|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
większe rozmiary 42/44
Nie wiem, czy poważniejsze ubrania w większych rozmiarach mają branie na tutejszych wątkach, ale zaryzykuję.
Co mnie interesuje: - obuwie rozmiar 40 - odzież 44/46 - odzież dziecięca od 86 - akcesoria kuchenne / dekoracyjne - kosmetyki / perfumy Jestem otwarta na propozycję więc proszę pisać w razie zainteresowania. 1)1) beżowy żakiet 42/44 - w kolorze piaskowego beżu, w delikatne jakby wyszywane prążki, mało używany, do odświeżenia; - ODDAM ZA BEZCEN wymiary: - dlugosc rekawa od pachy 47cm - miedzy pachami 51cm [lekko wyprofilowany na biust] - w talii 47cm - dlugosc od pachy 29CM - dlugosc od ramienia w najwyzszym miejscu [bez wysokosci stójki] 57 cm 2) dwustronna kurtka wiosenna w kolorze fioletowym 44 - ODDAM "TANIO" Strona ortalionowa (zdjęcie 1): kieszenie zapinane na zamki, cała we wzorki, z materiału ala ortalion Strona "sportowa" (zdjęcie 2): kieszenie bez zamka, rękawy i górna część we wzorki, reszta chropowata fioletowa, Wymiary: - szerokość miedzy pachami 50cm - szerokość ściągacza [na płasko] 44cm - całkowita wysokość 60cm [bez stójki] - długość rękawów od pachy 53 cm Stan: bdb- (wymaga przeprania, ściągacze lekko zmechacone) 3) płaszczyk - NIE MA (Frutti) 4) wojskowy żakiet khaki 42 zapinany na haftki, Wymiary: - szerokość między pachami i na dole żakietu 51 cm - szerokość w talii 47 cm - długość rękawa od pachy: 47 cm - wysokość [bez stójki] 59 cm Stan: bdb- (minus za wytartą farbę na niektórych guzikach, więc najlepiej by było wymienić wszystkie) 5) damska kamizelka ok 42 w drobną czarno-białą pepitkę [z daleka wygląda jak szara, zapinana na guziki, Wymiary: szerokość między pachami 46 cm aktualna długość w najdłuższym miejscu 45 cm [mozna to regulować poprzez odprucie "ramiączek" pod guzikami i przyszycie wyżej/niżej] Stan: bdb -------------------------------------------------- DLA DZIECI * Kurteczka 62/68 wiosenna - w kratkę, cienka-materiał wierzchni i podszewka; na metce 62 ale ciut wieksza: 33cm dlug, 29 cm miedzy pachami, rękawki 16cm, stan bdb- (odblaskowe paski na rękawach są lekko popękane * Buciki 11cm - jak na zdjeciu, do wyprania, bo zauważylam jakieś przebarwienia na nich jak wyjęłam z wora ubrań ![]() * Buciki 10,5cm - dzinsowe buciki dla dziewczynki, dlug wkladki 10,5-11cm, miękkie, nie do chodzenia ---------------------------------------------------------- KSIĄŻKI * ćwiczenia w pierwszej pracowni fizycznej, wyd 3 * matura z matematyki 2005-... 2 czesci
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2012-04-11 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: większe rozmiary 42/44
6) czarne czółenka 40 t-strap, z materiału skóropodobnego,
Wysokość obcasa: 6,5 cm, długość wkładki 26-26.5 cm, na niezbyt szerokie stopy Stan: bdb- (buty wyglądają jak nowe poza kilkoma drobnymi ryskami od przymierzania, podeszwa również w stanie bdb) 7) elegancki gorset bordo, ok 42, wyszywany w kwiaty, obsypany brokatem, Z tyłu sznurowany, na cieniutkich ramiączkach, wszyte pionowe fiszbiny - ODDAM ZA BEZCEN Wymiary: szerokość między pachami 46 cm [przy maksymalnym rozsznurowaniu] Stan: bdb [raz ubrany] 8) książka 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka.1.rok życia. Stan: db (książka ma pofalowane strony od wilgoci 9) 10) Majtki ściągające XL - beżowe, mało uzywane [ofc z majtkami pod spodem :P ]; szerokość bez rozciagania 30cm 11) pasek czerwony w grochy - lekko lakierowany, dlug 105 cm, szer 6 cm; jedna z dziurek delikatnie naderwana [ok 2 mm] 12) czerwony pasek z szklanymi kamieniami (chyba brakuje 1.dużego i kilku malutkich na sprzączce) 13) 2 apaszki - cieniutkie, lekko przezroczyste, wymiary ok30x30cm, zielona we wzorek i jasny seledyn bez fot, stan dobry+ / bdb- (mogą mieć maleńkie zaciągniecia) 14) skórkowy pasek z ćwiekami i łańcuszek, zapinanie na duży karabinek 75cm + 20cm łańcuszek; (na zdjęciu dolny)
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2012-04-30 o 12:46 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za kalosze?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za kalosze?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za kalosze?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za militarny??
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pasowałoby mi
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- bokserka: długosc 71 cm, szerokosc pod pachami ok. 48cm, rozciaga sie jeszcze. bluzeczka: długość ok. 66cm, szerokosc pod pachami tez ok. 48 cm, jak wyżej ![]() Z większych rzeczy w moim wątku mam czerwony sweter z h&m, który jest na prawde duzy, fajny, ciepły ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za kalosze, ksiażke i plaszczyk?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kalosze i książkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
za książkę nie oddam, tym bardziej ze zależało mi na kaloszach;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wymiary sweterka
Długość 66cm Rękaw wew. 45cm Szerokość w miejscu dolnego ściągacza (bez rozciągania!) 44cm Szerokość w miejscu górnego ściągacza (pas, bez rozciągania!) 28cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za kalosze zebry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.