![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Październik ;]NIEAKTUALNY ! ! ! ! ![]() > Preferowana forma wysyłki to polecony ekonomiczny ( po ewentualnych ustaleniach polecony priorytet ) > Ja pisze u Ciebie, Ty piszesz u mnie. Z góry dziękuje ![]() > Chętnie umówię się na odbiór osobisty w Legnicy ![]() ![]() > Nie ukrywam żadnych wad ciuchów i innych wystawianych przeze mnie rzeczy i mam nadzieję, że Ty również ![]() > Raczej nie robię zdjęć na sobie, większość rzeczy, które tu wystawiam jest na mnie albo za mała albo zbyt duża, więc trochę mija się to z celem > Jeśli nic u mnie nie znajdziesz napisz "nic", nie ignoruj ![]() > Jeśli rezygnujesz z wymiany - poinformuj mnie o tym ![]() > Jestem początkująca wiec zgadzam się na wysłanie paczki jako pierwsza, ale osobom bez negatywa i neutrala ![]() Jestem tu nowa więc bardzo proszę o wyrozumiałość i w razie czego uwagi na przyszłość ![]() legenda: dostępne dokładka wymienione Noszę rozmiar M, ewentualnie większe S, mniejsze L, ale zainteresowana jestem również większa rozmiarówką w stylu oversize ![]() Najchętniej wymienię się na: * preparat ochronny do prostowania włosów * jasny podkład, puder * eyeliner czarny * nawilżający krem do twarzy * czarne rurki ![]() * rurki jakiekolwiek ![]() * różniste swetry * w sumie na cokolwiek co wpadnie mi w oko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-11-21 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Październik ;]
1.
FISHBONE rozmiar XS (pasuje tez na S) Bardzo ciepła brązowa kurtka (właściwie płaszczyk) na zimę. Odpinany kaptur. Wnętrze kurtki i kaptura to ciepłe, mięciutkie futerko. Sweterkowy kołnierz lekko zmechacony. Ogólny stan oceniam na bdb. Wymienię najchętniej na inne okrycie wierzchnie. ![]() 2. Ekoskóra zakupiona w Takko, rozmiar S Sweterkowe elementy trochę zmechacone, na obu rękawach skórka trochę przetarta w dwóch miejscach, skóra naderwana przy kieszeniach jednak nie rzuca się to w oczy. (dla zainteresowanych zrobię dokładne zdjęcia wad) Ogólny stan oceniam na db-. Mimo wymienionych wad bardzo lubię tę kurteczkę, wiec łatwo nie oddam, najlepiej za inne okrycie wierzchnie. ![]() 3. BACKSWING rozmiar 10 Kamizelka którą dostałam w prezencie z Irlandii, jednak niezbyt przypadła mi do gustu, dlatego chodziłam w niej tylko po domu, a być może komuś się spodoba ![]() Przy prawej kieszeni maźnięta była błękitną farba akrylową, wyczyściłam jednak jeśli się przypatrzeć można dostrzec ślad. Lekko zmechacona. Ogólny stan oceniam na db. Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-25 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Październik ;]
4.
FISHBONE rozmiar S Kamizelka w fioletowo czarną kratę. Do odmechacenia. Ogólny stan db+ 5. HOUSE rozmiar M (moim zdaniem bardziej S/małe M) Długi sweterek z kieszeniami i paseczkiem. Ogólny stan bdb 6. Takko rozmiar S Niebieska bluzeczka z długim rękawem. Ogólny stan db 7. Biała, plisowana koszula zakupiona kiedyś na targu. Stan db Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-12 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październik ;]
*
GRACELAND rozmiar 39 Czarne delikatne szpileczki z niespotykanym obcasem. Miałam je na sobie raz, na studniówce, mają parę niedużych obtarć na obcasach. Od razu ostrzegam, że wydają mi się mało stabilne * Miss Molly rozmiar L Śliczna, pasiasta spódnica, spodnia warstwa to sztywny tiul dzięki któremu spódnica ładnie się układa, Nowa (metka oderwana), nieużywana (na mnie niestety za duża), ale wisiała trochę w szafie. Stan Idealny. Łatwo nie oddam. * Szaro-różowa bluzeczka rozmiar M (sądzę, że bardziej S) Stan bdb Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-12 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
*
Pretty women rozmiar 38 Brązowo-złota sukienka. Nowa, bez metki. Jedno drobne zaciągnięcie na plecach (kot;/) Stan (poza zaciągnięciem) idealny Dla zainteresowanych mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia ![]() * Szara marynarka rozmiar 36, zakupiona na targu Stan bdb * Biała bluzeczka z Takko rozmiar S Stan db+ * Biała bluzeczka z Kłapouchem rozmiar uni jednak według mnie XS/S Stan bdb Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-12 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
nie widzę napisu więc zaryzykuje
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
*
TOPSHOP rozmiar 10 Bolerko-narzutka. Zmechacona, trochę wyblakła. Stan db- * Kolorowy szalik Przetykany błyszczącą srebrną nitką * Różowy szalik Kolor jak na zdjęciu frędzelków. * Takko rozmiar S/M (nie jestem pewna, metkę odcięłam bo drapała) Była szyta pod lewą pachą, jednak trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Stan bdb * new look rozmiar 12 (na mnie ciasnawy, to raczej XS/S) Kremowy sweterek. Na plecach dwa zaciągnięcia (znowu kot;/) Stan db |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
*
Orsay: - eleganckie spódnice z wysokim stanem - brązowa, roz. 36, nie używana, bez metki, stan idealny - czarna, roz. 34, nie używana, z metką, stan idealny Były dwie- została jeszcze jedna! - czarna, roz. 38, nie używana, bez metki, stan idealny - czarne spodnie za kolano z mankietem nie używane, roz. 34, ale są bardzo elastyczne, bez metki, zapasowy guzik, stan idealny - jasne spodnie za kolano roz. 34, nie używane, z metką i zapasowym guzikiem, stan idealny Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-28 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Takko, fioletowa bluzka z kapturem, roz. M, 38/40, ciut zmechacona, stan bdb- Takko, bluza, roz. M, 38/40 jednak myślę że bardziej S, na M jest dość obcisła, lekko zmechacona, stan db+ BLENDSHE, czerwono czarny pasiak, roz. M/S, guziczki oryginalnie były nie rozpinane, dwa górne przerobiłam tak by się rozpinały, dziurki na guziki robiłam i obrzucałam ręcznie sama, stan db+ Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-11-04 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
H&M, brązowy sweterek, rękawy 3/4, roz. S, trochę zmechacony, stan bdb-
Reserved, bluzeczka z nadrukiem, roz. M (w rzeczywistości XS/S) trochę sprana czerń, brak ok. sześciu "diamencików" na nadruku, stan db- Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-11-04 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Takko, błękitnoszara, długa bokserka/tunika z zipem z tyłu, roz. M 38/40, stan bdb
Szare marmurki, roz. 30, powinny pasować na duże M, stan bdb (ostrzegam, że rozporek sam się rozpina) Jeansowe rurki, ciemno granatowe - ciemniejsze niż na zdjęciu, roz. M, ale będą dobre raczej na S, założone może 5 razy, zauważyłam właśnie dwa zaciągnięcia po wewnętrznej stronie lewego uda i tylko dlatego stan bdb Jeansowa mini - ciemniejsza niż na zdjęciu, roz. M, stan bdb Troll, roz. S a nawet XS, stan db+ Edytowane przez ulotnosc Czas edycji: 2011-10-25 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1318335657 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, chyba że masz coś z tego czego aktualnie szukam.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
póki co nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za biala bluzeczke takko?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1318335657
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318336914 ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.