|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
♥WISH♥STYCZEŃ 2012♥ Poszukiwania SorbetuMalinowego
♥ WISH♥
Z chęcią wymienię się też za książki (lista poszukiwanych książek w kolejnych postach) Noszę ubrania w małym rozmiarze - spodnie XXS/XS, natomiast jeśli chodzi o koszulki, swetry itp. mogą być nieco większe rozmiary, buty 38. * sukienka z Zary, którą Doda miała na rozdaniu nagród MTV rozm. XS * rurki jeansowe! rozm xxs/xs * lokówka (na grube loki) * spodnie lub spodenki z wysokim stanem * sweterek h&m z sercem bądź uśmiechem rozm. XS/S * perfumy DKNY czerwone lub zielone * sweterek z motywem norweskim * wszystko co JapanStyle (prawie wszystko ![]() * SUKIENKA H&M BY NIGHT bez pleców - oddam dużo! * spodnie skórzane XXS/XS * RZECZY Z ZAŁĄCZNIKÓW Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-01-06 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥WISH♥STYCZEŃ 2012♥ Poszukiwania SorbetuMalinowego
* ciepłe jesienne swetry!!
* jeansowa ramoneska * bluzka z Chuckiem * spódniczka z falbaną rozm. XS/S * sweterek h&m z kośćmi * koszulka guns n roses * sweterek/bluzka z flagą * T-shirt z panterkowym krzyżem * koszulki z zespołami Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-01-06 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poszukiwane książki:
"Mój przyjaciel Leonard" James Frey "Złodziejka książek" Markus Zusak "Pałac Północy" C.R. Zafon "Światła września" C.R. Zafon seria o Anicie Blake - Laurel K.Hamilton "Blond gejsza" Jina Baccar "Chłopiec z latawcem" K.Kosseini "Duma i uprzedzenie" Jane Austen "Dziewczyna z perłą" T.Chevalier "Fragmenty" Marilyn Monroe "Marilyn. Ostatnie seanse" M.Schneider Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-01-06 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
"Nowicjuszka" T.Canavan
"Oskar i pani róża" E.E.Schmitt książki Anny Rice "Pokuta" I.McEvan "Sto lat samotności" M.M.Marquez "Ojciec chrzestny" M.Puzo "Cukiernia pod Amorem" Małgorzata Gutowska-Adamczyk książki Beccy Fitzpatrick "Dzieci Hurina" Tolkien "Dziewczyna z Pomarańczami" Jostein Gaarder "Dziwne losy Jane Eyre" Charlotte Brontë "Forrest Gump" Winston Groom Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-01-08 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
"Impreza musi trwać", "Kto się przyzna", "Poza zasięgiem", "W wąskim gronie" Kate Brian
"I nie było nikogo" Agata Christie "Intruz" Stephenie Meyer "Kato-tata. Nie-pamiętnik" Halszka Opfer "Król szczurów" James Clavell "Kafka nad morzem" Haruki Murakami "Marina" C.R.Zafon "Ostatnia piosenka" Nicholas Sparks "Pachnidło" P.Suskind "Pamiętnik" N. Sparks "Posłaniec" M.Zusak "Tysiąc wspaniałych słońc" Khaled Hosseini Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2012-01-08 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
u mnie cieply sweterek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
u mnie naszyjnik taki jakiego poszukujesz ;-)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
"Blond gejsza" Jina Baccar
mam poza watkiem ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
u mnie
ciepłe jesienne swetry
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, wrzucam Ci zdjęcia, na razie tylko dwa, bo nie mam jak zrobić zdjęcia komina.
Bluzeczka na żywo wygląda ładniej, jest bladoróżowa jeśli chcesz, to postaram się zrobić ładniejsze zdjęcia Zdjęcie wisiorka jest pożyczone z internetu, bo też na razie nie mam jak zrobić fotki... mój wisiorek ma ,,prosty" splot, ale jest bardzo podobny do tego ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
hej, zainteresował mnie telefon
może chcesz 7DVD BOX Plotkary? mam tez białe spodenki z wysokim stanem od stradivariusa. Dołożę "Ojca chrzestnego" i "Dumę i uprzedzenie". Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2012-09-04 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.