|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
LIPIEC Filtr Avene 50, Diroseal, kredka biala sephora
NIEAKTUALNE
w związku z tym, ze zostało tutaj niewiele przechodze do innego wątku cienie chanel mozna znalezc tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post29 453350 -------------------- DOKŁADKA POST 9 -------- -filtr 50 spf avene (wersja bez parsolu) zostalo ok. 30 % - krem na naczynka diroseal avene zostało ok 70% - biala kredka sephora (wyprobowana raz) wszystko leci do margo76 Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2011-09-17 o 09:41 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filtr Avene 50, Diroseal, kredka biala sephora
Znajdziesz cos u mnie?
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, chetnie przygranelabym wszystkie trzy rzeczy (2 kremy avene i kredke sephory)
Sukienke mialam na sobie kilka razy, wad nie ma (ostatnio lezy w szafie, wiec musialabym ja wyprac i jeszcze dokladnie obejrzec przed wymianka). Sukienka byla dosc droga (kosztowala chyba ponad 40 funtow), ale raczej nie bede w niej chodzic, wiec jestem wstepnie chetna na wymianke. A masz jeszcze jakis watek poza tym kosmetycznym (albo cos poza watkiem, spojrz prosze na moj wish kosmetyczny)?---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Pytalam na wszelki wypadek, a nuz masz cos czego bardzo szukam. Ale wszystkie trzy rzeczy z Twojego watku sa mi tez mniej lub bardziej potrzebne (najbardziej filtr), wiec jestem sklonna do wymiany Sukienka jest dosc dokladnie opisana w moim watku (gora ma forme gorsetu, ale zadnych usztywnien, tylko mieciutka bawelna i guma z tylu; dol to bombka (ale tez taka nietypowa, bo na dole ma gume). Moge doslac Ci jakies zdjecia jesli chcesz ja sobie dokladniej obejrzec.---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- p.s. Szukam tez dobrej brazowej kredki (mam Lancome, ale jak dla mnie za twarda) - chetnie przygarnelabym Noube, ale mysle, ze to moze byc za duzo.
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Swietnie, w takim razie wymianka? Zerknij jeszcze na moj watek kosmetyczny - moze jeszcze cos wpadnie Ci w oko
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Proponuje sprawdzic wczesniej odcienie w necie. Aparat przekłamał kolory niektórych cieni
nie pisze stopnia zużycia, bo myslę, że widac to na zdjeciach poczwórne cienie chanelles 4 ombres "smoky eyes" szarości cień rouge bunny rouge 017 delicate hummingbird
wish 5 DIOR stylish movie, albo nr 042. moze byc tez kokietka cienie mac baza URBAN DECAY i wszystko co wpadnie w oko róż w plynie BENEFIT, nawet ten z angielskiego cosmo
Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2011-09-24 o 17:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Dot.: Cienie: smoky eyes CHANEL, RBR, inglot, kobo
hej cos za smoky eyes?
![]() Dior 5-tki spring boquet Dior 5-tki pink nude GIVENCHY POP Crystal gloss- sliczny limitowany koronkowy błyszczyk Bb cream BRTC BELMISH RECOVER BALM trouble clinic line Light, oil controlling blemish balm nowka 40ml Vichy area teint pure nr 23 clair ivory Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Givenchy phenomen eyes black nówka mascara Maybelline one by one nowy tusz black Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: revlon custom creations podklad MAX FACTOR lasting performance nr 102 pastelle Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Kobo pigment pure pearl pigment nr 502 misty rose APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny, nr 28 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki Ingot eye shadow mapka fiolety –dorzuce gratis Rimmel watercool shadow, ombretto in cremo nr 051 angel USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Revlon vital radiance szminka nude nr 28 sparkling pink Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Filtr Avene 50, Diroseal, kredka biala sephora
czy cos za cieniaki chanel??
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za kilka wkładów inglota?
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- brzozka, za 3-4 wkłady oddam Ci tą stilę , a clinique już nie mam (to były brązy)edit:plus kasetka
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
jakby Ci to odpowiadało to wzięłabym te trzy z jednego zdjęcia plus kasetkę i z tych szarych-ciemniejszy
w zamian stila plus jak chcesz coś jeszcze to mów |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
po Chanel wpadlam
![]() odpisz u mnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

dziekuje
Sukienke mialam na sobie kilka razy, wad nie ma (ostatnio lezy w szafie, wiec musialabym ja wyprac i jeszcze dokladnie obejrzec przed wymianka). Sukienka byla dosc droga (kosztowala chyba ponad 40 funtow), ale raczej nie bede w niej chodzic, wiec jestem wstepnie chetna na wymianke. A masz jeszcze jakis watek poza tym kosmetycznym (albo cos poza watkiem, spojrz prosze na moj wish kosmetyczny)?
Sukienka jest dosc dokladnie opisana w moim watku (gora ma forme gorsetu, ale zadnych usztywnien, tylko mieciutka bawelna i guma z tylu; dol to bombka (ale tez taka nietypowa, bo na dole ma gume). Moge doslac Ci jakies zdjecia jesli chcesz ja sobie dokladniej obejrzec.