![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa pięlęgnacja + kolorówka
cos za szmpon Gliss Kur, maseczkę Biovax i puder Hean?
Nie koniecznie wszystko razem.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś za te rzeczy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za
- Sephora, błyszczyk do ust, 13 Miami pink reflex (nie używany) - Estée Lauder, błyszczyk do ust, 4,6 ml, 314 sugarcane (podrapane opakowanie) (nie używany) - Estée Lauder, błyszczyk do ust, 4,6 ml, 104 fresh berry (podrapane opakowanie) (nie używany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Celine Dion Chic, Shimmering Body Lotion, nowy (zapachowy lotion do ciała z mieniącymi się drobinkami) - Biovax, Serum wzmacniające A+E, 2x 1,5 ml - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za silice i 2x serum?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za szampon Gliss Kur?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
- Gliss Kur, szampon do włosów farbowanych, z kryształkami, zużycie na zdjęciu - Herbal Essences, nawilżenie po brzegi, szampon do włosów, zużycie na zdjęciu - Pantene Pro-V, sprężyste loi i fale, odżywka bez spłukiwania, 300ml, niewielkie użycie, cała lub odlewki - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012 - Żeń-szeń vita complex, 9 tabletek, do 07.07.2012 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za
Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012? pzdr :} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 014, Aromatyczne cappuccino - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 011, Kawowy brąz - Hean, puder rozświetlający, 5. świetlisty beż, do 11.2011, tylko testowany - Golden Rose, Terracota Stardust, bronzer do twarzy, niewielkie zużycie, uszkodzone opakowanie (oczywiście przykrywka jest) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=530090
szampon herbal i gliss kur |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Herbal Essences, nawilżenie po brzegi, szampon do włosów, zużycie na zdjęciu
Biovax, Serum wzmacniające A+E, 2x 1,5 ml Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie Vitapil z biotyną coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To troszkę nie będzie ci się opłacało, bo najchętniej bym wzieła biovax i gliss kur od ciebie.
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
- Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco - regenerujący, ekstrakt z miodu i proteiny mleczne, zużycie do etykiety
- Biovax, intenstywnie regenerująca maseczka, do włosów suchych i zniszczonych, połowa cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1307177440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1307177440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307177440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1307177440
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czarny eyeliner w żelu + pędzelek
- Golden Rose, Terracota Stardust, bronzer do twarzy, niewielkie zużycie, uszkodzone opakowanie (oczywiście przykrywka jest) Gliss Kur, szampon do włosów farbowanych, z kryształkami, zużycie na zdjęciu - Herbal Essences, nawilżenie po brzegi, szampon do włosów, zużycie na zdjęciu - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 014, Aromatyczne cappuccino - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 011, Kawowy brąz - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 07 Głęboki burgund cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam się ponownie po
- Biovax, Serum wzmacniające A+E, 2x 1,5 ml - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012 ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco - regenerujący, ekstrakt z miodu i proteiny mleczne, zużycie do etykiety - Biovax, intenstywnie regenerująca maseczka, do włosów suchych i zniszczonych, połowa - Schwarzkopf, Zero Frizz, serum do włosów, zużycie na zdjęci - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Biovax, intenstywnie regenerująca maseczka, do włosów suchych i zniszczonych, połowa - Biovax, Serum wzmacniające A+E, 2x 1,5 ml ? ![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
- Herbal Essences, nawilżenie po brzegi, szampon do włosów, zużycie na zdjęciu
- Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco - regenerujący, ekstrakt z miodu i proteiny mleczne, zużycie do etykiety - Biovax, intensywnie regenerująca maseczka, do włosów suchych i zniszczonych, połowa - Biovax, intensywnie regenerująca maseczka, do włosów słabych, ze skłonnością do wypadania, nowa - Artiste, keratyna w płynie, mgiełka, nowa - Schwarzkopf, Zero Frizz, serum do włosów, zużycie na zdjęciu - Biovax, Serum wzmacniające A+E, 2x 1,5 ml - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10.2012 - Żeń-szeń vita complex, 9 tabletek, do 07.07.2012 - Vitapil z biotyną, 11 tabletek, do 31.03.2013 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za
- L'Oreal, puder mineralny, N6, Honey Glow, ok. połowy - Hean, puder rozświetlający - Herbal Essences, nawilżenie po brzegi, szampon do włosów, zużycie na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.