![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Do ŚRODY ! Odlewki perfum, Inglot, Smashbox,The Body Shop i długa wish SIERPIEŃ
nieaktualne
Wątek dośrodowy! Chciałabym wymienić wszystko do środy! Szukam i skuszę się najchętniej: elf lifter& fuller do brwi w kolorze medium pędzla do różu skośnego nail tek II foundation cienie inglot, mac, stila lakiery do paznokci patyczki do skórek żel do usuwania skórek sally hansen oleje i hydrolaty pomadki nabłyszczające, nie perłowe, wyższa półka eyelinery wszelkiej maści pędzel do eyelinera (nie kwadratowy) maski i szampony l'oreal professional chusteczki do higieny miękka kredka do oczu w kolorze fioletowym sztuczne rzęsy żele pod prysznic naturalne, mogą byc yves rocher gruboziarniste peelingi do ciała kremy do rąk róże w kremie Odlewki perfum: Armani Code Summer 2010 10ml Diesel Femine Plus Plus 9ml Britney Spears Citrus Fantasy 18ml Vanilla Yves Rocher 10ml Podkłady, pudry, brazery, korektory i oczy: Podkład mineralny Maybelline Mineral Power kolor Light 0, jasny żółtek, 30ml, testowany Smashbox korektor rozświetlający nowy Puder Everyday Minerals Kaolin Powder testowany Bare Minerals Foundation Fairly Light nowy ELF mineral booster duze opakowanie 20g ubytek ok 5% NYX korektor w słoiczku najjaśniejszy porcelene ubytek ok 15% Brązer L'oreal True Matcg s1, z wymiany z kochanie śliczy mat, ubytek ok 1cm od góry, na pewno nie był fabrycznie pełny Brązer Yves Rocher trio z wymianki, ubytek niewidoczny Oczy: NYX kredka do brwi light brown, dla blondynki, jedynie przetestowana Essence stays on, tusz czarny, używany miesiac Delia korektor do brwi w żelu, brązowy, przetestowany 9ml, jeszcze nie wiem czy oddam Coastal scents eyeliner w kremie kolor Stellar, czarny z drobinami, ubytek ok 30-40% Ingloty wkłady: 358 (jasny matowy fiolet z koplą brązu) 246 (brąz z delikatnym zlotem) 137 shine zieleń jasna pasek 56 khaki shine pasek 376 matowy ciemny fiolet pasek Paski są w paletce elfa z lusterkiem Paleta pusta (pare cieni minerlanych reszti) z coastal scents na 15 okrągłych wkładów (rozmiar inglot, mac) Usta: ELF Mineral pomadka Rosy Rasin ubyetk ok 20% NYX Mega Shine Lip Gloss w kolorze Natural, ubytek 5% włosy: Wax Moc Natury Jedwab w płynie, odlewka 10ml akcesoria: Sephora mini pęsetka, nowa! z serii Chupa Chups Pędzel Elf Powder Brush, flat top, używany wyprany (tylko za pędzel do minerałów) Pędzel Inglot 6SS blending brush do rozcierania Essence pędzel do rozcierania pielęgnacja: Ziaja bloker, nowy nie testowany The body shop, nawilżajacy tonik z witaminą E 200ml ubytek ok 2cm Bioderma Sensibio Deo, bez soli aluminium i alkoholu połowa, kulka umyta Lush, żel pod prysznic Flying Saucers ok 70ml Gratisy: Avon Magix podkład wygładzający z lusterkiem, chyba po terminie, dorzuce jako gratis Avon, krem zimowy, ubytek ok 15% Zapraszam! Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-08-23 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Dot.: Diesel Fuel For Life, Escada S, Euphoria EDP
Filmy DVD:
Poranek Kojota Chłopaki nie płaczą Beowulf Cztery pokoje + Pani Dalloway Pozew o miłość Prawdziwe kobiety + Morderstwo na ulicy Morgue Mój Nikofor Człowiek w żelaznej masce umbra E=mc2 Czterej muszkieterowie Kariera Nikosia Dyzmy Zelda Ręka Boga Morderstwo w małym miasteczku Killer Centrala Nie taki diabeł straszny Eksperyment Filadelfia Pogłos Nieodwracalne Dziedzistwo Skazany na piekło Creepshow 2 (King) Krzyk 3 Lęk Wymienione: Smashbox błyszczyk Coy z kartonikiem, testowany AgnessAnnVanille Noire Black Vanilla EDP 50ml ubytek 10ml, z wymianki ale jednak za mnocy dla mnie AgnessAnnBaby Doll odlewka ok 4ml AgnessAnn ELF Mineral korektor, najjaśniejszy jaki widziałam, ubytek ok 15% Pędzel do podładu elf basic Antyperspirant Men Nivea nowy Elizabeth Arden Green Tea nawilżający lotion ubytek 2cm z 50ml ofelia Sephora Wanilia & Paczula ok 10ml Milani korektor rozświetlający pod oczy, najjaśniejszy (jasny beżyk z żółtym), ubytek ok 5% (ksero YSL) ofelia Yves Rocher podkład kremowy, najjaśniejszy żółty, ubytek ok 5% z kartonem ofelia NYX Long Lip Pencil w kolorze Mauve, ciemny brudny róż, ubytek testowy vilette Essence Lakier pękający czarny, ubytek ok 5-10% Ania Lakier Bell ubytek raz pomalowane obie dłonieLush Rehab szampon ok 30ml vilette Lush Sweetie galaretka jagodowa, połowa opakowania vilette Lush King Of Skin, 3/4 kostki vilette Lush Each of Peach, połowa kostki vilettePędzle Elf do podkładu x2 Ania O'Pomelo odlewka ok 10ml śliczna cytrynka AniaBBcrem: Elemong (ok połowy z 60g moze wiecej) próbki: Holika Clearing Petti BB 2ml, Lioele Triple Solution 2ml, Missha Signature 13 4ml, Holika Peach Girl 1 2ml, Skin 79 Lovely Girl 2ml, Skin 79 Intense Classic 2ml AniaNYX 01 Pale podkład nowy zafoliowany, najjaśniejszy, dla mnie mega bladziocha byłby za jasny nawet zimą yasinisiELF High Definition puder nowy w kartonie HIT umbraNYX Jumbo Purple, nowy zafioliowany umbra Jordana, kredka śliwkowa, ubytek testowy ELF Lifter do brwi, kolor Ash, dość ciemny, ubytek ok 5% najchętniej na taki w kolorze Medium vilette Stila Topaz kajal cielak, z kartonikiem, miał wypadek w drodze do mnie, rozjechany, ale można używać spokojnie vilette ELF kremowy eyeliner w kolorze Coffee umbra Alien Luminescente z 60ml została połowa ok 30ml (zeszłoroczna limitka) nie ma J. Lo Glow After Dark możliwa jedynie odlewka 10-20ml Ania Dokładam: Atomizery ze wspólnych zakupów na wizażu 10ml x 10sztuk 8szt Ania Oddam: Perfumy Armani Code Summer EDT z kartonikiem ok 35ml (z 75ml), kupione na allegro ale pewne i oryginalne kochanie Sephora Wanilia& Paczula 8ml Burberry Brit Sheer 8ml z biochemicznych: REFAT 20ml D-Pantenol 10ml SLP 10ml FEOG 5ml Baza kremowa 10g z Elfa: High Definition Powder nowy w kartoniku x2 1szt nie ma Pędzel do podkładu (basic) x2 Pędzel do pudru nowy Eyeliner w kremie Studio nowe czarny i brąz z Lusha: Połowa galaretki jagodowej King of skin - 3/4 kostki Each of Peach- połowa Rehab ok 30ml ze 100ml 9 to 5 ubytek 5ml z 100ml Masę mydełek do podzielenia się inne: Yves Rocher podkład kremowy najjaśniejszy z żółtych, ubytek ok 5% z kartonikiem Essence tusz Stays on, używany miesiąc NYX Jumbo nowa kredka Purple Jordana kredka do oczu fioletowa, 3 razy użyta Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-08-09 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to już bez wydziwiania, może być za insolence i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok, znalazłam atomizer 10ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos za Brit?
Prosze odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
z Twojej wish nie mam nic tylko próbkę Diesel Fuel For Life Unlimited ale ja tu przyszłam zapytać czy nie chciałabyś którejś z moich odlewek w zamian za odlewkę Circus Britneyki, o ile byłaby taka możliwość ![]() tu lista: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4500 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
High Definition Powder nowy w kartoniku
Pędzel do podkładu (basic) --- to jest języczkowy? jeśli tak, to nie chcę ![]() Pędzel do pudru nowy Yves Rocher podkład kremowy najjaśniejszy z żółtych, ubytek ok 5% z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Armani Code?
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Lacoste na moje oko zostało ok. 20ml. Paco Rabanne jest narazie zarezerwowane. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Do Lacosty? To muszę się jeszcze zastanowić czy oddać tyle ukochanej Euphorii za nieznany zapach.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
D-Pantenol 10ml Baza kremowa 10g Pędzel do podkładu (basic) Pędzel do pudru now King of skin lush NYX Jumbo nowa kredka Purple ? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
z tego co wypisalas w 1poscie nic nie mam
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- poza watkami mam eeeeeee everyday minerals olive fair semi matte base 1g lumiere silk blush sweet cherub 4g kingdom edp odlewka 5ml?nie wiem bo nie pamietam ile ma atomek pink sugar 10ml? maseczka z plante system wink avon spirit for women banderasa outspoken perfumowany spray perceive perfumownay spray adidas free emotion natural spray ![]() no wez cos nooooooooooo ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
tołpy niestety nie chcę, bo testowana
![]() maseczki, jeśli moje wymianki dojdą do skutku, mogę na razie nie mieć, ale za około tydzień będzie dostępna ![]() pędzle z elfa mogę mieć, ale nie muszę, bo czekam na swoje, a tych akurat nie, z kredką z nyx podobnież, gdyż raczej nie myślałam nad tym kolorem, ale może się przyda ![]() wstępnie za wszystko mogłabym dać puder SkinFood kupiony oryginalnie w sklepie Koreańskim ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() essence: shimmer powder 01 sun club 02pasiak bronzing compact powder simmer:/ sun club highlighter powder 01 loreal: true match minerals S1sun tan matowy bronzerek ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Code?
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- YSL nie opłaci mi się i oddam tylko za wymienione tam wish ![]() także podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.