![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() SIERPIEŃ U asiuni89 <3 NOWE balsamy, kremy, maski do włosów ZAPRASZAM :*WĄTEK NIEAKTUALNY !!! Witam ![]() Tym razem przyszedł czas na wymiankę kosmetyczną! Z czasem może dodam kilka książek, mam m.in. Kod Leonarda da Vinci (jakby któraś chciala proszę pisać) ![]() Moja WISH LISTA: - wszelkiej maści balsamy pięknie pachnące ![]() - kremy pod oczka - lakiery do paznokci - bronzer - jasny puderek bourjois lub revlon ![]() A także wiele innych cudeniek, którymi mnie skusicie ![]()
... Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2011-08-31 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: SIERPIEŃ U asiuni89 <3 NOWE balsamy, kremy, maski do włosów ZAPRASZAM :*
5. Odżywka Pantene Intensywna regeneracja do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych. Całkiem nowa, pojemność 200 ml.
9. Samoopalacz w sprayu do ciemnej i normalnej karnacji Sunozon. KWC na wizażu ![]() 10. Przeciwzmarszczkowy krem ochronny do skóry wrażliwej SPF 30 firmy Avon 50 ml. Użyty kilka razy ![]()
... Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2011-08-24 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
11. Szampon do włosów blond Accent zakupiony w rossmanie, nowy i chyba juz wycofany ze sprzedaży w Polsce. Pojemność 250 ml, ładny zapaszek
![]() 12. Cudowny kawowy żel pod prysznic Yves Rocher pojemność 200 ml. Całkiem nowiuśki, mam takie dwa jakby co ![]() 13. Balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski AVON, pojemność 250 ml. Zużyte zostało nie więcej jak 50 ml. Ładny zapach i duża wydajność. 14. Szampon do włosów Head&shoulders Arctic Ice. Pojemność 200 ml, użyty 2 razy. 15. Dwa żele dla mężczyzn pod prysznic Adidas Pure Game, każdy o pojemności 100 ml. Całkiem nowe, idealne w podróży. w trakcie wymianki 16. Żel pod prysznic Palmolive Thermal SPA Mineral Massage - z peelingiem. Całkiem nowy, 250 ml. Śliczny zapaszek ![]()
... Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2011-08-23 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do wymianki i zarazem przepraszam za swoje prywatne zdjęcia w wątku
![]() Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: 1. Maska WAX intensywnie regenerująca odbudowa osłabionych włosów i proteiny mleczne. Zaledwie 2 razy jej użyłam, ma piękny zapach kokosowy ![]() 4. Odżywka regeneracyjna Glisskur do włosów farbowanych. Użyta 3 razy, pojemność 150 ml. 5. Odżywka Pantene Intensywna regeneracja do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych. Całkiem nowa, pojemność 200 ml.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hey. A jednak coś znalazłam u Ciebie :
1. Maska WAX intensywnie regenerująca odbudowa osłabionych włosów i proteiny mleczne. Zaledwie 2 razy jej użyłam, ma piękny zapach kokosowy ![]() Chciałaś u mnie podkład z essence w wątku kosmetycznym (link na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
hej, coś u mnie za krem i emulsję Avon oraz żele YR i Palmolive?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: 2. Żel- krem AVON aqua youth do twarzy. Pojemność - 50 ml. Nowy i zafoliowany i 16. Żel pod prysznic Palmolive Thermal SPA Mineral Massage - z peelingiem. Całkiem nowy, 250 ml. Śliczny zapaszek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
za kolczyki chciałabym tusz YR, spray nabłyszczający z Nivea i maskę Wax
![]() ![]()
![]() |
#11 |
A.
|
cos u mnie za obydwa zele: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313414255
oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1313413710 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
z ciuszków niestety nic dla siebie nie widzę
![]() ![]()
![]() |
#13 |
A.
|
jak dorzucisz:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1313412811 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313414255 wtedy oddam Ci lokowke i ten balsam liczi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
na razie wolne są cień i lakier (pozostałe są w trakcie negocjacji). A jak zapatrujesz się na:
15. Dwa żele dla mężczyzn pod prysznic Adidas Pure Game, każdy o pojemności 100 ml. Całkiem nowe, idealne w podróży. 16. Żel pod prysznic Palmolive Thermal SPA Mineral Massage - z peelingiem. Całkiem nowy, 250 ml. Śliczny zapaszek ![]() za wspomniane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Maska WAX intensywnie regenerująca odbudowa osłabionych włosów i proteiny mleczne. Zaledwie 2 razy jej użyłam, ma piękny zapach kokosowy
![]() cos u mnie?
![]() |
#17 |
A.
|
nic nie mam juz poza watkiem
wiec jaka wymiana mialaby byc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no niestety mydełka już nie mam, bo we wrzensiu konczy sie data waznosci wiec musialam sie go jak najszybciej pozbyc ;D moze cos jeszcze Ci sie podoba ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
uwolnione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
11. Szampon do włosów blond Accent zakupiony w rossmanie, nowy i chyba juz wycofany ze sprzedaży w Polsce. Pojemność 250 ml 16. Żel pod prysznic Palmolive Thermal SPA Mineral Massage - z peelingiem. Całkiem nowy, 250 ml. ? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Suszarko-lokówkę Brauna i kremy Ziaja chętnie oddam za szampon Blond Accent i żel Palmolive + coś fajnego z mojej wish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Coś za: - Szampon do włosów Head&shoulders Arctic Ice. Pojemność 200 ml, użyty 2 razy oraz - Cudowny kawowy żel pod prysznic Yves Rocher pojemność 200 ml. Całkiem nowiuśki ???
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
12. Cudowny kawowy żel pod prysznic Yves Rocher pojemność 200 ml. Całkiem nowiuśki, mam takie dwa jakby co
![]() 16. Żel pod prysznic Palmolive Thermal SPA Mineral Massage - z peelingiem. Całkiem nowy, 250 ml. Śliczny zapaszek ![]() coś u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ale za te dwie rzeczy od Ciebie mogłabym oddać jedną z tych, które wymieniłaś u mnie. Co Ty na to?
![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
hej, cos z tej listy moze??
Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
zel pod prysznic adidas . Maska WAX intensywnie regenerująca odbudowa osłabionych włosów i proteiny mleczne. Zaledwie 2 razy jej użyłam, ma piękny zapach kokosowy ![]() 4. Odżywka regeneracyjna Glisskur do włosów farbowanych. Użyta 3 razy, pojemność 150 ml. w trakcie wymianki 5. Odżywka Pantene Intensywna regeneracja do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych. Całkiem nowa, pojemność 200 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.