![]() |
#1 |
BAN stały
|
WYMIENIĘ- WRZESIEŃ- Chanel, Dior, Guerlain, Chloe, Smasbox i inne
Wymieniam się tylko za górnopółkowe produkty- nie interesuje mnie Avon, Oriflame, L'oreal, Isa Dora, Maybelline itp...
MOJA WISH: paletki travel Dior, Guerlain, Chanel guerlain terracota 4 seasons dla brunetek mikrodermabrazje bazy guerlain Meteorytki imperiale, butterfly i inne ODDAM DUŻO ZA METEORYTY BUTTERFLY- w kulkach matujące podkłady Kosmetyki pochodzą tylko i wyłącznie z Sephory lub Marrionaud. Są w 100% oryginalne i świeże- wszystkie były kupione w tym roku- najstarsze może mają z 5-6 miesiecy. DOKŁADKA: 1. Jimmy Choo 100 ml ubytek ok. 1-2 ml KOLORÓWKA: 1. Chanel Joues Contraste: * pink explosion- ubytek ok 5 % posiadam komplet- kartonik, pędzelek, welurek i plastikowy dekielek [B][COLOR="Red"]WYMIENIONE- LECI DO THELILA 2. Dior Capture totale poudre libre 001 bright light zostało 80% z 11 g WYMIENIONE- LECI DO THELILA 3. Chanel perfection lumiere NOWOŚĆ 040 z kartonikiem zostało min 80% ale muszę postawić go i zobaczyć, czy nie jest go więcej... WYMIENIONE- LECI DO THELILA 4. Smashbox halo hydrating perfecting powder kolor medium trudno określić jego stan, ale biorąc pod uwagę fakt, że używałam go rzadko myślę, że zostało ok 3/4 z kartonikiem 5. Guerlain Terracota nr 02 zostało min 80% 6. Dior Diorskin nude glow 001 aurora- brązujący puder kolekcja lato 2011 zostało ok 80% 7. Fred Farrugia podwójne cienie nr 17- jedynie pomiziane. 8. YSL golden gloss nr 20- efekt nude, czysty beż- w kartoniku, nówka!!!- zaklejony jeszcze taśmą ZAPACHY: 1. Chloe Chloe Intense- zostało min. 2/3 z 75 ml jest to tester pochodzący z Sephory 2.Viktor&Rolf FLOWERBOMB EDT 100 NOWY TESTER W KARTONIKU- również pochodzi z Sephory PIELĘGNACJA: Rexaline Hydra-Dose 50 ml- w zasadzie prawie nowy- użyłam go raz- został kupiony w lipcu. Jednak trzymałam go w kosmetyczce w szufladzie i niestety opakowanie- metalowe się porysowało. Ale sam krem jest 100% świeżutki i jest go ok 49,5 ml ![]() Dr.brandt krem pod oczy z serii r3p flaws no more- nówka w kartoniku z ulotką- Cena w Sephorze 399 zł PAZNOKCIE: 1. Inglot 183 ( czerwony ) użyty 2 razy, świeży rzadki. 2. Sephora nr 65 sunrise on the moon- pomarańczowy- jest ok 80% świeży, rzadki. nr 56 green generation zielony- NOWY L29 teeny bikini miętowy- NOWY L18 money maker- matowa szarość NOWY 53 meet the one- metaliczna szarość NOWY 3. ISA DORA 1. Wonder Nail extra long lasting 627 bombon mint- miętowy LIMITOWANY WIOSNA 2011 zostało ok 75% Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-10-12 o 09:10 Powód: zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ- Chanel, Dior, Guerlain, Chloe, Smasbox i inne
cos u mnie za
9. YSL golden gloss nr 20- efekt nude, czysty beż- w kartoniku, nówka!!!- zaklejony jeszcze taśmą Chloe Chloe Intense- zostało min. 2/3 z 75 ml jest to tester pochodzący z Sephory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Chloe Intense
![]() w zamian moge zaproponowac - La Perla, J'aime La Nuit EdP 30 ml bez testowego psika i cos pewnie jeszcze znajde, tylko podaj czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Dior korektor z pędzelkiem- jaki kolor i zużycie? Clarins, Pore Minimizing Serum (Serum zmniejszające pory) Shiseido - bronzer - sunset glow - kilka paskow w roznych odcieniach w jednym opakowaniu - praktycznie nieuzywany, jeden test (oddaje bo mam za duzo bronzerow), kartonik Dior Holiday Collection - limitowana kolekcja - zestaw = puder + roz + brazer - w czarnym etui z pedzelkiem - mam pudelko - testowane. odcienie sa raczej jasne tzn. najlepsze do jasnej lub srednio jasnej cery, dla ciemnej cery moze byc za jasny Guerlain Imperials- puder w kulkach - cale opakowanie 33g. nowych imperiali, sprawdzalam kolor 1 raz, z pudelkiem, mam kartonik - chce oddac w CALOSCI zaKONKRET z wish. Chanel - Kaska Beige - ubytek testowy 5 razy - pacynki nieuzywane, mam welurek i kartonik Dior - paletka cieni Pink May 909 - kilka testow, ubytek 1%, pacynki nieuzywane, w kompecie kartonik i welur ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Nie znam tego zapachu... I nie za bardzo mam ochotę na niego, więc dziękuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może u mnie znajdziesz coś w zamian za Chloe?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
expiegile 65 - ubytek ok 5 %- niestety nie posiadam pędzelka ( być może znajdę ), kartonik dam z innego różu.
2. Dior Capture totale poudre libre 001 bright light zostało 80% z 11 g może coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
* Korektor Make Up For Ever HD Concealer kolor 335 medium beige nowy.
* testery podkładów Helena Rubinstain w 10 ml buteleczkach ze szpatułką: Color Clone 22 apricot, Color Clone subli-mat 23 beige biscuit, Prodigy liquid light 15 gold honey i 30 gold cognac - mogłabyś opisać mi kolory albo wkleić zdjęcie? * Van Cleef & Arpels Oriens - 10 ml fiolka z roll-on w pięknym aksamitnym, orientalnym etui na suwak Angel 15 ml gwiazdka bez możliwości napełniania - nowa, zafoliowana ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hej może za chloe lub flowerbomb cos u mnie >??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=561346
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ- WRZESIEŃ- Chanel, Dior, Guerlain, Chloe, Smasbox i inne
witaj, coś za puder brązujący guerlain i róż chanel expiegile?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia podkładów próbowałam robić ale niestety nie umiem uchwycić tak żeby coś było widać, niestety marny ze mnie fotograf.
Z tego tylko ten gold cognac jest średnio ciemny - pozostałe raczej w srednio - jasnej tonacji, mam jeszcze odcień 22 z prodigy, rose apricot. A zjaśniejszych jeszcze tester 15 ml Givenchy Sublimine Sculpt Lihgt kolor 656. może uda Ci się poszukać jakiś swatchy kolorów w internecie.
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
6. Guerlain Terracota nr 02 zostało min 80% lub 7. Dior Diorskin nude glow 001 aurora- brązujący puder kolekcja lato 2011 zostało ok 80%?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie Chanel perfection lumiere lub ew jakis braze ; )
mam na wymianę mac studio sculpt nc 35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- niestety nie interesuje mnie ten podkład- nie jest dla mojej cery |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Chloe i Flowerbomb?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Podoba mi sie duzo: roz i podklad chanel, blyszczyk ysl, kosmetyki pielegnacyjne i bombka.. moze I Ty znajdziesz cos u mnie ![]() EDIT: Jakies wishe ![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-09-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A co poszukujesz? Może mam poza wątkiem
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? spodobalo mi sie sporo rzeczy...
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dołączam zdjęcie
ze trzy razy psiknięte, nie więcej Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-11-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.