|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień Szotta szuka... odda z wątku i poza wątkiem
Mam w tej chwili bardzo dużo rzeczy poza wątkiem (a nie mam czasu ich powstawiać), będę wytrwale szukać jeśli coś szczególnie wpadnie mi w oko
oddam też dużo rzeczy z wątku. Za jedną rzecz z wish mogę oddać nawet kilka (5-6? No zobaczymy ![]() NOSZĘ ROZMIAR S ALBO M BUTY 37, adidasy 37-39 A czego szukam... Oddam bardzo dużo Poszukuję Już mam Po pierwsze ubrania/dodatki w zdecydowanych kolorach, nie bladych, a wyrazistych. Czerwone, żółte, soczysta zieleń, zgniła zieleń, czerń (ale niekoniecznie, bo trochę staram się ją eliminować), wszelkie odcienie niebieskiego- chabrowy, turkusowy..., czasami brąz. Od razu mówię ża nie toreruję różu, źle mi w białym i w przygaszonej, bladej zieleni. Ogólnie lubię rzeczy rzucające się w oczy ![]() - boyfriend blazer - ogrodniczka/ogrodniczki, spodenki na szelkach - film house (poza sezonem 1,3,4,5) - film stowarzyszenie wędrujących jeansów część 1 - saga wiedźmina (książki) - książki typu ono, heroina, angel dziecko ulicy (generalnie poruszające problem narkotyków, alkoholu , bezdomnej młodzieży [...]) - tu oddam dużo i chętnie się wymienię - książki obyczajowe (absolutnie nie romanse ![]() - szorty moro (długie spodnie moro jeśli wpadną mi w oko) - duży zegarek na rękę (sportowy bądź z nutą elegancji) - torba na trening (duża, pojemna. Czarna, czerwona, niebieska- wszelkie odcienie ew jakiś brąz, ciemna zieleń. Nie za bardzo interesuje mnie firma) Mile widziana duża ilość kieszeni ![]() - ciekawe jeansy lub sztruksy (kolorowe, lub z ciekawymi wzorkami) - biżuteria, głównie kolczyki i tu trzy rodzaje- albo długie wiszące, albo proste, srebrne koła dość duże, albo jakieś ciekawe wkrętki- ale nie kulki czy coś takiego a coś konkretnego, np kot etc. Poza kolczykami ciekawe pierścionki np smok, albo zwyczajne z jakimś niebieskim akcentem i wisiorki w stylu amuletu NIE NOSZĘ ZŁOTA ANI W KOLORZE ZŁOTA - płyta- eminem - koturny- niebieskie, brązowe, czarne- w typie tych na zdjęciu, ale nie zamsz - kosmetyki do włosów (tylko i wyłącznie bez silikonów!!!) także oleje, np bardzo miło widziany kokosowy, albo po prostu vatica. Bardzo chętnie też odżywki do mycia i szczotka tangle teezer, ale koniecznie oryginalna (oddam bardzo dużo!) - gladiatorki, rzymianki - haremki (ale nie takie dresowe czy podchodzące pod materiał legginsów) - spódnice przed kolano- takie na co dzień - bojówki - rzeczy w stylu militarnym i safari ![]() - perfumy z nutą morską, ozonu lub zielonej herbaty/limonki. Generalnie lekkie i świeże, ale nie podchodzące pod odświeżacz powietrza ![]() ![]() - torby/torebki na długim pasku- na ramie- pojemne i dużo kieszeni ![]() - paski do spodni, na biodra na talię - w każdej ilości - lakiery do paznokci w każdej ilości, żywe, wyraziste kolory- baardzo mile widziane pękające i w tej chwili bezbarwny -strój dwuczęściowy(najchętniej ze spodenkami i dość zabudowaną górą- chętnie z ramiączkami- nie na szyję. Taki bardziej pod sporty wodne, nie pod plażowanie) Ma być po prostu praktyczny - kaszkiet - rzeczy w stylu marynarskim - coś w rodzaju ramoneski (ale nie skóra) - ciekawe kosmetyki pod prysznic lub do kąpieli- lubię zapachy leśne, eukaliptus, cytrusy... - garnier awokado- do włosów - balsam kallosa do włosów - kosmetyki bielendy (zwłaszcza algi do masażu ![]() - ciekawe adidasy lub inne buty z zakrytą i usztywnianą piętą, limitówka mile widziana - filmy- horrory, jakiś dobry kryminał, obyczajowe (podobnie jak książki) filmy w stylu pogoda na jutro, lot nad kukułczym gniazdem... I za książki i za filmy oddam po kilka rzeczy ubraniowych ![]() - biustonosz 75B, ale nie zabudowany i nie push-up (może być też komplet bielizny, ale nie stringi ![]() - sportowa kurteczka do biegania/na rower/na żagle. Kaptur i przeciwdeszczowość mile widziane ![]() Dla ułatwienia wstawiam przykładowe zdjęcia Piszcie jeśli macie, od razu proszę o inf. czy coś na wątku Wam się podoba, jeśli nie, będę szukać ![]()
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2011-08-24 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień Szotta szuka... odda z wątku i poza wątkiem
U mnie zegarek Aldo, bokserka w moro New Yorker. Poza watkiem mam nowy stanik 75B i kolczyki kola - 2 pary, ale nie prawdziwe srebro. Jesli cos Ci sie spodoba, to chetnie zobacze co jeszcze masz do zaoferowania, bo w watku nic nie wpadlo mi w oko, pozdrawiam
![]() PS: jesli bylabys zainteresowana bokserka, to zdjecie wkleje pozniej, bo cos mi sie nie chce zaladowac do watku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post86253056 Edytowane przez rozowa_panterka Czas edycji: 2011-08-14 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam fajną spódnicę z kieszeniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
goniąca własny ogon..
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535262 --> zerknij u mnie na spódnicę, może przypasi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
- rzeczy w stylu militarnym i safari - mam jedną ciekawą bluzeczkę, zrobię zdjęcie.
- paski do spodni, na biodra na talię - w każdej ilości - obfoce i wrzucę ![]() - bezbarwny lakier do paznokci ![]() Wrzucę fotki do mojego wątku oki?
Mam 152 cm wzrostu, małe jest piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy! Edytowane przez guleczek Czas edycji: 2011-08-22 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
poszukuję też boyfriend blazer
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- i oddam dużo
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
mam just play nówkę
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam bojówki czarne off the lip bardzo podobne do tych z 1 zdjęcia 1 posta, ale bez paska. Interesują Cię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.