|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
LIPIEC Oriflame, Sephora, Max Factor, DKNY oraz biżuteria, ubrania i inneNIEAKTUALNE Wyjeżdżam na rok więc tych rzeczy chcę się pozbyć bo i tak się zmarnują. WISHLIST: Cienie NYX Cienie SEPHORA Issey Miyake L'eau d'issey kosmetyki MAC OD 20 DO 29 SIERPNIA NIE MA MNIE W KRK WIĘC NIE BĘDĘ MOGŁA WYSYŁAĆ. nie ma dokładka rezerwacja
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-24 o 17:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC Oriflame, Sephora, Max Factor, DKNY oraz biżuteria, ubrania i inne
Zdjęcie 1
pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty Paletka Essence, You Rock stan jak na zdjęciu Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) Grzebyk do rzęs Oriflame Puder rozświetlający FARMASI nr 604 "sprakling" Zdjęcie 2 Kredki Jumbo Essence LE Metallics 01 Metal bat tle 02 Steel me 03 Copper rulez Max factor smokey eye effect – purple dust Sephora Flashy liner waterproof 02 flashy silver exp 2011 13 flashy violet exp 2012 Oriflame hypnoti shimmer eye pencil : emerald ice exp 2012 Bronzer minerakny ( z wymianki) Giordani Gold Liquid Eye Liner (otwary ok 3 tyg temu, użyty 3-4 razy) kolor shiny balck szkła kontaktowe Acuvue Oasys ważne do 2014 moc -3.5 - 1szt Zdjęcie 3 Perfecta bronze ( z wymianki), nowy Essence, click&go nails, jeden przymierzony NYX concelaer in a jar color fair Zdjęcie 4 NYX etui na pędzle ( używane, mogę wyprać przed wysalaniem stan idealny) Zdjęcie 5 DOKŁADKA oriflame, feet up nail brightner , użyty raz ( jedno malowaie) essence, nail art express dry drops - ok 70% essence, nail art protecting base coat - ok 70% essence, 10 in 1 miracle nails - ok 40 % DKNY delicious night body lotion ( po terminie ważnośći ok 3 miesiace) ok 50% Volturi, twilight lip gloss kolor arsenic użyty pare naście razy Catrice , LE urban baroque szminka kolor Vctoria użyta pare razy NYX, lip smacking fun colors kolor summer love użyta pare razy Oriflame , pure colour kolor vintage rose, użyta prę razy Giordani Gold, bronzing pearls ( zużycie małe ) E.L.F. tinted moisturizer spf20 kolor porcelain - zostało ok 30% IsaDora Graffitti nails : black tag i white art ( oba ok 50-60%)
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-16 o 09:41 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1,2
Essence , LE Metallics Copper Rulez ( dorzucę też amgnesik) Essence, LE You Rock 02 Love, peace and purple ( raz użyty) LOVELY, nr 154 ( albo 164 nie ejstem pewna) Essence, matt top coat Essence,nail art stampy polish Essence , zestaw ze stempelkiem Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter Zdjęcie 3 Esssence, le metallics, steel me – użyty pare razy Esssence, le metallics, iron goddes – użyty pare razy Astor Rouge couture, kolor 102 Catwalk fuchsia, ( z wymianki),około połowa Oriflame , Power shine, pink punch – użyty parę razy Oriflame, Power shine lipgloss,soft coral , nowy Oriflame, Power shine lipgloss, soft pink, nowy Zdjęcie 4 DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie po terminie ( kod B38) Oriflame Mirage nowe Oriflame Precious ( ok 12 z 15 ml) Sephora, spray musc almond Zdjęcie 5 SLEEK, face and body highlighter Essence, blossoms etc multi coulour powder - nieduże zużycie
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-16 o 09:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
UBRANIA Key, stringi "hip bikini" nowe 2 pary. Zdjęcie 3 Biustonosz bardotka 75 C nipplex Biustonosz 70D donna Biustonosz 70D donna Zdjęcie 4 Torebka david jones stan idealny Zdjęcie 5 Koszula H&M rozm 38 Zdjęcie 6 Bluzka Bershka rozm S Zdjęcie 7 Sweterek Mango rozm S Zdjęcie 8 Koszulka Roxy rozm M Zdjęcie 9,10 Torba atmospehere używana , szew puścił w jednym miejscu
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-07 o 15:25 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1
Czarna podkoszulka rozm M ( użyta parę razy) Zdjęcie 2 Czarna podkoszulka rozm M (jw) Zdjęcie 3 Fioletowa bluzeczka raczej S ( nowa) Zdjęcie 4 Stanik Corin - użyty parę razy Zdjęcie 5 turkusowa bluzeczka S/M ( raz ubrana) Zdjęcie 6 sweter w kolorze szary melanż - bardzo ciepły, używany Zdjęcie 7 Spodenki Kipsta - rozm S Zdjęcie 8 Sweter Pineapple czarny ze srebrną nitką, używany Zdjęcie 9, 10 Bluzka Aggi rozm 36 dziurka na rękawie
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA Zdjęcie 1 Pierścionek APART srebrny ( śr. wew ok 18,5 szer obraczki : 4mm) Zdjęcie 2 Kolczyki Fimo, hand made Zdjęcie 3 Kolczyki z agatem karneowym, hand made Zdjęcie 4 Kolczyki mesh srebrny Zdjęcie 5 Kolczyki koła Zdjęcie 6 Kolczyki oponki Fimo, hand made Zdjęcie 7 Kolczyki SIX używane Zdjęcie 8 Kolczyki hand made Zdjęcie 9 Kolczyki Fimo, kwiatki, hand made Zdjęcie 10 Bransoletka Katherine nowa Kolczyki Katherine gwiazdki , nowe Kolczyki Katherine gwiazdki, nowe Kolczyki Fimo pączki, hand made Kolczyki Katherine nowe Kolczyki W.Kruk motylki używane
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
KSIĄŻKI
Zapraszam DOKŁADKA Portfel Pull&bear używany stan bdb
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-08-11 o 17:15 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Co poszukujesz za DKNY?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Perfecta bronze ( z wymianki), nowy DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie - oddam wiele ![]() Pozdrawiam
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Witam coś u mnie za :
pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28223824 |
|
|
|
|
#11 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Podobał Ci się u mnie podkład Stila oddasz za niego pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty
pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty Essence,nail art stampy polish Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie Oriflame Mirage nowe ?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28055564 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos za delicious night?
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty Puder rozświetlający FARMASI nr 604 "sprakling" NYX concelaer in a jar color fair Essence, LE Metallics Copper Rulez ( dorzucę też amgnesik) Sophie Kinsella - Wyznania zakupoholiczki ( stan bdb - podpisana na tyle okładki) Proszę, pisz u mnie, ja będę piszać u Ciebie ![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Moja Droga, jest go mniej więcej tyle ile na tym zdjęciu, może troszkę mniej, ale niewiele:
http://images35.fotosik.pl/771/102a068fc510e1a7.jpg
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
A dorzucisz jeszcze Bronzer minerakny ( z wymianki) do pędzelków
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty Essence,nail art stampy polish Essence, zestaw ze stempelkiem ?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
To lecę z adresem na PW
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
hej, przypominam się- Lauren weisberger - Last night at chateau marmont i Zadie Smith za "Eragona"?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje, ale nic obecnie nie wypatrzyłam ^^
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Podobało Ci się u mnie:
Lancome color fever szminka nr 216 raz maźnięta z kartonikiem, tylko za coś z wish DOKŁADKA! Avon Prowansalska lawenda i jaśmin- olejek do twarzy na noc nowy U Ciebie podoba mi się delicious night DKNY
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś powiedziała na wymianę:
Essence,nail art stampy polish Essence, zestaw ze stempelkiem za rozświetlacz sleek?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.