|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WRZESIEŃ Dwie sukienki turkusowe wymienię - najlepiej na inne, ale niekoniecznie.Wiam! Wymienię dwie sukienki ze zdjęć: 1. sukienka/tunika turkusowa. (Nazwijmy ją na potrzeby wątku "DŁUŻSZA") Rozmiar 38 Sukienka ma naszyte cekiny. Jest prześwitująca - wymaga halki. Używana Kilka cekinów odpada, ale nie widać tego podczas noszenia, gdyż odbijają światło. Jednak może to dla kogoś stanowić defekt, dlatego oddam ją łatwo. "nierówne" naszycia miała od nowości! Podczas noszenia dobrze wyglądają - można samemu ocenić na zdjęciach. Na mnie chyba wisi i nie przyda mi się, a komuś może posłuży. Sukienka ma ciekawy krój w stylu lat dwudziestych. 2. Sukienka/tunika turkusowa New Look. (Nazwijmy ją "KRÓtSZA") Rozmiar 36 Sukienka jest z tkaniny przypominającej jedwab - sprawdzę metkę i dopiszę jutro co to za tkanina. Ma naszytą małą kieszonką na piersi, kołnierzyk to coś na kształt łódkowatej stójki. Używana Jako nowa była zmięta - tak się ją chyba nosi, na zdjęciu na mnie jest po lekkim prasowaniu. Nie rozciąga się - dla kobiet z niewielkim biustem. Ma delikatne rozciągnięcie przy szwie z tyłu - nie rzuca się to w oczy. Nie ma żadnej podszewki, halki - ale moim zdaniem nie wymaga. Nie muszę jej oddawać, więc mogę być nieco wybredna. Sukienki wystawiam też gdzie indziej, więc mogą zniknąć. Zapraszam także do starego wątku - tam, na drugiej stronie jest zdjęcie sukienek na płasko: zbliżenia na cekiny i wersja wymięta "krótszej".
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2011-09-03 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WRZESIEŃ Dwie sukienki turkusowe wymienię - najlepiej na inne, ale niekonieczni
cos za tą 2?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.