|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Grudzien --> ciuszki s/m, buty na koturnie
Witam
![]() jestem tutaj "nowa" wiec niewiem czy wszystko bedzie tak jak powinno za co przepraszam ![]() ze wzgledu na to ze niemam jeszcze przekupek wysylam jako pierwsza i robie to od razu jak tylko dogadamy sie odnosnie wymianki dzisiaj mam do zaoferowania: 1) butki firmy Bhs, rozmiar 36 - angielska 3, wkladka 24 cm, butki zakupione w szkocji, nieuzywane, kolor czarny; 2) sukienka - bardzo dobrej jakości tkaniny w tym przypadku jest to materiał "Crystal" ramiączka są regulowane, uszyte z tego samego materiału co sukienka, na pleceach jest wszyty kryty zamek, bolerko jest w komplecie, kolor: złoto +braz; 3) sukienkie - biala w ciemnoniebieskie, czarne i szare kwiaty, rozmiar s z regulowanymi ramiaczkami, sukienka nowa; 4) sukienka - biala w kolorowe kwiaty - braz, czern, zielen, niebieski, szary - sukienka ubrana 2 razy, rozmiar M; 5) bolerko - czarne, ubrane raz, rozmiar S wszystkie ciuchy sa wyprane i czekaja do wysylki ![]() Edytowane przez natalkal85 Czas edycji: 2011-12-20 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki s/m, buty na koturnie
cos za buty?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1324323331
Cos za ta sukienke? ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
co mozesz zaoferowac za buty?
Edytowane przez natalkal85 Czas edycji: 2011-12-20 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.