|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Oriflame, Essence, Sephora i inne głownie kolorówka + książki
NIEAKTUALNE
W tamtym wątku zrobił się bałagan więc zakładam następny. Robię porządek w kosmetyczce i mam "na zbyciu" trochę kosmetyków i akcesoriów. Stan rzeczy taki jak na zdjęciach lub opisach. Chętnie wymienię parę rzeczy na jedną. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie wymienione dokładka Zdjęcie 1: Flakon -Estee Lauder - White Linen - bez korka ( jeszcze go poszukam) Flakon - NAF NAF - une touche de Flakon - muszla Christian Lacroix Syoss heat protect - użyty pare naście razy HairX Daily Care Leave - in conditioner - zostało ok 90% Zdjęcie 2 Essence,Crystal click &go nails - - french z brokatem ( 2 były przymierzone) Oriflame, Pure Colour, nude pink, użyty raz Colour Alike ,nail colour limited edition, nr 431, użyty raz lakier do paznokci Sephora kolor M15 raz użyty Lakier Oriflame kolor City Beige - około połowa Oriflame , nail food, odzywka do paznokci , ilość jak na zdjęciu Essence-fresh start - około połowa Zdjęcie 3: łyżeczka unny zestaw pęset Sephora pędzel do pudru Giordani Gold Grzebyk do rzęs Oriflame Pędzelek do ust Oriflame ( używałam do błyszczyku) Zdjęcie 4: Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) Oriflame Absolute concealer for eys kolor pink ( exp 09 12 ) używany Oriflame Absolute concealer for eys kolor gold ( exp 06 12 ) używany Very me smoothie foundation kolor ivory – nowa Rimmel Stay matte foundtatioin kolor 103 True ivory ( z wymianki zostało ok połowa) Baza na powiekę Volturi collection - zużycie ok 10% Eye liner w żelu Giordani Gold – stan jak na zdjęciu Giordani gold eye pencil – mystic Grey exp 10 12 uzywany ( stan jak na zdjęciu) Kredka Very me double trouble Blue lagoon-nowe Visions metaliner użyty 2-3 razy exp 09 12 Puder Essence Rtp - użyty parę razy Lip peel Sephora – użyty 2 razy otworzony 01.03 NYX ultra perl mania kolor Nude perl około 80% Zdjęcie 5: (szminki od przodu) Oriflame, Silky Kiss, kolor rose damask Visions Lip love lipstick - Brad użyty raz może 2 Essence Metallics lipstick srebrna-steel me - użyte parę razy Essence Metallics lipstick złota- iron goddess - użyte parę razy Oriflame- power shine lipstick kolor pink punch ( zużyte około 0,5 cm) Volturi collection- błyszczyk w kolorze arsenic - czarny ( zużycie niewidoczne) H&M lipgloss - gwiazdka czarna Essence Denim Wanted ipgloss kolor I like your shorts ( bezbarwny z drobinkami) - uzyty parę razy H&M lipglos- set trzech ( 1 raz uzyty, 2 nowe) Very me Lip gloss neon pink exp 05.13 użyty raz (swatch) i Connector Zdjęcie 6: telefony SE 280i, Telefon jest prawie nieużywany, nie ma śladów użytkowania. Telefon kupiony w salonie Era. Ma simlock'a na Erę . Kolor : czarny W zestawie: telefon, ładowarka, instrukcja Mam również pudełko - jest lekko zniszczone. Zdjęcie 5: telefony SE 750i Telefon jest używany, ryska na wyświetlaczu Telefon kupiony w salonie Era. Ma simlock'a na Erę . Kolor : czarny W zestawie: telefon, ładowarka, instrukcja + pc suite , kabel do podłączenia do komputera i karta 64 MB. Mam również pudełko - jest lekko zniszczone. Kosmetyki, których nie ma na zdjęciach Mogę zrobić próbki/odsypki: kuleczki Oriflame Giordani gold - natural radiance kuleczki Oriflame Giordani gold - natural bronze Odlewki ( mogę od psikać ) Mam tylko 2 atomki i żadnego doświadczenia w odlewaniu ![]() DKNY Delicious night ( mam ok 45 ml - mogę oddać do 20 ml) DKNY Be delicious ( mam ok 20 ml - moge oddać do 10ml) Giordani Gold - white gold ( mam ok 45 ml - oddam do 30 ml ) Burberry tender touch ( mam ok 25 ml oddam do 10 ml) Dior Pure poison ( mam ok 40 ml oddam do 10 ml) Lanvin Marry me ( mam ok 25 ml oddam do 5 ml Perfumy: Oriflame Mirage 50ml nowe, w folii Usta: Pielęgnacja: Oriflame, Fix'n'go ultra volume styling gel, raz użyte Oriflame,Fix'n'go matt texture stylin wax, raz użyte Oriflame,Fix'n'go total control hairspray, raz użyte Akcesoria: szkła kontaktowe Acuvue Oasys ważne do 2014 moc -3.5 - 1szt, moc -3.25 - 2szt DOKŁADKA róz Max Factor miracle touch zreamy blush w kolorze soft murano ( użyty parę razy) szminke Astor, rouge couture catwalk fuchsia ( mokoło połowa zostałą) nowy balsam brązujący do ciała Dax cosmetics sally hansen intense firming shimmering body lotion - nowe Próbki Oriflame początkowo 1ml ( oprócz tych mam tez inne próbki) Cherries ok. 2 /3 Saga ok. 1 /3 After hours 2 sztuki : ok. 2 /3, ok 9/10 Voyage voyage Monaco chic – ok 4 /10 Voyage voyage so nice – ok 6 /10 Eclipse ok 4/10 Miss punk –ok 8/10 Enigma ok 8/10 Life Circe bossom ok. 1/2 Life Circe sap ok.4/10 Life Circe fruit ok. 1/2 Moon – cała Książki Mam na wymianę następujące książki ( jeśli tytuł jest w jęz. ang to znaczy się w tym języku jest też książka) ( miękka oprawa chyba że napisane inaczej)
Płyty/Filmy Płyty Cd/ filmy( filmy z gazet) Brathanki – same przeboje ( dodatke do piwa Żywiec) stan bdb Ewa Farna – płytka z Oriflame Gotowe na wszystko – 1szy odcinek 1szego sezonu Przypadkowa dziewczyna - film Płyta ( z PZU S.A.) Iltra nate, tim deluxe, tom novy … Josh – film Trudna droga do miłości – film Piraci Romana Polańskiego Pissing Razors-Live In the devil's triangle Klątwa skorpiona Misja Sztuka układnia kwiatów Techno – coca-cola Ich Troje –AD4 Tokio Hotel - Schrei
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-04-14 o 12:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oriflame, Essence, Sephora i inne głownie kolorówka + książki
Zdjęcie 1-3
Baletki CAPRICE rtozm 37,5 używane stan bdb Zdjęcie 4-5 Portfel Oriflame Marina - nowy Zdjęcie 6 Kolczyki babeczki Fimo - noszone parę razy Zdjęcie 7 Pierścionek APART srebrny ( śr. wew ok 18,5 szer obrączki : 4mm) używany Zdjęcie 8 OPI RUssina Navy Suede Zdjęcie 9 Max factor nailfinity Zdjęcie 10 Essie mint candy apple
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-04-11 o 17:56 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Koszulka Bershka rozm M
Bluzka Bershka rozm S Koszulka Roxy rozm M Sweterek Mango rozm S Koszula H&M rozm 38 Koszulka Stradivarius rozm M
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-03-05 o 22:06 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Torebka David Jones
stan idealny
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-03-22 o 15:02 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Essence Denim Wanted ipgloss kolor I like your shorts ( bezbarwny z drobinkami) - uzyty parę razy Eye liner w żelu Giordani Gold – stan jak na zdjęciu Puder Essence Rtp - użyty parę razy Baza na powiekę Volturi collection - zużycie ok 10% zestaw pęset Sephora Pędzelek do ust Oriflame Colour Alike ,nail colour limited edition, nr 431, użyty raz
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) Rimmel Stay matte foundtatioin kolor 103 True ivory ( z wymianki zostało ok połowa) Eye liner w żelu Giordani Gold – stan jak na zdjęciu Puder Essence Rtp - użyty parę razy Oriflame- power shine lipstick kolor pink punch ( zużyte około 0,5 cm) H&M lipglos- set trzech ( 1 raz uzyty, 2 nowe) Portfel Oriflame Marina - nowy Może znajdziesz coś u mnie> |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Puder Essence Rtp i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1299358558
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-03-05 o 23:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Very me smoothie foundation kolor ivory – nowa Rimmel Stay matte foundtatioin kolor 103 True ivory ( z wymianki zostało ok połowa) Puder Essence Rtp - użyty parę razy Kolczyki babeczki Fimo - noszone parę razy Koszulka Bershka rozm M |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
cs u mnie za Oriflame Mirage 50ml nowe, w folii zobacz w kosmetycznym i ciuszkowym
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
6.mapka inglot ( różowa) 10.Lancome Juicy Tubes PURE ubytek ok 10% 5.Peeling z uk delikatny do ciała nowy
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za liner w żelu, oriflame mirage, róż essence rtp i rimmel 103? pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
coz z:
Oriflame, Pure Colour, nude pink, użyty raz Colour Alike ,nail colour limited edition, nr 431, użyty raz lakier do paznokci Sephora kolor M15 raz użyty Lakier Oriflame kolor City Beige - około połowa Oriflame, nail food, odzywka do paznokci , ilość jak na zdjęciu Bourjois - eau fraiche kolor 11 - bezbarwny ( nie ma daty ważności) Koszulka Bershka rozm M
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za:
Oriflame, nail food, odzywka do paznokci , ilość jak na zdjęciu pędzel do pudru Giordani Gold Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu )
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
mnie pasuje
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) - CHODZI MI O TĄ FIOLETOWO-RÓŻOWĄ POTRÓJNĄ Eye liner w żelu Giordani Gold – stan jak na zdjęciu Puder Essence Rtp - użyty parę razy
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Życie na drzwiach lodówki i Wyznania zakupoholiczki ?
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
tak
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Goodbye mr Hollywood jest z wydania: The Oxford Bookworms Library <- jest to książka, w której na końcu są pytania do tekstu.
Simon Decker jest z płytą cd i słowniczkiem. Również jest on tak jakby do czytania ze zrozumieniem.
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame Mirage
i love berlin ![]() |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,
![]() i tak nie oddałabym kufra za lakier essence i perfumy O.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Pdobają mi sie jedynie kolczyki babeczki,ale cieni za nie nie oddam.Chyba,że jakieś inne kolczyki chcesz,albo próbki kremów i peelengów z Garnier
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

będzie -> 55