![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
♥ MARZEC♥ Secondhand SorbetuMalinowego - Modne ubrania i dodatki (rozm. XS-XL)♥-------WĄTEK ZAWIESZONY------- (Przeprowadziłam się do UK) Noszę rozmiar XS! Większość z tych rzeczy wymieniam, bo są na mnie za duże. 1. Nie odmieniam się. 2. Ubrania wysyłam czyste. 3. Podaje faktyczny stan rzeczy. Jeśli ubranie ma wady itp. podaje to w opisie! 4. Jeśli ktoś chcę mogę wstawić więcej zdjęć. (jednak nie robię zdjęć na sobie - większość ubrań jest na mnie za duża) 5. Nie wymieniam się na siłę. 6. Zawsze wysyłam poleconym (ekonomicznym lub priorytetowym) w bąbelkowej kopercie. Rzeczy wystawione są też na szafie, dlatego mogą niespodziewanie zniknąć ![]() CHĘTNIE WYMIENIAM SIĘ ZA KSIĄŻKI!! ^^NOWA Wish lista^^ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584607 Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-27 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ MARZEC♥ Secondhand SorbetuMalinowego - Modne ubrania i dodatki (rozm. XS-XL)♥
--Bluza miś w stylu japan--
Rozm: M Używana, ale w stanie bdb-. Nie jest to japan style, tylko jego polski odpowiednik, więc lepszy gatunkowo. --Oryginalna torba Armani Exchange-- Stan idealny. Mieści A4. Będę wybredna. --Bluzka z tygrysem-- Rozm: S Stan: bdb -, z tyłu troszkę zaczęła się mechacić, ale maszynka sobie z tym poradzi bez problemu. Pimkie. --Czarne torebki-- Brak pierwszej torebki! Torebka z ostatniego zdjęcia ma wadę! Zgubiłam jedno kółko, które trzymało rączkę. --Czapka panda-- Stan: idealny --Zestaw Japan Style-- Stan:bdb+ Rozmiar: XS Moje bolerko jest w kolorze ciemnym niebieskim! Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-07-16 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ MARZEC♥ Secondhand SorbetuMalinowego - Modne ubrania i dodatki (rozm. XS-XL)♥
--Sukienka--
(TYLKO ZA COŚ EXTRA! najlepiej za inną sukienke) Rozmiar: L Stan: Nowa, bez metek. --Sukienka z haftem-- Rozm: M Nowa z metkami. Z USA. trochę prześwituje dół! --Sweterek ze złotą nitką-- Rozm:S Stan idealny. Tally Weijl. Będę wybredna, nie wiem czy chcę wymienić. --Długi sweterek-- Rozm: L Gdzie niegdzie jest delikatnie zmechacony, nie rzuca się to w oczy, maszynka bez problemu sobie z tym poradzi. Kupiony w camaieu. --Bluzka z koronką-- Bluzka jest w idealnym stanie, na zdjęciu nie jest wyprasowana dlatego trochę dziwnie wygląda. Zapinana jest na napy. Wymienię tylko za coś ekstra! Rozmiar z metki to 40, ale rozmiarówka jest zawyżona - zdecydowanie jest to M. --Bluza polarowa-- Rozmiar: M Stan: bdb+, ma dość spory kaptur, którego nie widać na zdjęciu ![]() --Beżowy golf-- Rozm: S Stan: idealny, nałożony zaledwie raz. --Bluzka Paris-- Rozm: M Stan: idealny Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-10 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
--Letnia sukienka--
Rozm: XS Nowa bez metek. Tally Weijl. --Tregginsy-- Rozm: 32 Stan idealny. Kappahl --Czerwone gladiatorki-- Rozm: 38 Mam z wymiany, jednak ani razu ich nie nosiłam. Zdjęcie zapożyczone z internetu, jednak dla zainteresowanych mogę wstawić własne. Najchętniej za inne buty! --Marynarski naszyjnik-- Nowy, bez metek. H&M --Naszyjnik-- Nowy, bez metek. H&M --Kamizelka z ćwiekami-- Stan: idealny Rozm: S --Narzutka z cekinami-- Stan: nowy, bez metek. New Yorker. Rozm: M Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-08-23 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
--Tunika--
Rozm: S (ale na M też będzie dobra) Stan: idealny. Zakupiona w New Yorkerze. --Czerwona bluzka z bufkami-- Stan idealny, kupiona w h&m. TYLKO ZA COŚ EXTRA! Rozm: M --T-shirt-- Rozm: L (ale według mnie jest to M) Noszona 1-2 razy. --Czarne rurki-- Rozm: 38 Stradivarius//Stan: bdb, jedyna wada to takie dwie jaśniejsze kreski na jednej nogawce (z przodu jedna i jedna z tyłu), widać je wyraźnie na zdjęciach, ze względu na to że są strasznie przejaśnione przez lampę błyskową (niestety było strasznie słabe światło, gdy robiłam zdjęcia w rzeczywistości spodnie mają intensywnie ciemny kolor), nie rzucają się one jakoś szczególnie w oczy ani nie przeszkadzają w noszeniu. Wymiary Pas: 38,5cm Stan: 19 cm Długość nogawki: 112cm --Kardigan z warkoczem h&m-- Stan: idealny (tylko raz miałam go na sobie). Sweterek jest z działu dziecięcego (rozm: 158-165cm), pasuje na osoby noszące rozmiar XS Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-08-19 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
--Tunika ze wzorem--
Rozm: XS/S Stan: bdb --Szare rurki-- Rozm: 38 Stan: bdb, kupione w Tally Weijl. --Podziurawione rurki-- Rozm: 36 Stan bardzo dobry. Przy nogawkach zipy. Podziurawione fabrycznie. Jedyna wada ukazana jest na ostatnim zdjęciu. Bershka. --Srebrne platformy-- Rozm: 38 Stan: bdb, mają drobną, praktycznie niewidoczną wadę, szczegóły dla zainteresowanych --Koszula z ćwiekami-- Stan: bdb+. Rozm: S/M --Bluzka Asos-- Stan: idealny Rozmiar: 8 Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-08-23 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
--Dresowe alladynki--
Rozm: M (na S też spokojnie będą dobre) Stan: Nowe, bez metek --Bluza z kapturem-- Rozm: M Stan: bdb, nałożona kilka razy, Pull&Bear --Wycierane jeansy z dziurami-- Rozm: 27 Stan: bardzo dobry, bardzo mało noszone, są świetne, niestety na mnie za duże ;( Jedyna "wada" to jak na nakładałam to gdzie nie gdzie ponadrywałam w dziurach takie paseczki nie wiem jak to opisać dokładnie, mogę zrobić zdjęcie - w ogóle nie przeszkadza to w użytkowaniu, ani nie rzuca się w oczy ![]() Przy nogawkach mają zipy. Wymiary na zdjęciu. --sukienka-- Sukienka z usa firmy: Affliction z serii black premium!! Nowa z metkami. Cena w sklepie: 172 $ ! Rozmiar z metki: 2 czyli polskie XS, ale spokojnie będzie dobra na S. Wymiana tylko na coś extra. --Bikini-- Góra: rozm. 40 Dół: rozm. 38 Nałożone kilka razy podczas wakacji nad morzem. Stan bardzo dobry. Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-01-14 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
--Spodenki na szelkach--
Rozm: S Mam z wymiany, niestety okazały się za duże ![]() --Spodenki z marszczeniami-- Rozm: 3 (polskie XS/S) Stan idealny --Marmurki Bershka-- Rozmiar z metki to 32, ale rozmiarówka jest bardzo zaniżona, ponieważ ja noszę 34 a spodnie są na mnie za duże, więc według mnie byłyby one odpowiednie dla osoby noszącej rozmiar 36. WYMIENIĘ NAJLEPIEJ ZA INNE MARMURKI! Stan: idealny --Koszula w cętki H&M-- Stan: idealny Rozm: 34, ale będzie też dobra na 36 --Bluzka Garden Collection H&M-- Stan: idealny RozmL 36 Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-10 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
--Czerwony płaszczyk GAP--
Rozm: M Stan: bdb, jest wykonany z takiego moherkowatego materiału. Długość całkowita: 60cm Długość rękawa: 63cm Szerokość od pachy do pachy: 47cm --Płaszczyk w czarno-białą kratę-- Rozm:S/M Stan bdb, rozmiar z metki to 40, ale moja mama przeszywała guziki tak, aby był odpowiedni na mniejszy rozmiar. --Czarny płaszczyk-- Rozm: S Stan bdb+. Rozmiar z metki to S, ale według mnie jest to XS --Kurteczka lateksowa-- Rozm: L Noszona przez moją siostrę, ale stan bdb. Prosta, bez udziwnień. Oddam za drobiazg --Kurta zimowa-- Rozm: M Używana, ale w bardzo dobrym stanie. Posiada kaptur. Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-08-23 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
--Czarna tunika--
Rozm: S Stan: bdb --Kamizelka-- Rozmiar: 40 (L) Producent: Takko Fashion Stan: bdb+ Białe plamki na zdjęciach są winą aparatu. --Szalik-- Różowy. Stan idealny. --Spódniczka-- Rozm: M Stan: bdb, nałożona raz, zakupiona w C&A. --Kombinezon w kwiaty H&M-- Rozm: 34 Stan: idealny --Bluzka floral-- Rozm: S Stan: idealny --Bluzka Cheap Monday-- Rozm: M Stan: bdb+ --Spódnica z ćwiekami i koronką-- Rozmiar dziecięcy, ale będzie dobra na osoby noszące XS. Stan: bdb+ --Bluzka I love the king of pop-- Stan: bdb Rozm: S Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-08-27 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
--Gorsecik z zipem--
Rozm: L (wg mnie: S/M) Stan idealny. Materiał: jeans. Zakupiony w house. --Sukienka-- Rozm: uniwersalny Stan bdb, jest leciutko zmechacona pod paskiem. Pasek nie jest na wymianę! --Sukienka z zipem-- Rozm: M Stan: bdb. Nałożona tylko raz. Była skracana (podkładana) przez moją mamę, zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia, nie jest to zauważalne przy noszeniu. --Tunika-- Rozm: L Zakupiona w Takko Fashion. Noszona zaledwie 2 razy ![]() --Jeansy DKNY-- Nowe, bez metek. Rozmiar: 25 --Jeansy z dziurami-- Stan idealny. Spodnie z usa. Rozmiar z metki: 3 czyli polskie XS/S --Haremki-- Rozm: 36 Stan: nowe, bez metek. Kupione w Stradivariusie. Najlepiej wymienię za inne spodnie tego typu. Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-03-03 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-- Czarny golf--
Rozm: S Stan: bdb --Mała ozdobna torebka-- Stan: idealny, posiadam jeszcze taką granatową na wymianę --Zestawy XOXO-- Nowe. Balsam do ciała + żel pod prysznic. Zapachy: Melon, winogrono --Mp3 Philips GoGear-- Stan idealny. Bardzo mało używany. Ładowany przez podłączenie do komputera. Mam do niego wszystko oprócz słuchawek, które zostały pogryzione przez myszoskoczki ![]() --The sims 2-- Wydanie 4płytowe, wszystko bez problemu działa. --Domek dla gryzoni-- Stan bardzo dobry+ --Tkaniny-- 3 fioletowe kupione w dobrym sklepie z tkaninami, więc nie jest to byle jaki materiał! Miałam ambicje uszyć sobie sama sukienkę, ale niestety na ambicjach się skończyło ![]() --Żelazko parowe Steam-o-power-- Żelazko parowe znane wszystkim z telemarketu. Użyte może z dwa razy, stan idealny. Dla zainteresowanych mogę zrobić real zdjęcia ![]() Opis producenta: Czyści i prasuję przy użyciu pary, bez stosowania chemikaliów. Urządzenie nie tylko potrafi czyścić ale również prasować! Z tym żelazkiem prasowanie stanie się zabawą. Jest najszybszym i najskuteczniejszym urządzeniem do prasowania parą. Żelazko utrzymuje stałą moc pary przy prasowaniu zarówno w pionie jak i poziomie. Żelazko potrzebuje niespełna minuty aby uzyskac optymalna moc działania. Dzięki temu niewielkiemu żelazku parowemu w mgnieniu oka pozbędziesz się zagnieceń oraz nieprzyjemnego zapachu. Idealnie sprawdza się gdy potrzebujesz odświeżyć swoje ubrania podczas podróży służbowej czy na wakacjach. Ubrania możesz prasować nie ściągając ich z wieszaka ! Dodatkowo tylko nasze żelazko posiada aż 800 W mocy co znacznie poprawia skuteczność prasowania. --Balsam do ciała-- Nowy, waniliowy Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-06-01 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
--Zwiewna biała bluzka--
Rozm:S Stan: idealny --Tunika-- Rozm: L Stan idealny. Nakładana może z 2 razy. Zakupiona w Takko Fashion. --Bluzka-- Rozm: XL Stan: bdb, zakupiona w takko. --Koszula-- Rozm: 40 Nałożona kilka razy. Z tyłu ma ściagacz. --Bluzka-- Rozm: XS Stan: nowa bez metek --Bluzka-- Rozm: M Stan: bdb --Bluzka floral-- Stan idealny. Nie muszę wymieniać. TYLKO ZA COŚ EXTRA!! Rozm. M --Krótkie legginsy z koronką-- Rozm: 34 (ale na 36 spokojnie będą dobre) Stan idealny. H&M Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-08-19 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy oddam za drobiazgi w głównej mierze
![]() --Różowa tunika-- Rozm: M Stan: db, zaczęła się mechacić --Bokserka-- Rozm: S Stan: bdb --Czarna bluzka z cekinami-- Rozmiar: 34 (XS) Stan bardzo dobry, białe plamki to wina aparatu. --Narzutka Zara-- Rozm:M. Stan dobry- --Bluzka-- Rozm: S Wiązana na szyi. Stan bdb --Komplet-- Stan idealny, nałożony tylko raz przez siostrę ![]() Odcięte są takie hmm nie wiem jak to się nazywa, ale wiesza się za to w sklepie na wieszak ![]() Akurat ruszyłam aparatem jak robiłam zdjęcie, dlatego takie niewyraźne. --Szampon koloryzujący Garnier-- Nowy. --Torebka-- Stan idealny. Mieści A5 --Pasiak-- Stan: db-, zaczął się mechacić. Rozm. 32, h&m Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-05-07 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
--Bluzka z ustami--
Mam na wymianę bluzkę w czerwono-białe pasy z ustami. Bluzka jest w stanie idealnym. Została kupiona w New Yorkerze. Rozmiar: S --Sweter Hello Kitty-- Sweterek został kupiony w H&M na dziale dziecięcym. Rozmiar: 170cm Stan: dobry. Sweterek w rzeczywistości jest koloru fioletowego, aparat zmienił mi nieco kolory na tym zdjęciu. --Sukienka z falbanami-- Słynna sukienka z h&m. Jej stan oceniam na bardzo dobry +. Założyłam ją tylko dwa razy na wesele. Rozmiar z metki to 40, ale spokojnie będzie dobra na 38 --Sukienka z kokardą-- Sukienkę nałożyłam tylko raz na połowinki. Rozmiar z metki to 3, ale według mnie jest to S. --Sukienka z zipem i marszczeniami-- Sukienkę nałożyłam tylko raz na sesję zdjęciową. Dostałam ją w prezencie od siostry z USA, jej stan oceniam na idealny Rozmiar z metki to M. --Czerwona sukienka z marszczeniami-- Sukienka jest nowa, bez metek. Dostałam ją w prezencie od siostry z USA, jednak nigdy nigdzie w niej nie byłam. Rozmiar z metki to S, ale według mnie jest to XS/S --Sukienka z ciekawym dekoltem-- Sukienka jest nowa, bez metek. Dostałam ją w prezencie od siostry z USA, jednak nigdy nigdzie w niej nie byłam. Rozmiar z metki to 3, ale według mnie jest to XXS/XS Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
--Bokserka w kwiaty--
Słynna bokserka w kwiaty z H&M. Jej stan oceniam na bardzo dobry +. Zaledwie raz miałam ją na sobie. Rozmiar z metki to: 36, ale spokojnie wejdzie również na 38 --Bluzka z koronką i kokardą-- Bluzka z koronką i kokardą na plecach. Jej stan oceniam na idealny, tylko raz miałam ją na sobie. Rozmiar: uniwersalny --Militarna marynarka-- Militarna marynarka z H&M. Nowa, bez metek. Stan - idealny. Rozmiar z metki to 38, ale będzie też dobra na 36. --Cekinowa spódniczka Mohito-- Spódniczka jest nowa, bez metek. Nie ma żadnych wad, ani braków w cekinach. Zakupiona w Mohito. Rozmiar z metki: 36. Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-10 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
--Kombinezon Asos--
Czarny, gorsetowy kombinezon marki Asos. Jego stan oceniam na bardzo dobry. Mam go z wymiany, jednak nigdy nie miałam go na sobie. Rozmiar z metki: 12, ale według mnie jest to M albo i S. --Spódnica w paski-- Słynna spódnica w cienkie paski z H&M. Spódniczka jest w stanie idealnym. Rozmiar z metki: S --Narzutka z diamencikami H&M-- Szara narzutka z diamencikami. Została ona zakupiona w H&M'ie. Stan narzutki oceniam na idealny. Rozmiar: M --Sweterek z gwiazdkami-- Sweter jest nowy, bez metek. Nigdy nie miałam go na sobie. Rozmiar z metki to XL, ale według mnie to L. Fajnie prezentuje się jako oversize. --Kwiatowa narzutka Japan Style-- Kwiatowa narzutka marki Japan Style. Narzuta jest w stanie idealnym. Rozmiar: XS Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2013-09-10 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
cos za 1 bluze mis?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1330812232
Coś za całość u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za mp3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MARZEC Secondhand SorbetuMalinowego - Modne ubrania i dodatki (rozm. XS-XL)
coś za:--Bluza miś w stylu japan--?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC Secondhand SorbetuMalinowego - Modne ubrania i dodatki (rozm. XS-XL)
cos za bikini znajdziesz?
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za którąś z czarnyc torebek?
![]() ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za strój?
jakie wymiarki?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie coś za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1330808556 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1330808656 ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.