|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ! Same modne! Dużo nowych! H&M, Atmosphere, New Look, Asos! Częste dokładki!
NIEAKTUALNE
NAJNOWSZA DOKŁADKA- 24.08.2011!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) hej chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze xs s może małe m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie, nie wciskam zniszczonych ubrań. Poszukuję na wymiankę ogólnie wszystkiego Jestem maniaczką butów!!! Także chętnie się na nie wymieniam! Ale wezmę także to co tylko wpadnie w oko Ogólnie potrzebuję :-KSIĄŻEK Marcina Świetlickiego!!! -balerinek najlepiej miekkich ok 37 38, dł stopy ok 24cm -ramonesek, skórzanych, jeansowych itd -leginsów /treginsów z kieszonkami NUDE/beż s m -kurtki z frędzlami H&M -sukienek wszelkiego rodzaju do połowy uda, max do kolan-wszystko z frędzlami (tuniki, sukienki, kamizelki, torebki) -boxerki lub tuniki z jakimis mhrocznymi ;D nadrukami <3 -jeansy skinny mega obcisle xs s -wisiory, naszyjniki -wedgesy -bluzki z jezusem, maryja itp (+fotki niżej z tego posta) i naprawdę miliona innych rzeczy ![]() Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() SZUKAM m.in. (patrz foto) : za to oddam naprawdę dużo ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-01 o 19:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ! Same modne! Dużo nowych! H&M, Atmosphere, New Look, Asos! Częste dokł
1Beżowe cżółenka na obcasie NOWE 37 kolor: cos pomiedzy szarym a ciemnym beżem miałam je na sobie tylko 1 raz na 15 minut!!! cisną mnie, są o jakies pol cm mi za małe;( brak sladów użytkowania!!! kupione w zeszłym tygodniu! wymienie na cos nowego, najchetniej inne obcasiki, ale mozna kusic, przejrzę każdą ofertę 2 boxerka floral denimco S M z metki 38 ale na 36 tez ok stan idealny miałam ją na sobie tylko raz ![]() 3 kamizelka H&M divided stan idealny rozm 38 4. marmurkowa sukienka jesnowa zip z metki chyba 14 na moje 40 42 stan idealny, ubrana tylko raz jest swietna!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wyciecia po boku elastyczny jeans ladnie podkresla figurkę Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-01 o 20:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ! Same modne! Dużo nowych! H&M, Atmosphere, New Look, Asos! Częste dokł
8 tuniko sukienka nowa bez metki rozm z metki 44 ale od rozm 38 powinna byc ok jest bardzo elastyczna, na mnie niestety za duża;( 10 tunika dunnes z metki jakiś wielki rozmiar ale manekin nosi 36 38 i jest dobrze na mnie takze wyglądała oki wiec moim zdaniem dobra juz od 36 w górę stan idealny 11 spódnicka H&M NOWA kolor taki lekko groszkowy z metki 38 NOWA nie nosiłam jej 12 body NUDE stan bdb bez metki z rozm ale na moje to ok 38 40 42 baaardzo elastyczne!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-29 o 10:48 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
11 torebka retro vintage
z brązowym zdobieniem, jak ze skóry stan bdb do ręki ale ma z boku te metalowe kółeczka do których mozna przypiac jakies ramiaczka. miesci zeszyt A5 12 13 duża gobelinowa torebka stan bardzo dobry minusik za jedną mała wade, mianowicie przy zamku u dolnej kieszonki zrobila sie dziurka, ktorej nie widac ani ktora nie przeszkadza w zapinaniu zameczka, ale jednak jest wiec informuję, do zszycia lub nie, jak kto woli pokazalam to na fotoduża, ładne kolory, bardzo modna ![]() jest wielkosci teczki A4 jednak jej nie zmiesci gdyz zameczek jest krócej wszyty ale jest pojemna i naprawde duzo pomiesc
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-17 o 18:53 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
14 bardzo jasno blado różowe rurki 7/8
stan idealny rozm 36 ale na 34 tez powinny być ok 15 czerwone rybaczki stan idealny super przyjemny w dotyku materiał spodnie bedą dobre na ok xs s dla chetnych wymiary polecam sa przesliczne ![]() kolor delikatnie w realu moze roznic sie od tego na foto ![]() 16 Levis spodnie zółtawe rozm ok 36,ja mam 36 i sa chyba ok ![]() stan bdb długość ok 6/8 7/8 nie wiem, to zalezy od wzrostu chyba ;D Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-01 o 13:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
17 oversize w paski
rozm z metki 36 stan bdb bez wad 18 nowy miętowy żakiet VILA z metki L ale moze i na M ok dla chetnych wymiary polecam jest przepiękny!!! nowy bez metki, rekawki mozna wywijać idealny na chłodniejsze dni 19 różowa spódniczka z falbankami stan bdb kolor w realu troche rozni sie od tego na zdjęciu brak metki z rozmiarem na moje dobra na xs s m elastyczna 20 mgiełkowa tuniko sukienka stan idealny rozm dobra na xs s m l 21 bluzka TOP SHOP z neonową papugą stan bdb nosiłam na moje xs s i wygladala ok, jak oversize manekin nosi S wiec mozna porownac jak lezy![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-12 o 22:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
22.
23. spódniczka morelowa stan bdb tylko zauważyłam minimalne i niewidoczne dziurki na dolnej falbance jak cos zrobie foto rozm ok 38 40 24. sukienko tunika z falbanka to na biuscie mozna wiazac albo z tylu albo u gory stan bdb rozm ok 34 36 25. sweter DIVIDED H&M stan idealny zadnych wad, zadnych sladów użytkowania z metki 38 ale na moje bedzie ok na xs s m w tyle rozporek przyjemny w dotyku nie gryzie 26. kappahl bluzka floral stan idealny rozm 32 34 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-22 o 13:04 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
26. sukienka ASOS
rozm 36 stan byłby idealny gdyby nie małe zaciągnięcie niteczki w okolicach brzucha, jednak jest to niewidoczne wymienie tylko na coś extra! ładnie leży, podkreśla figurę, naprawdę polecam ![]() jest cudna 27. czarna sukienka zapinana na guziczki ładnie leży rozm s stan bdb 28. biała tunika sweterkowa stan bdb- (małe zszycie na boku pokazane na foto) z metki chyba 14 ale to xs s 29. zielona tuniko sukienka NEW LOOK z metki 46 ale to chyba 44/46 stan bdb, bez wad ![]() 30. kamizelka jeansowa z metki rozm dzieciecy ale dobra na xs s m stan bdb 31. sukienka w kwiatki stan bardzo dobry bez wad zamek z boku rozm z metki UK 10 EUR S Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-10 o 16:20 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
88
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-29 o 10:49 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
różowa tuniko sukienka z kokardą stan idealny dobra na s m l
czarna z cwiekami tally weijl rozm 42 ale na moje ok juz od 38 satynowa z kiwatami NIE MA koronkowa rozm z metki 38 ale na 40 mozliwe ze ok czarna dobra tak na SM stan bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-22 o 21:46 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
granatowa sukienka H&M
nowa bez metki, nienoszona rozm 38 w realu ładniejsza, na foto wyszła kiepsko;( mini spódniczka zeberka beżowo czarna stan bdb bez wad rozm ok 36 38 czerwona bluzka OASIS stan bdb ![]() rozm dobra na xs s perfumy, wszystko widać na foto ![]() o dokladne info prosze pytac
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-12 o 22:36 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
dokladne opisy pozniej, jak cos to pytac
spodenki dobre na ok xs s czarne YD zielone H&M divided brązowe PIMKIE body rozmiarowo tak ok 40 42 moze 44 bardzo elastyczne stan idealny ramoneska jeansowa stan bdb+ bez wad Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-02 o 22:18 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dokladniejsze opisy potem
torebka retro vintage stan idealny czarne deichmann ubrane 2 razy rozm 38 żółte buty nowe rozm 37 -38 sukienka czarna zara S M stan idealny raz założona na żywo ładniejsza
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-17 o 18:54 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
kamizelka nude
stan idealny z metki na 12 lat ale na moje śmiało na xxs xs a moze nawet i s ale z małym biustem ![]() sukienka w kwiatki stan bdb z metki L ma kieszonki ładny krój na foto niestety tego nie widac;( NOWY PŁASZCZ! bordowy, a nie taki jak na foto;( mój aparat nie umie złapać jego prawdziwego kolory wiosenny z metki S ale mi za duży, wydaje mi się że to M wymienię na coś nowego, najchętniej płaszczyk/kurtkę na jesień/zimę xs s albo coś z wish Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-17 o 18:54 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
duża paletka cieni do powiek
jakieś kolory sprawdziłam z ciekawości ale ogólnie nie malowałam się nią bo mam inną pędzelek jeden tylko był użyty aha i paletka ma wadę, przykleilam ja tasma bo zawiasek był urwany, zamawiałam ja z allegro i tak właśnie do mnie doszła biżuteria czarny pierścień pancerz mega wielki H&M chyba S czerwone oko H&M chyba L ---- nie mam z czerwonym już ale oddam identyczny z zielonym okiem ![]() nowe kolczyki zbudowane z kółek pierscionek na palec od nogi ![]() kolczyki z cekinami pęk okrągłych bransoletek pierscionek stare złoto z oczkiem bransoletka stare złoto/miedz pierscionek regulowany pierscionek diamencikowy (brak 2 diamentów) posrebrzana obrączka bransoletka z serduszkam i innymi doczepkami foto przedostatnie Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-24 o 23:28 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
szalik apaszka
długi jak by w panterkę stan idealny kamizelka KappAhl stan bdb- minus za 2 dziurki w tyle brak zmechacen itp rozm ok xs s m nie będę wybredna, chetnie dołoże do wymiany ![]() szalik nude trójkątny z fredzlami stan idealny oversize RIVER ISLAND moim zdaniem dobra na xs s m stan bdb-- minusik bo ma dziurkę(nie widac jej)na falbance ktora sie podwija;D i trochę się rozciągnęła po bokach oddam za drobiazg a najchetniej dołoże do jakiejs wymianki Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-22 o 12:58 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
SPODNIE NA KONIA beżowe z przodu zamsz(prawdziwa skóra) z tyłu elastyczne stan idealny rozm z metki M Koszula zamszowa męska miękka i delikatna stan idealny możliwe, że dobrze będzie wyglądać także na kobiecie ![]() NOWA TUNIKO SUKIENKA BIAŁA nowa z metką rozm S ale na moje to M, bo mi za luzno odstaje pod biustem Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-22 o 13:06 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
pudrowo różowa torebka
na ramie lub mozna schowac pasek i nadaje sie wtedy do ręki delikatnie perłowa stan bdb+ staniczek kąpielowy NEW LOOK stan bdb kurtka parka rozm okolo 40 42 nie pamiętam dokładnie;D stan bdb blazer nude stan bdb- minusik za pokazane na foto rozjasnienia spowodowane zelaskiem niewidoczne gdy podwinie sie rekawy Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-10 o 19:23 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
staniczki
bardotka w groszki nowa nienoszona czarny koronkowy nowy nienoszony staniczek w kwiatuszki stan bardzo dobry czarny gładki stan bardzo dobry Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-10 o 19:27 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Atmosphere błyszcząca bluzka,
nie pytac o pasek, stan bdb rozm M ale na L tez ok, najlepiej wygląda z paskiem narzutka stan bdb z metki M foto płaszcza na manekinie, opisanego wyżej SUKIENKA SEXY czarna z metki s na moje xs nawet bardzo dopasowana stan bdb- minus za pokazane na foto u dolu po boku od zamka 2 zachaczenia, jak by rozerwania materiału;( no i sznureczek w tyle mozna albo skrócić albo wymienić, a tak to wszystko z sukienką ok jest sliczna ale nie mam gdzie w niej ponownie wyjsc polecam
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-22 o 13:09 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
koronkawa NOWA bluzka oversize ATMOSPHERE
nowa bez metki, piekny kolor, rozm dobra na 34 36 38 slicznie lezy, jednak nie mialam okazji ubrac wiec oddaje ![]() sukienka Atmosphere używana stan bdb z metki 42 ale na 40 tez powinna byc ok dzianinkowa NOWA sukienka rozm około 40 42 bez metki, piekne falbanki ma kieszonki cudowna! manekin nosi S a wiec słabo odwzorowuje kroj sukienki NOWA chabrowa/niebieska sukienka z zipami wisiała w szafie, nie ubrałam jej ani razu wiec pora się jej pozbyć rozm 38 ale i na 36 czy 40 ok ![]() NOWE RURKI H&M MAMA rozm L zwężane, stan nowe, nienoszone, z kangurem na brzuszek ![]() polecam
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-29 o 10:51 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
NOWA zielona Dunnes
z metki 14 jednak na moje bedzie dobra na pewno na 40 i 42 a nawet i na 38 z dużym biustem bo jest związywana(manekin nosi S) nowa bez metki, nienoszona, dostałam, ale jest mi za duza!;( oddam za coś nowego. Sukienka H&M divided rozm 34 w tyle gumka, stan bdb bez wad zwiazywana na szyi polecam, pieknie sie uklada TOP SHOP spodenki z metki 36 ale na moje to 34 przewlekane złotą nitką stan idealny NOWA narzutka niebieska nowe ale metka mi odpadła ![]() brak rozmiaru na moje to cos kolo xs s m l elastyczna bordowa torebka miesci A4 nie zapina sie na nic plamki to wina aparatu czysta i zadbana wyszlam w niej jakies 3 razy mozna zgiac w pół, lub schowac raczki w przednia kieszen i mamy kopertówkę ![]() fajna jest jednak nie pasuje mi kolorystycznie ![]() mimo to polecam ![]() Top VERO MODA dobry na s m stan idealny piekny kolor, na foto troszke przeklamany Sukienka MANGO granatowa manekin nosi SM a sukienka to L stan bdb w tyle zapinana na zamek, polecam, jest swietna na jesień![]() ma szlufki przez ktore mozna przełożyc jakis paseczek ![]() bluzka siateczkowa Oversize ja nosze xs s i widac jak sie prezentuje stan bdb bez wad
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-27 o 14:05 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() oddam wiele za : 9nowa zielona sukienka awear zapraszam również do kosmetycznego wątku!
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1312197919 ?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1312197257
cos u mnie za?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
hej cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1312196752 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1312199666
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1312195662 oddam wiele :3
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze xs s może małe m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać