![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ ciuchy kosmetyki ~~h&m reserved kappahl~~WĄTEK NIEAKTUALNY
ZAPRASZAM DO NOWEGO: click! Zasady takie same jak u większości i ustalone przez wizaż.pl
Odpowiadam na wszystkie pytania, nie kryję wad, chętnie zrobię dodatkowe zdjęcia. WISH : -biustonosze 65d/70 c nowe lub w stanie idealnym -spodnie (ciemne rurki, haremki) r. 38 lub 27/28 -baza do cieni UDPP -piżama najlepiej nowa -oleje do włosów -buty (szpilki, botki, emu , kozaki na płaskiej podeszwie) -książki/czasopisma/poradniki O ZDROWIU , MODZIE I URODZIE dla kobiet, dla kosmetyczek i wizażystek chętnie przygarnę też : - sukienki - tregginsy - modne, duże torebki lub duże kopertówki - kosmetyki kolorowe/pielęgnacyjne - sweterki - bluza wciągana przez głowę - dresik - marynarki kolorowe - biała koszula - nowa bielizna - perfumy - biżuteria: retro,vintage, w stylu h&m - ciekawe książki : thillery, romanse, psychologiczne, poradniki Myślę ,że z każdym się dogadam, także piszcie śmiało ![]() legenda: NA SZARO- w trakcie wymiany Z a p r a s z a m ! ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-05 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchy kosmetyki ~~h&m reserved kappahl~~
Piękna sukienka mgiełka KappAhl (przeswitujaca) floral,
stan BDB . rozmiar z metki to 40, ale dzieki wiązaniu w talii idealnie pasuje również na 36 i 38 wymiary: długość przód ok. 86cm tył ok.90 cm Jeansy H&M stan BDB (kolor spodni wygląda na znoszony,ale w rzeczywistosci taki własnie jest czarno-szary) r.38 wymiary : stan: 21cm długość nogawki zew: 102 cm dł nogawki wew: 80 cm szerokość nogawki na dole: 18 cm Jeansy stan bdb - noszone niewiele - lekkie otarcie w kroku (mogę zrobić zdj) r. 38 wymiary: pas 37 cm biodra 44cm stan 19 cm dł nogawki zew: 103 cm dł nogawki wewn: 83cm szerokość nogawki na dole 18 cm spodnie maja 5%elastelanu takze ladnie sie dopasowuja do sylwetki, minimalnie sie rozciagają. Czerwony top stan BDB. r.36 rozciągliwy dzięki marszczeniom bo bokach. nie ma LISTONOSZKA mieści a5 , stan BDB- (zamek w środku jest zepsuty-nie przeszkadza w użytkowaniu) wszystko widoczne na zdjęciach. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-01 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. CZARNA MINI H&M z metki to 170cm (dział dziecięcy) ale pasuje na 36-38-małe 40(?) dzięki wiązaniu w pasie
![]() 2. MINI jasny jeans stan BDB r 26 - S 3. BEŻOWA MINI r. 36 stan BDB- (ułamany zamek - widoczne na zdj.) 4. MINI CIEMNY JEANS stan bdb, r.36 5. MINI JEANSOWA mam ją z wymianki, prawdopodobnie była ręcznie robiona , stan BDB. Miękki jeans idealnie dopasowuje się do figury! Pasuje na r.36 ![]() Przepraszam za zagniecenia,nie zdążyłam wyprasować. materiał jest "gładki", NIE MA ZAGNIECEŃ ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-01-14 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOSZULA W PASKI stan bdb r. S idealnie dopasowuje się do talii !!!
przepraszam za wygniecenia-koszula nie była prasowana przed zrobieniem zdj. 95% bawełna 5% elastelan wymiary: długość: 62cm biust: 39-41 cm rękaw zewnętrzny: 60cm talia: 33cm CIEMNORÓŻOWA KOSZULA stan BDB, r. 36 wymiary: długość: 51-52 cm biust: 39cm rękaw zew: 54cm PLISOWANA MINI stan BDB , rozm. M (wypada troszkę większa - rozm.L) pas: 43cm biodra: 47cm długość: 35cm-przód 38cm-tył FIOLETOWY TOP wiązany na szyje,stan BDB pasuje na 34/36/38 - rozciągliwy materiał CZERWONA SKÓRZANA Suzy Smith, (prawdziwa skóra)stan BDB, wygląda jak nowa!, kieszonka na zamek w sródku. szerokość 26 długość 13,5 TURKUSOWA ATMOSPHERE stan BDB- ( w środku 3 jasnobrązowe plamki-zdj) kolor bardziej zielony, turkusowy niż na zdjęciu, mieści a5. KUFEREK a'la LOUIS VUITTON - jest repliką/imitacją oryginału LOUIS VUITTON. stan wizualny BDB , niestety zepsuty zamek. W środku 2 przegródki na telefon, jedna na zamek, mała plamka na poszewce. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-02 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SUKNIA WIECZOROWA Piękna, długa suknia na wieczór, rozcięcie z tyłu, idealny stan, r. 36
SPODNIE W KANT czarne, , eleganckie, przeszyte srebrną nitką. rozmiar 38, stan BDB ZAMSZOWE SZPILKI na małej platformie, r. 39, stan BDB (delikatne otarcia na platformie praktycznie nie widoczne-foto), wszystko widoczne na zdjęciach, raz założone. wkładka 25,5 cm Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-01 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
PALETA RÓŻY zawiera 28 róży do policzków w najróżniejeszych kolorach. Dzięki niej mamy możliwość skomponowania wielu efektownych makijaży!!
Użyta zaledwie 2-3 razy, stan BDB. Wszystko widać na zdjęciach! nie ma CIENIE PLAYBOY Zestaw podwójnych cieni do makijażu oka w kolorze matowego brązu i jasnego różu. Idealnie nadają się do stworzenia dziennego lub biznesowego makijażu. Użyte zaledwie 2-3 razy. Stan BDB. nie ma rozjaśniacz w spray'u Joanna Relfex Blond użyty ok 4 razy do spryskania włosów nie ma NOWY krem Ziaja rumiankowy do każdego typu cery 100 ml nie ma OKULARY PRZECIWSŁONECZNE Z CYRKONIAMI po boku - stan BDB NOWE OKULARY PRZECIWSŁONECZNE stan BDB nie ma TOREBKA a'la BANAN - stan BDB, w środku przegródka na telefon, tłoczony wzór widoczny na zdjęciu, świecący "materiał". Mieści A5. Wygląda jak nowa. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-01 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lakier golden rose ciemny turkus nr 231 - uzyty 2-3 razy nie ma
Lakier La Colors - Chocolate shimmer użyty 2 razy nie ma NOWE sztuczne rzęsy 4 rodzaje do wyboru BIUSTONOSZ 70D FIRMA F&F nowy ,bez metek ale nienoszony !!! mam go z wymianki,ale niestety na mnie źle leży- jest śliczny ![]() ŻÓŁTE RURKI - stan DB+ (na zdj widoczne przebarwienie) rozmiar 38.(założone może 2 razy) ZIELONA ORSAY - rozmiar M ( na S też będzie ok) , stan BDB, w rzeczywistości zieleń bardziej nasycona niż na zdjęciu SZORTY ORSAY - stan BDB, rozmiar 36, ale na uważam ,że na 38 lepiej będą leżeć. OLIWKOWA SPÓDNICA - piękna, rozkloszowana,paseczki ze złotej nitki, zamek z boku. stan BDB, z metki na 164, więc myślę,że na XS/S/małe M NOWA TUNIKA ATMOSPHERE -(bez metek) szara tunika/sukienka wełniana z warkoczem na środku. Materiał rozciągliwy, ładnie dopasowuje się do sylwetki. Stan BDB, z metki 44, ale pasuje na 38 wzwyż ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-03 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
KURTKA ZIMOWA z metki M, będzie również pasować na S. Ocieplana w środku polarem, ściągacze na rękawach, odpinane futerko na kapturze, kieszonka wewnątrz i kilka na zewnątrz. W pasie regulowany pasek(dorobiona 1 dziurka) ale można go wiązać na kokardę lub zastąpić jakimś innym. Kurtka założona raptem kilka razy w super stanie
![]() ![]() BEZRĘKAWNIK - kaptur z futerkiem odpinany, stan BDB, z metki rozmiar M, na S też będzie OK ![]() wymiary: szerokość od pachy do pachy: ok 50cm dł od pachy w dół: 32cm dł całkowita: 56cm szerokość na dole: 47cm PASIAK stan BDB, będzie dobry na 36,38 wymiary: od pachy do pach: 45cm długość:59cm NOWA książka Dorota Sumińska - "Zwierz w łóżku" STRÓJ KĄPIELOWY stan BDB- (małe wady widoczne na ostatnim zdj), miseczki usztywniane, z metki M, ale na S/XS będzie lepiej chyba pasował ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-02 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za paletę róży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1326543555 odp u mnie proszę
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1326543204
może wymiana?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety obu książek nie ma
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no z tym będzieproblem bo aparat mi sie zepsuł..:/ ale może Pani zobaczyć w necie. Czy chce Pani te trzy rzeczy za sukieneczkę?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj , ile w stanie mają obie pary jeansów? Zapraszam do OBU wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za róże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zamszowe szpilki? jaką długośc ma wkładka?
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- wkładka byłaby ok ![]() prostownice oddam tylko za perfumy, zresztą nic więcej u Ciebie nie widze ![]() po za wątkiem mam nowe, tylko przymierzane bawełniane rajtuzy fioletowe, z małą dziurką koło kroku, chciałam wcisnąc je na siebie na siłe ![]() mam też perfumy z Avonu, Hawaiian Shores , nowe bez dwóch psików testowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za czerwony topik?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety ale
Essence, stay all day, ubytek niewielki (testowy) Essence, puder z limitki blossoms, nowy są już w trakcie wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, mają 50 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a jak ta sukienka wygląda na kimś? jk długa jest? może są jakieś zdjęcia w internecie
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
tak, ma 65 ale rozciaga sie dosc mocno jakby sie uprzec
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1322241403 tutaj wymiary z metki, miseczka to chyba B, jak widac na metce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za palete rozy?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej, tylko ta paleta róży
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- nie jestem w 100% przekonana do róży, także chyba się na nie nie zdecyduję, pozdrawiam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU ciuchy kosmetyki ~~h&m reserved kappahl~~
a może masz jakieś inne rzeczy w rozmiarze L na zbyciu? bo nie za bardzo mi sie uśmiecha ta sukienka..:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dot.: STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU ciuchy kosmetyki ~~h&m reserved kappahl~~
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
OK, a wybrałabys coś z obu wątków za obie pary spodni?
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ps. a ile mają długości całk.?.. i szerokośc nogawki na dole? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ ciuchy kosmetyki ~~h&m reserved kappahl~~
przepraszam, ale jednak rezygnuje z wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.