![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
PAŹDZIERNIK: Avene, Shu Uemura, Matrix, Everyday Minerals, Kallos
NIEAKTUALNE
Zasady: - formę wysyłki ustalamy w wiadomości prywatnej - zastrzegam sobie prawo do negocjowania danej rzeczy przez kilka osób - interesują mnie tylko wymiany na terenie Polski - interesują mnie wyłącznie kosmetyki - w razie wątpliwości proszę pytać Oznaczenia: Dostępne Wymienione Szukam: - pielęgnacji The Body Shop (głównie do włosów, ale kosmetyki do ciała też wchodzą w grę) - kremu La Roche Posay Effaclar K, ale nowej formuły - kremu La Roche Posay Active C (nie ma znaczenia, która wersja) - pielęgnacji Biodermy Sebium i Sensibio - Pielęgnacji Nuxe - Pielęgnacji Yes to Carrots/Cucumbers/Tomatoes - Szamponów i odżywek NaturVital - tuszy do rzęs ze średniej półki, zwłaszcza Max Factor False Lash Effect i 2000 Calorie - ewentualnie perfum Wymienię: 1. Avene, Emulsja z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF50+ (wersja 2010/11) - użyty kilka razy, ubytek minimalny 2. Everyday Minerals, korektor mineralny w odcieniu Mint, ok. 10ml (korektor jest w słoiczku po pudrze, do którego przesypałam próbki) 3. Rimmel, Soft Kohl Kajal Eye Pencil, Kredka do oczu - użyta kilka razy, ubytek minimalny (dorzucę gratis do jakiejś wymianki, tylko trzeba się przypomnieć ![]() 4. Kallos, Creme al latte, odżywka - używany, zostało około 500ml (połowa) 5. Matrix Biolage, Conditioning balm, balsam nawilżający do włosów suchych i zestresowanych - nieużywany, nieotwierany 6. L'Oreal Professionnel, Tecni.art, Fix Anti-frizz (Spray utrwalający) 7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika 8. Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu Zapraszam ![]() Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2011-12-11 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK: Avene, Shu Uemura, Matrix, Everyday Minerals, Kallos
Hej nic nie znalazlam, wszystkie odżywki są dla mnie za ciężkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U ciebie podobają mi się numerki 5,7,8. Czy znajdziesz coś jeszcze u mnie, aby dokonać wymianki za te trzy produkty ?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Niestety nic.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------
Wpadl mi w oko tylko Matrix i ta zielona odzywka-mozesz podac pojemnosci? Dobierzesz cos do tego olejku?? Kusza mnie obie odzywki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565506&page=2 ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Nie bylo pytania o pojemnosci ![]() ![]() Dobierz cos<oprocz CK> ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Pasuje ![]() Zapraszam na priv z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za kallosa?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos za odzywke matrix? sprawdz w 2 watkach
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- a ile ej wanilli?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Myslalam o 10 albo 15ml
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za:
4. Kallos, Creme al latte, odżywka - używany, zostało około 250ml (połowa) 5. Matrix Biolage, Conditioning balm, balsam nawilżający do włosów suchych i zestresowanych - nieużywany, nieotwierany 6. L'Oreal Professionnel, Tecni.art, Fix Anti-frizz (Spray utrwalający) - użyty kilka razy, ubytek minimalny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a te opakowanie kallosa ile ma? bo piszesz, że zostało 250 ml, a w internecie widzę tylko opakowania litrowe, czyli połowa to 500 ml
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Tak, mój błąd z rozpędu. Opakowanie ma 1000ml, więc zostało koło 500. Już poprawiam.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A mi się bardzo podoba
-Everyday Minerals, korektor mineralny w odcieniu Mint, ok. 10ml (korektor jest w słoiczku po pudrze, do którego przesypałam próbki) ![]() ![]() ----- a masz może jakies próbki minerałków na wymiankę spoza wątku? bo chętnie mogę oddać te 40ml ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post82545656 Wymianka kosmetyki ![]() ![]() ![]() Too Faced, korektory MAC, podkład Smashbox Edytowane przez Hunting Bear Czas edycji: 2011-10-07 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Oki, jeśli pasuje Ci tylko taka malutka odlewka to możemy się wymienić
![]() Zapraszam na PW
![]() |
#17 |
perfumove love
|
Może coś ode mnie za odżywki:
5. Matrix Biolage,... 7. Shu Uemura, ... 8. Shu Uemura, .. ? Zapraszam do siebie. ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2011-10-08 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
5. Matrix Biolage, Conditioning balm, balsam nawilżający do włosów suchych i zestresowanych - nieużywany, nieotwierany 7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika 8. Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czy cos za:
Matrix Biolage, Conditioning balm, balsam nawilżający do włosów suchych i zestresowanych - nieużywany, nieotwierany Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika 8. Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To czy pasowałaby ci wymianka płynu za Matrix Biolage ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za
5. Matrix Biolage, Conditioning balm, balsam nawilżający do włosów suchych i zestresowanych - nieużywany, nieotwierany 6. L'Oreal Professionnel, Tecni.art, Fix Anti-frizz (Spray utrwalający) - użyty kilka razy, ubytek minimalny 7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika 8. Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
1. Avene, Emulsja z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF50+ (wersja 2010/11) - użyty kilka razy, ubytek minimalny
Coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki: http://www.lumierecosmetics.com/prod...c-472-125.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
perfumove love
|
![]() Ale powalczę jeszcze o tą odżywkę w pomarańczowej butli, jeśli można ![]() Z kosmetyków TBS mam Hemp Foot Protector, krem do stóp. Raz użyty, więc jest jakieś 97 ze 100 ml. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...or.html&next=1 Mam też masło do ciała przeciw przesuszeniu Bielenda - awokado, skóra sucha i odwodniona (niby awokado, ale moim zdaniem pachnie bardziej jak melon ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- OK. W takim razie rezerwuję dla Ciebie miniaturę i czekam na info co do reszty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
A może dobierzesz coś jeszcze do pędzla, bo chyba wolałabym tą zieloną odżywkę, bo ma w składzie olejek arganowy, który moje włosy uwielbiają? Mam sporo perfum, daj znać których szukasz, to porobię odlewki.
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Perfumy wymienię tylko w całości. Może jakiś inny zapach (Belle D'Opium, Kenzo Tigre, Avon Absynthe, D&G the One, Halloween, Amariage Mariage, Amor Amor, fioletowe DKNY ) do 15 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Coś u mnie za:
7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=558170
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za
6. L'Oreal Professionnel, Tecni.art, Fix Anti-frizz (Spray utrwalający) - użyty kilka razy, ubytek minimalny 7. Shu Uemura, Art of Hair, Silk Bloom, Restorative Conditioner for Damaged Hair (Odżywka odbudowująca do włosów suchych) - to ta zielona, jest nieużywana, nierozpakowana z kartonika 8. Shu Uemura, Art of Hair, Moisture Velvet, Nourishing Conditioner for Dry Hair (Odżywka nawilżająca do włosów suchych) - pomarańczowa butla, używana, ubytek widoczny na zdjęciu ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Mogę Ci oddać wodę micelarną za tę zieloną odżywkę Shu pasuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Jeśli tak to podaj adres na PW. Przesyłka polecona priorytetowa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.