![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sierpień z Sylvutkową ! Tu znajdziesz wszystko czego szukasz !ZAPRASZAM DO SIERPNIOWEGO ![]() Opisy będę dodawać tylko do konkretnych rzeczy którymi będziecie zainteresowane; ) Nie wysyłam pierwsza osobom z brakiem przekupek Moja wish lista :![]() Wysyłam listem poleconym ekonomicznym ![]() ![]() Pilnie!! : rolek w rozmiarze 37/38 kauczukowe spodenki krótkie jeansowe, materiałowe rozmiar S strój kąpielowy najlepiej z push up'em rozmiar S sandałki rzymianki białe albo złote rozmiar 38 depilator z nakładką masującą i chłodzącą odzież męska '' luźna '' XXL z chęcią koszulki z cropp'a, stoprocent itp ,spodenki jeansowe luźne do kolan torby małe i duże w motyw kwiatowy, kuferki okulary słoneczne z checią aviatory, w motyw kwiatowy mp3 ''mgiełki'' w pudrowych kolorach rurki mega obcisłe !! rozmiar XS sukienki w motyw kwiatowy tuniki trampki za kostkę z rzepem wszystko co floral baleriny duże torby power shoulders kopytka r.38 torby adidas A4,A5 takie jakna zdjęciach spodnie panterka tuniki falbanki, z pagonami jazzówki 38 floral lub nude marmurki paski floral lub panterka cienkie i na talię spodnie uwypuklające kształty( ponieważ mam problem plaskiego tyłka ) bluzy firebird cienkie paski z motyw zwierzęcy lub floral ewentualnie karmel ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() ![]() zdjęcia z tego postu to ciuchy jakich szukam Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-23 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sierpień z Sylvutkową ! Tu znajdziesz wszystko czego szukasz !
bluzeczka w serduszka rozmiar XS mam ją z wymiany ale okazała się za mała
Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-04 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
biała bombka Rozmiar m/l mam ją z wymiany okazała się za duża. z chęcią na taką samą tylko w rozmiarze S
Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-04 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
koszula rozmiar S/m
biała z koronką i kokardką rozmiar UNIwersalny jest praktycznie nowa miałam ją na sobie raz czy dwa Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-04 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Futerko atmosphere rozmiar S
Sukienka marynarska czarny marszczony dół rozmiar uniwersalny praktycznie nowa ! ubrana tylko na zakończenie roku płaszczyk rozmiar S Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-04 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Sukienka miętowa . miałam ją raz na weselu kosztowała sporo pieniędzy ! oddam za kilka rzeczy sprzęt rozmiar S
bluza lonsdale rozmiar S Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-08-04 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za futerkowa kamizelkę i
jakie to rozm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
coś u mnie za coś z tych rzeczy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312380224 <3 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312380578 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1312381107 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.