lub sylwestrowe 39, torby duże - szlafrok - kapcie domowe-baletki domowe URODA: - kremy i inne kosmetyki wysokopółkowe-raczej pielęgnacyjne niż kolorowe - wszystkie kosmetyki MARY KAY - dobre kosmetyki do włosów-najlepiej bez silikonów - nowe zestawy nadające się na prezenty zarówno dla mężczyzn jak i dla kobiet -depilator WSZYSTKIEGO CO NADAJE SIĘ NA PREZENT!!! ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2011-12-13 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyków pilęgnacyjnych, dodatków do domu i wielu innych rzeczy, na pewno mas
żadna z Was nic nie ma z tej listy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.